30 Ιαν 2013

ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ"...Άγριο κράξιμο στον Τσίπρα από του συντρόφους του: "Ψευτοαριστερός, μέρος του συστήματος της Ε.Ε. του καπιταλισμού και των τραπεζών"


Ο Έλληνας ηγέτης της αριστεράς κάνει οντισιόν σε State Department και ΔΝΤ είναι ο τίτλος του ...
 
 σκληρού δημοσιεύματος των συντρόφων της Διεθνούς Επιτροπής της 4ης Διεθνούς.

 Στο δημοσίευμα, οι σύντροφοι, γράφουν χαρακτηριστικά:
 

 "Η πολιτική πραγματικότητα είναι ότι η διπλή γλώσσα ψευτο-αριστερών στοιχείων όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, που καταγγέλουν τη λιτότητα στα λόγια, ενώ υποστηρίζουν την καπιταλιστική σταθερότητα και την Ευρωπαϊκή Ένωση στην πράξη, έχει τροφοδοτήσει την άνοδο της Χρυσής Αυγής, επιτρέποντας στους φασίστες να παρουσιάζονται ως οι πολέμιοι της Ε.Ε, των τραπεζών και του πολιτικού συστήματος, του οποίου μέρος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ."
 "The political reality is that the double talk of pseudo-left elements like SYRIZA, which denounce austerity in words while supporting capitalist stability and the European Union in practice, has fueled the growth of Golden Dawn, allowing the fascists to pose as the militant opponents of the EU, the bankers and the political establishment of which SYRIZA is a part."
 E, καλά, δεν είναι και Μαρξιστής ο Αλέξης. Stay cool σύντροφοι, σοσιαλιστής είναι ο άνθρωπος, όχι κομμουνιστής. Σαν τον ΓΑΠ και λοιπούς σοσιαλιστές. Είναι καιρός για ρήξεις με τον Αμερικανικό ιμπεριαλισμό; Αυτά τα λες όταν είσαι στο 3%. Από το 10% και πάνω αρχίζεις να συνέρχεσαι....
 Αλλιώς μένει στο 3% και απολαμβάνεις επαναστάσεις, ρήξεις και αντροπές, με το νου σου πάντα.

 Ολόκληρο το άρθρο στο http://www.wsws.org/
http://periergaa.blogspot.com/2013/01/blog-post_4585.html
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου