2 Ιαν 2013

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ! ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ!

Μαζική απόλυση σε super market λόγω συμμετοχής σε απεργία

 
Παραμονή πρωτοχρονιάς αντί για ευχές και δώρα η Διοίκηση της Επιχείρησης ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ μοιράζει απολύσεις, σε μια...

πρωτοφανή επίδειξη εργοδοτικής τρομοκρατίας.

Kαι οι 8 συνολικά εργαζόμενοι του καταστήματος της επιχείρησης στην Παραλία Κατερίνης απολύθηκαν λίγες ώρες πριν από την καινούργια χρονιά επειδή τόλμησαν να συμμετάσχουν στην Πανελλαδική 24ωρη Απεργία που κήρυξε η Ομοσπονδία τους (Ο.Ι.Υ.Ε.) προχθες 30 Δεκέμβρη, διαμαρτυρόμενοι για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές.

ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ  ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ Ή ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ (ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ) ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΡΘΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΉΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ  ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου