20 Ιαν 2013

Και αμνήμων και αγνώμων ο Α. Λοβέρδος: «Είχαν σχέδιο από την αρχή ΓΑΠ και Παπακωνσταντίνου για ΔΝΤ-Mνημόνιο»

  ΜΠΑΤΣΟΙ ΛΟΒΕΡΔΟΣ 1

=== Τέτοιο καρφί, από τον πλέον σκληροπυρηνικό υποστηρικτή των μνημονίων και ΚΑΘΑΡΜΑ του ψευδοΠΑΣΟΚ, δείχνει και το μέγεθος της πουστιάς του, που μόνο εδώ και στο AYRAGIOZ αποκαλύπταμε και τον ξεβρακώναμε εξίσου με τα επιτελικά ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ του ΠΑΣΟΚικού σιωνισμού των Αθηνών!!!
=== Οι δύο «αναμνηστικές εικόνες, η μία με τη συμπλήρωση των 100 πρώτων ημερών διακυβέρνησης της χώρας από τη προδοτική συμμορία του ηλίθιου σιωνιστή Παπανδρέου και η άλλη από την έναρξη αυτοδιάλυσης των αληταράδων αρχιληστών, τα λένε ΟΛΑ!!!!
=== ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ defencenet.gr ΚΑΙ ΞΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΑΗΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ψευδοΠΑΣΟΚ:

=== «Έβαλε φωτιά στο πολιτικό σκηνικό ο Ανδρέας Λοβέδος αφού με τις δηλώσεις που έκανε ο πρώην υπουργός και νυν επικεφαλής της πολιτικής κίνησης ΡΙΚΣΣΥ, Ανδρέας Λοβέρδος υποστήριξε ότι Γ.Παπανδρέοου και ο Γ.Παπακωνσταντίνου έβαλαν τη χώρα στο ΔΝΤ βάσει σχεδιασμού.
=== Μιλώντας στην εκπομπή «Η άλλη όψη» της ΝΕΤ, ο κ. Λοβέρδος υπογράμμισε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου είχαν σχέδιο και μας πήγαν με το ζόρι στο ΔΝΤ.
=== Ως υπαίτια για την ένταξη της χώρας στο μηχανισμό διάσωσης ο κ. Λοβέρδος υπέδειξε επίσης και τηνΛούκα Κατσέλη.
=== Υποστήριξε μάλιστα ότι υπήρχε σχέδιο του κ. Παπανδρέου, προκειμένου η χώρα να εισέλθει με το ζόρι στο πρόγραμμα στήριξης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
=== Μάλιστα, ανέφερε πως στο σχέδιο αυτό αντέδρασαν τόσο ο ίδιος όσο και οι πρώην υπουργοί Γιάννης Ραγκούσης και Άννα Διαμαντοπούλου.»

ΛΑΘΡΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 1 
 
=== Για όποιον δεν κατάλαβε τι λέει ο μαύρος ποιητής, τρία από τα πλέον ελεεινά σιωνιστικά σκουλίκια του ψευδοΠΑΣΟΚ (ΛΟΒΕΡΔΟΣ, ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ και ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ) θέλουν να συμπράξουν σε κοινό κομματικό σχηματισμό, μήπως και διασωθούν πολιτικά, ή μήπως τους στεγάσει ο σιωνιστής Τσίπρας στη ππολυσυλλεκτική χαβούζα του. Καμιά απορία υπάρχει???? Βολή ομαδόν λοιπόν!!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου