18 Μαρ 2013

Οι Έλληνες δυστυχώς είναι ακόμη ζαλισμένοι από τις "πέτρες σφενδόνης" του εβραιομογγόλου Δαυΐδ - ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ !!!

ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ Υπόκλιση του ΠΡΟΔΟΤΗ Σαμαρά στους Εβραίους στην Θεσσαλονίκη ΔΙΟΤΙ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΜΕΤΟ!
ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ - ΠΡΑΚΤΕΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Να προωθηθεί ειδικά στους αργόμισθους φιλοτομαριστες διορισθέντες από το εβραιογεννες ΠΑΣΟΚ και την εβραιογεννη ΝΔ αλλα και στους απλούς οπαδους αυτών τον κομματων ιδίως των υποστηρικτών του δηθεν πατριωτη Σαμαρά! Ω! Πανηλίθιοι Έλληνες δεν είστε ούτε στην θέση να καταλάβετε ότι μεσω των εβραιοκινουμενων ΜΜΕ έχετε θαμπωθεί με τις σιωνιστικες μαριονέτες τους!!Και ενώ γνωρίζετε ότι τα ΜΜΕ έχουν αναλάβει ρολο πλύσης εγκεφαλου των Ελλήνων, εσείς συνεχίζεται να κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε! Τώρα καταλαβαίνουμε τι εννοούσε η Ο.E.A. οταν ελεγε "οι Έλληνες θα γίνουν σχιζοφρενεις"

1ο μερος


Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΘΝΗ εχουν λαους που διαθετουν και ΔΙΑΝΟΙΑ και ΤΕΧΝΕΣ και "ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΝ ΕΣΤΙ" και "ΑΜΦΟΙΝ ΜΕΤΕΧΕΙ". Συνεπεια τουτου ειναι οτι παραγουν ΠΝΕΥΜΑ και ΗΡΩΕΣ.Ο συγκερασμος των "ΑΜΦΟΙΝ" και η επακολουθη ΑΡΜΟΝΙΑ λειτουργιων ΘΥΜΟΥ και ΔΙΑΝΟΙΑΣ εχει σαν αποτελεσμα να "ΔΙΑΤΕΛΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ" και "ΒΕΛΤΙΣΤΑ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΑ" και "ΔΥΝΑΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΝ ΠΑΝΤΩΝ" με ενιαιο πολιτευμα ή "ΠΟΛΙΤΕΙΑ".

Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΘΝΗ ειναι η ΠΟΙΟΤΗΤΑ που μεχρι τωρα συνετριψε την ΠΟΣΟΤΗΤΑ του Σημιτομογγολου Γιαχβε, διοτι υπερτερουν στην ΔΙΑΝΟΙΑ που ελλειπει στους βαρβαρους, ενω συγχρονως διαθετη ΘΥΜΟΝ δηλαδη ΗΡΩΙΣΜΟ που οπως απεδειξε η Ιστορια ειναι ανωτερος σε ΔΥΝΑΜΗ απο τον θεο των Σημιτομογγολων.
Εχοντας απεναντι του αυτον τον υπερτερουντα Εληνικο Κολοσσο Γολιαθ, ο Σημιτομογγολος βαρβαρος αντεταξε την μηδαμινοτητα του υπουλου Νανου Δαυιδ με "πετρες σφεδονης" που πρωτα ζαλιζουν και θολωνουν το πνευμα και την ΔΙΑΝΟΙΑ και τον ΛΟΓΟ του ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΥ των Ελληνων, ωστε να γεινει δυνατη η βιολογικη και φυσικη τους εξοντωση. Ο μυθος του Δαυιδ και του Γολιαθ εξηγει με τον καλυτερο τροπο την φυλετικη και γεωγραφικη συρρικνωση των Ελληνων αφου προηγουμενος "ζαλιστηκαν" απο τις πετρες σφεδονης του Χριστιανισμου, της Δημοκρατιας ή Οχλοκρατιας, της Τυραννιας, και της Ολιγαρχιας που μεθοδευτηκαν και εκτοξευτηκαν εναντιον των απο τους Σημιτομογγολους εισβολεις των ελληνικων ιερατιων.
Αφηνουμε και παλι τον Μεγα Αριστοτελη να μας ΔΕΙΞΕΙ με την θεικη του ΔΙΑΝΟΙΑ, γιατι εχουμε καταντησει οπως καταντησαμε σαν εθνος. Προσεξτε αυτες τις θειες λεξεις, στρατιγοι της οπερετας του ΓΕΕΘΑ, βουλευτες κενολογοι και λογοκρατες του Κοινοβουλιου, νομοθετες Ρωμαικου Σημιτομογγολικου Δικαιου, δικαστες που ατιμασατε το δικαιωμα των πολιτων για ορισμο προσωπικου Δικαιου Αυτοδικιας και Τιμης, Αστυνομοι που γλυφετε και υπηρετειτε ξενοφερτους Νομους και Πολιτευματα.

Προσεξτε ολοι εσεις οι τρισαθλιοι ακουσιοι προδοτες καθε Ελληνικης Ιδεας, καθε Ελληνικης Τεχνης και καθε Ελληνικης Υλης, γιατι σας μιλαει απο τον ταφο του ενας γεννητορας που ΑΤΙΜΑΣΑΤΕ, ναι που ατιμασατε με τον αισχροτερο τροπο.

"ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΔΗ ΤΡΙΑ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ, ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ, "ΠΟΛΙΤΕΙΑ".
ΠΑΡΕΚΒΑΣΕΙΣ ΔΕ ΤΩΝ ΕΙΡΗΜΕΝΩΝ ΤΥΡΑΝΝΙΣ ΜΕΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ, ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΔΕ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕ "ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ". Η ΜΕΝ ΓΑΡ ΤΥΡΑΝΝΙΣ ΕΣΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΡΧΟΥΝΤΟΣ, Η ΔΕ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΩΝ ΕΥΠΟΡΩΝ, Η ΔΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟ ΤΩΝ ΑΠΟΡΩΝ. ΠΡΟΣ ΔΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩ ΑΥΣΙΤΕΛΟΥΝ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΥΤΩΝ." Αριστοτελους Πολιτικα Γ'. 6,4.
"Η ΔΕ "ΠΟΛΙΤΕΙΑ" ΤΩΝ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΝ" ΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΕΣΤΙ ΤΑΞΙΣ ΤΙΣ". Αρ.Πολ.Γ'1,2.

Εαν εχετε ξεχασει τη γλωσσα των προγονων σας θα σας τη θυμισουμε εμεις με τη βια.
Μεταφραζουμε:

"ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΙΑ ΕΙΔΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΩΝ: Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ, Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ,ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΕΣ ΔΕ ΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ: Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ, Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

Η ΜΕΝ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΜΟΝΑΡΧΗ, Η ΟΛΙΓΑΡΧΕΙΑ ΑΣΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΥΠΟΡΩΝ, Η ΔΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΣΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΑΠΟΡΩΝ.
ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ."

"Η ΔΕ "ΠΟΛΙΤΕΙΑ" ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ."

Εδω η εννοια της ΠΟΛΕΩΣ δεν ειναι εκεινη του πολεοδομικου συνολου αλλα της ΠΑΤΡΙΔΟΣ γενικωτερα. Ωστε κατα τον Πατερα της Πολιτειολογιας Αριστοτελη, τα πολιτευματα που η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ειχε αποδιξει οτι εργαζονται και εξυπηρετουν το καλο και την προοδο της πατριδος ειναι η Βασιλεια, η Αριστοκρατια και η Πολιτεια.
Η εντιμη Βασιλεια οταν παυει να ειναι εντιμη και προς το συμφερον του Συνολου εκφυλιζεται σε Τυραννια. Η εντιμη Αριστοκρατια των Αριστων οταν παυει να ειναι εντιμη, εκφυλιζεται σε Ολιγαρχια των Ευπορων. Η εντιμη Πολιτεια οταν παυει να ειναι εντιμη, εκφυλιζεται σε Δημοκρατια ή Οχλοκρατια των Απορων.

Ξυπνησατε υπναλεοι μισθοφοροι δημοσιοι λειτουργοι ή ακομη;
Καταλαβαινετε οτι ο ατιμασμενος γεννητορας μας "διαταζει" απο τον ταφο του να σας βαλουμε την κανη στον κροταφο και να σας εξοντωσουμε εσας και την Συνταγματικα κατωχυρωμενη Εκφυλισμενη Δημοκρατια σας;
Το πολιτευμα το οποιο υπηρετειτε δεν ειναι η Πολιτεια αλλα η παρεκτροπη της και ο εκφυλισμος της η Δημοκρατια.
Και πως ειναι δυνατον να μην ειναι ετσι, οταν απο την ιδρυση του "ελληνικου" κρυπτοεβραικου κρατους το 1821, ο Τεκτονισμος παρηγαγε τεκνα που πολωσαν τον ελληνικο λαο και τον διηρεσαν σε αλληλομισουμενες παραταξεις Τυραννιας, Ολιγαρχιας και Δημοκρατιας, δηλαδη στα ΤΡΙΑ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ, ως παρεκτροπες της Βασιλειας της Αριστοκρατιας και της Πολιτειας;
Πως ηταν δυνατον η "βασιλεια" του Τεκτονος Εβραιογερμανου Οθωνος να μην ειναι Τυραννια οταν εγεινε παραδεκτο απο τους διεφθαρμενους εκπροσωπους της Ελληνικης Βουλης οτι "κανενας Ελληνας δεν ηταν αξιος για βασιληας και αρα χρειζονταν ενας ξενος;" Κανεις Καραισκακης και κανεις Κολοκοτρωνης δεν ηταν αξιος γιατι ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΥΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ και γιατι αποκαλεσε το ΣΥΝΤΑΓΜΑ "ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ" των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
Πως ηταν δυνατον η "αριστοκρατια" των ακαπνων και απολεμων προεστωτων και δεσποταδων να μην μετατραπει σε εκφυλισμενη Ολιγαρχια "Δεξιας", οταν οι Αριστοι του τοπου Μακρυγιαννης και Κολοκοτρωνης κλειστηκαν στις φυλακες και καταδικαζονταν σε θανατο, απο τα κυκλωματα της Ελληνικης Μεγαλης Ανατολης του Σκωτικου Δογματος(Μασωνια Ελλαδος);

Πως ηταν δυνατον η "πολιτεια" των αμαθων και αξεστων μουζικων που τεθηκε στην ηγεσια των δυστυχισμενων και απορων και ανεργων, απο την ηγεσια της Τεκτονικης Στοας και τον εβραιο Ιωσηφ Μπεναρογια, να μην εκφυλιστει σε οχλοκρατουμενη Δημοκρατια του ΠΑΣΟΚ του ΚΚΕ και του οποιουδηποτε κομματος "Αριστερας";

Ετσι λοιπον με τρεις "πετρουλες σφεδονης", την εκφυλη Τυραννια του "Βασιλεως", την εκφυλη Ολιγαρχια της "Αριστοκρατιας", και την εκφυλη Οχλοκρατια ή Δημοκρατια της "Πολιτειας", μας εχει ζαλισει και μας εχει ξαπλωσει ο εβραιος ελευθεροτεκτων Δαυιδ, πειθοντας μας οτι ειμαστε ανικανοι για αυτοκυβερνηση. Δεν μενει παρα να τραβηξει το σπαθι και να μας αποτελειωσει με μια γενοκτονια εξ Ανατολων ή απο Βορρα ή απο τον Αραβικο και Ισραηλινο Νοτο που χρηματοδοτει κινηματα προσαρτισεως Κυπρου και Κρητης ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ(υπόψιν ότι το παρόν απόσπασμα είναι γραμμένο την δεκαετία του 1980).

Αλλα αυτο ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ να καθαρισουμε τους Τεκτονικους Σταυλους του Αυγεια απο την Σημιτομογολικη κοπρια.

Δεν θα συμβει, γιατι η Σημιτομογγολικη ΠΟΣΟΤΗΤΑ, σε αντιθεση απο την πληρη ακκοιωση της ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ σε Αμερικη και Ασια, στην Ελλαδα δεν εχει προκαλεσει πληρη αλοιωση της ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ουτε φυλετικα, ουτε πολιτισμικα, και ας υπαρχει φαινομενικα η αντιθετη εικονα.
Στην Ελλαδα υπερισχυουν ηδη τα αρχετυπα φυλετικα χαρακτηριστικα του "λευκου γενους" ειδικα αναμεσα στους νεους που μετα το 1950 ειχαν τετοιο επιπεδο διατροφης που διευκολυνε την αναδειξη των υπερισχυοντων επιοιχθεντων ελληνικων χρωμοσωματων.

Στην Ελλαδα υπερισχυουν ηδη τα αρχετυπα διανοητικα χαρακτηριστικαορθολογισμου και οξυνοιας, με αποτελεσμα να πανικοβληθει ο εληνικος Τεκτονισμος και ο οπισθεν ευρισκομενος Σημιτομογγολισμος, και να διαταξει την ιδρυση ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΝΕΟΛΕΩΝ, διοτι παρατηρηθηκε οτι οι νεοι της Ελλαδος αδιαφορουν για το σαπιο πολιτικο παιγνιδι ΟΛΩΝ των παραταξεων.

Για τους ιδιους λογους η Μεγαλη Ανατολη διεταξε τους εκπροσωπους της να οξηνουν τα πολιτικα παθη ωστε να μην χασει το ενδιαφερον του το σαπιο παιγνιδι των κομματων.

ΝΑΙ, Κυριοι Μισθοφοροι Κρατικοι Υπαλληλοι του Σημιτομογγολικου Κατεστημενου. Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ αυτη των Νεων Ελληνων συνεχως αυξανεται και εχει τρομοκρατησει τα γκαλοπς των επιτελων της ORDO ADEPTIS ATLANTIS.

ΝΑΙ, Κυριοι Υπναλεοι Κοσμοπολιτες Απατριδες του ΝΑΤΟ, της ΕΟΚ και καθε οικου ανοχης του οποιου εισθε μελη.

ΝΑΙ, Κυριοι Πανηδονιστες του Ταγματος Του Λυμενου Ζωστηρα, του Ταγματος του Σιγουρου Αργοσχολου Μισθου, και του Ταγματος του Βισματωνμενου Ωχαδερφισμου. Η Ελλας ξαναγιεννεται απο τις φυλετικες και τις πνευματικες της σταχτες εναντια σε ολους τους ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ νομους της διαλεκτικης του Μογγολοεβραιου Μαρξ και συμφωνα με τους ΦΥΣΗ Νομους της ΑΛΛΗΛΟΕΠΙΔΡΑΣΕΩΣ ή ΔΡΑΣΕΩΣ - ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΣ, που επισημανε ο Ζηνων.
Ολοκληρο το κειμενο εδω: ΚΕΙΜΕΝΟ (ΙΑ) 1988 ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ Ο.Ε.Α.
http://www.easy-share.com/1904247588/

Καταλάβατε τώρα εσείς οι λοβοτομημένοι που καυχιέστε για την οχλοδημοκρατια που επικαλέστηκε μετά την νίκη του ο εβραίος Σαμαράς μελος της σιωνιστικης Μπιλντεμπεργκ;

Καταλάβατε τώρα εσείς τα εκατομμύρια εκφυλισμένα διορισμένα από το ΠΑΣΟΚ και ΝΔ άχρηστα αργόμισθα παλιοτόμαρα τι εννοούσε ο Πατέρας Αριστοτέλης;

Και ενώ όλες οι ιστοσελίδες ζητωκραυγάζουν υπέρ της εβραϊκής μαριονέτας Σαμαρά, μονο το ιστολογιο "Μακελειό" είχε το σθένος να χτυπήσει στο κεφαλι το εβραιοσιωνιστικο φιδι τους, με αυτην εδω την αναρτηση http://makelio.blogspot.com/2009/11/illuminati_30.html

Μερικοί κουτοπόνηροι θίχτηκαν επειδή τους χτυπήσαμε τα ... εβραϊκά πρότυπα..τύπου Σαμαρά, και διέδιδαν ότι τα λέμε μονο επειδή υποστηρίζουμε τάχα το άλλο το εβραϊκό πορνίδιο ονόματι Ντόρα Μπεν Σαλομ! Οι Κύριοι αυτοί είναι στημένοι διότι γνωρίζουν καλα οτι στα κείμενα που αναρτούμε η μπορα παίρνει και τους 300 της βουλης!

Αλλωστε έχουμε επισημάνει ότι οι μονοι καθαροί πολιτικοί που υπάρχουν αυτή την στιγμη είναι ο Λεβέντης και ο Σοφιανόπουλος.
Αυτό πάλι δεν σημαίνει ότι το ιστολογιο υοθετει τις ιδεολογιες αυτών αλλα επειδή στην ελλαδα εχουμε καταντησει να κανουμε καθημερινοτητα μας το ρητο "το μη χειρον, βελτιστον". Ο Λεβέντης είναι αγκάθι στον εβραιοσιωνισμό εν αγνοια του. Λέει αλήθειες που από κανενος αλλουνού πολιτικού το στόμα δεν πρόκειται να ακουστούν εκτος του σοφιανοπουλου και είναι ο μονος που θα χώσει φυλακή όλους αυτούς που ευθύνονται για την αθλια αυτή οικονομική κατάσταση της Ελλάδος. Εξού και η φίμωση του από τα κανάλια όπως επίσης και του Σοφιανοπουλου!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΈΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΑΣ: ΓΗΙΝΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ-ΚΡΟΝΙΑ ΙΕΡΑΡΧΙΑ (ΛΕΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΛΙΛΙΘ)Το ξεσκέπασμα τον στοών - μυστικών εταιρειών - υπηρεσιών κτλ. του σινισμού-σιωνισμού γίνετε από την σελίδα IA30 και πάνω

http://www.easy-share.com/1904247588/__ 31-05-1988 OLO.rar

ΈΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ !!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΈΛΛΗΝΕΣ ΥΠΕΡΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΡΟΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ. ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΠOΔΕΙΞΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ
2ο μερος
 
Πριν προχωρησουμε στην αναλυση τους (των Νομων της ΑΛΛΗΛΟΕΠΙΔΡΑΣΕΩΣ ή ΔΡΑΣΕΩΣ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΣ) ανακεφαλαιωνουμε: Ο Κυριος λογος για τον οποιο το Καβαλιστικο επιτελειο των Σημιτομογγολων οργανωσε την μεθοδευμενη επιθεση εναντιον του Ελληνισμου με τον γεωπολιτικο τυπο Χν = 10 * ν², ειναι οτι για ΕΙΔΙΚΟ ΥΠΕΡΤΕΡΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ απαιτουνταν ΕΙΔΙΚΕΣ μεθοδοι. Οι ειδικες μεθοδοι που χρησιμοποιηθηκαν σκοπευαν να παραλυσουν σε πρωτη φαση την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΝΟΙΑ και να συσκοτισουν τον ΟΡΘΟ ΛΟΓΟ των Ελληνων. Απο την συγχιση και τον αδελφοκτονο διχασμο που θα προεκυπτε, θα ηταν ευκολη και η καταστολη του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ "ΘΥΜΟΥ" ή ΗΡΩΙΣΜΟΥ, ωστε να γεινει δυνατη η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ των Ελληνων.
Η προυποθεση για να δεχθει η Ελλας στο μετωπο τις πετρες της Δαυιδιας σφεδονης, την ΤΥΡΑΝΝΙΑ, την ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ, και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ως εκφυλες μορφες των αρχετυπων πολιτευματων ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ, ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ηταν να βγαλει η Ελλας το Κρανος Αμυναςπου προστατευε τις κεκτημενες ΙΔΕΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, και να δεχθει μια αλλη θρησκεια Σημιτομογγολικης προελευσεως.
Το λεμε αυτο, διοτι η διατηρηση της ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ που απαιτουνταν για την αναπτυξη των εντιμων τριων πολιτευματων ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ, ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, προυποθετε την υπαρξη ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΘΕΩΝ σαν ΑΝΩ ΘΡΩΣΚΩΝ ή ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ διακυβερνησεως στις ταξεις και κοινωνιες των Θεων.

Η Ελληνικη Θεογονια προσεφερε ακριβως αυτο το βαθρο ιεραρχιας Θεων που λειτουργουσε σαν υποδειγμα της Κοινωνικης Ιεραρχιας των γηινων.
Σε αντιπτασθμισμα η Σημιτομογγολικη θρησκεια του Χριστιανισμου παρουσιασε εναν θεο "Γιαχβε" που ανετρεπε τη ΦΥΣΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ μεχρι του γελοιου σημειου να ισχυριζεται οτι "κατασκευασε το Συμπαν οντας εξω του Συμπαντος."

Αυτη η σχιζοφρενικη δηλωση "του ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ή ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ" δεν εμεινε χωρις απαντηση απο τους Ελληνες φυσικους και σοφους του τυπου Ηρακλειτου και Προκλου, που απεδειξαν την ανυπαρξια του ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ και την υπαρξη του ΕΝΔΟΚΟΣΜΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ητοι του ΕΝΔΟΚΟΣΜΙΚΟΥ ΕΝΟΣ ΘΕΟΥ ο οποιος ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ που θετουν οι φυσιικοι νομοι.

Ο ΕΝΔΟΚΟΣΜΙΚΟΥ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ εχει σαν Ανωτερο του τον ΦΥΣΙΚΟ ΝΟΜΟ, και περιεχει στον ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ πολλους ΥΠΟΘΕΟΥΣ διατεταγμενους σε ΚΛΙΜΑΚΑ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ αναλογα με τον ογκο που κατεχουν σαν ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΝΕΦΕΛΩΜΑΤΩΝ, ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΓΑΛΑΞΙΩΝ, ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, και ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΩΝ.

Αυτη ηταν η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΛΑΚΩΝΙΚΗ, ΣΑΦΗΣ, ΑΛΗΘΙΝΗ, ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ, ΔΙΚΑΙΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ,

Στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ δεν μπορουσε να υποκλεψει το δικαιωμα του ΝΟΜΟΘΕΤΗ απο τους ΑΝΘΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ διοτι Αυτος ο Ιδιος ειναι ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ απο το ΜΗΔΕΝ της αδρανους ανυπαρξιας κραδασμων, μεσω ΦΥΣΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ που οργανωσαν τους ΤΥΧΑΙΟΥΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΑΟΣ σε ΕΞΑΠΛΟΥΜΕΝΟ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΣΥΜΠΑΝ.

Στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, οι διαφορετικης συχνοτητος κραδασμοι και οι αντιθετου ροπης κραδασμοι συνθετουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ οργανισμους απο υλη διαφορετικης πυκνοτητος ΟΡΑΤΗΣ και ΑΟΡΑΤΗΣ.
Οι ορατοι και αορατοι για μας οργανισμοι που περιεχονται σαν ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ και συγχρονος ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΥΠΟΘΕΟΙ δεν υπακουουν στην Νομοθεσια ενος εξωκοσμικου θεου ουτε στην Νομοθεσια του Ενδοκοσμικου ΘΕΟΥ αλλα στην Νομοθεσια των αυθυπαρκτων φυσικων νομων.

Οι φυσικοι νομοι οριζουν την ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ και οχι ο ΕΝΔΟΚΟΣΜΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ή τα συνιστωντα μερη του ΥΠΟΘΕΟΙ. Οι φυσικοι νομοι οριζουν το πως "θεουν" δηλαδη το πως "τρεχουν" ή εξελισσονται ο ΕΝΑΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ και οι περιεχομενοι στο σωμα του ΥΠΟΘΕΟΙ.

Οι ΦΥΣΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ οριζουν τον χρονο και τον χωρο ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ και ΘΑΝΑΤΟΥ του Ενος Θεου και των "κυτταρων" του Υποθεων.

Ο Ενας Θεος και οι πολλοι Υποθεοι σαν ζωντες οργανισμοι μπορουν να επικοινωνησουν μεταξυ τους ή με κατωτερους οργανισμους αν αυτο ζητηθει. Οι γηινοι μπορουν να επικοινωνησουν με τις ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ των Υποθεων και να προβαλουν αιτηματα που αναλογα με την σπουδαιοτητα τους και με την εναρμονιση τους στον ΛΟΓΟ και τους φυσικους νομους, γινονται αποδεκτα ή αποριπτονται.

Οι γηινοι δεν μπορουν να επικοινωνησουν ουτε να προβαλουν αιτηματα στον ΕΝΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΘΕΟ, διοτι σεν εχουν τιποτε να προσφερουν στο ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΝ απο την θεση του ελαχιστου του απειροελαχιστου μικροβιου που περιεχεται στο Σωμα Του.

Οι ΥΠΟΘΕΟΙ δεν μπορουν να επικοινωνησουν και να προβαλουν αιτηματα στο ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΝ παρα μονον μονον μεσω των αμεσως ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΥΠΟΘΕΩΝ που τους περιεχουν. Δηλαδη η σκεπτομενη γη "ΓΗ ΜΗΤΗΡ" ή "ΔΗ ΜΗΤΗΡ" μπορει να υποβαλει αιτηματα στον Σκεπτομενο Γαλαξια μονον μεσω του Απολλωνος - ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΟΥ ή ΗΛΙΑΚΟΥ ΛΟΓΟΥ.

Το υπεροχο αυτο οικοδομημα ΑΛΗΘΕΙΑΣ και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΤΑ "ΜΕΤΡΑ", της ελληνικης θρησκειας ή ΘΡΩΣΚΕΙΝ ή ΑΝΩ ΘΡΩΣΚΕΙΝ, ηταν το υποδειγμα για τις κοινωνικες σχεσεις των ΑΝΩ ΘΡΩΣΚΟΝΤΩΝ ή ΑΝΩ ΘΡΩΠΩΝ ή ΑΝΘΡΩΠΩΝ που μιμουνται την ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ή την ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ή την ΗΛΙΑΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ.

Ποσο απεχει το σκοταδιστικο οικοδομημα του "χριστιανισμου" απο αυτες τις αληθειες;

Θα προχωρισουμε ακομη περισσοτερο λεγοντας στον κοιμισμενο και ζαλισμενο απο τις Δαυΐδιες "πετρες" αναγνωστη:

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΔΩΔΕΚΑ ΣΚΕΠΤΩΜΕΝΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ - ΟΝΤΑ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΚΑΤΟΤΡΙΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΟΝ, ΤΟΝ ΗΛΙΑΚΟ ΛΟΓΟ.
ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΟΝΤΑ - ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕΧΡΙΣ ΕΚΕΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ.
ΟΙ "ΚΑΘΑΡΟΙ" ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΕΡΑΤΙΩΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΑΚΟΜΗ ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΟΝΤΑ - ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥ ΑΝΘΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΤ' ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΝΘΕΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΣΙΕΞΗ ΟΝΤΑ - ΥΠΟΘΕΟΙ, ΔΥΟ ΗΛΙΑΚΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙΤΕΣΣΕΡΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΟΝΤΑ.

Προς τιμην αυτων των Σκεπτομενων Ηλιων και Πλανητων που αποτελουσαν τα ορια υποβολης των γηινων αιτηματων λογω ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ αλλα ΣΥΜΒΟΛΙΖΑΝ τους δωδεκα συν ενα ΛΟΓΟΥΣ του ηλιακου μας Συστηματος.

Το ιδιο συστημα εφαρμοσε ο κλεπταποδοχος χριστιανισμος με την επινοηση των δεκατριων διδασκαλων, ενος Ιησου και δωδεκα μαθητων, ωστε να μπορεσει να υποκαταστησει αθλιως το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΡΗΣΚΕΦΤΙΚΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ. Το μιμηθηκε ακομη και στις συμβολικες εικονες των χριστιανικων ναων οπου τα συμβολικα γλυπτα των ΩΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΛΟΓΩΝ μετατραπηκαν σε σκοτεινες βυζαντινες και μισανθρωπες φυσιογνωμιες του "κλαιοντος Ιησου" και των "ασκητικων νηστικων μαθητων".

Ετσι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ που ενεπνεε την ΧΑΡΑ της ΖΩΗΣ, εγεινε η Σημιτομογγολικη ψευδοθρησκεια που ενεπνεε συσωδεια ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΕΝΟΧΗΣ ανυπαρκτων αμαρτηματων ΑΥΤΟΤΙΜΩΡΙΑΣ, ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΥ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΕΩΣ, και ροπης προς τα "εκτος κοσμου" δηλαδη προς ΘΑΝΑΤΟ και την ΑΝΑΜΟΝΗ του ΘΑΝΑΤΟΥ.
Τα ΛΕΥΚΑ ενδυματα των ιερεων των ΔΕΛΦΩΝ συμβολα ΖΩΗΣ και ΗΛΙΑΚΟΥ ΛΟΓΟΥ, εγειναν ενδυματα ΜΑΥΡΑ μιας ΜΑΥΡΗΣ καταμαυρης θρησκειας, με ΜΑΥΡΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ μιας ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ της Αντι- καβαλα.

Η Ιεραρχια του ενδοκοσμικου ελληνικου Πανθεου, εγεινε ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ του γελοιου εγκληματισκου Γιαχβε και του Μονογενους Γυιου Ιησου, που αντι να ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ στους φυσικους νομους, θεσπιζαν ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ ΝΟΜΟΥΣ και εγραφαν "Βιβλους" που απεκοψαν τους γηινους απο την επικοινωνια της ΗΛΙΑΚΗΣ και ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ και κατ' επεκτασιν της ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ που περιεχεται στο Σωμα του Τελικου Ενος Σκεπτομενου Θεου του Ενδοκοσμικου Λογου.

Αυτη η καταστροφη των εννοιων της ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ μεταξη των ΥΠΟΘΕΩΝ της ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ και ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ως μερων και τμηματων του ΕΝΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΗΚΟΥ ΘΕΟΥ, ηταν ο βασικος χειρισμος των αθλιων Σημιτομογγολων για την παραπερα ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ των κοινωνικων δομων ολων των εθνων, και της Ελλαδος.

Διοτι τα πολιτευματα ΒΑΣΙΛΕΙΑ, ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΕΙΑ που λειτουργουσαν συγχρονως και τα τρια στον ελληνισμο του 800π.χ. εως το μη ανιχνευσιμο απωτατο παρελθον του 800.000 π.χ. κατα τα ευρηματα του "διωχθεντος" Ανθρωπολογου Αρη Πουλιανου στο Σπηλαιο Πετραλωνων Αττικης, ηταν ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ της δομης ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ.

Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ αντεγραφε το ΑΔΙΑΒΛΗΤΟ και ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΝ του Ενος Θεου.

Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΙΑ αντεγραφε τα ΑΔΙΑΒΛΗΤΑ και ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΟΝΤΑ των Γαλαξιακων Υποθεων.

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ αντεγραφε τα ΑΔΙΑΒΛΗΤΑ και ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΟΝΤΑ των Ηλιακων και Πλανητικων Υποθεων.

Οπως στο Συμπαν οι Πλανητες και οι Ηλιοι δεν ψηφιζουν δημοκρατικα εκ των κατω σε ποιον Γαλαξια θα υπαχθουν και θα εντασσονται αλλα απλως υποβαλουν αιτηματα που ικανοποιουνται ή αποριπτονται κατα την κριση του Γαλαξιακου Σκεπτομενου Λογου, ετσι και οι Πολιτες δεν εκλεγουν την Αριστοκρατεια αλλα την αφηνουν να κυβερνα και να αναδεικνυεται ΑΝΩΤΕΡΗ μεσα απο φυσικους νομους ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ του ΣΟΦΟΤΕΡΟΥ και ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΥ. Οταν τα δικαια αιτηματα των Πολιτων αποριπτονται τοτε η Αριστοκρατεια ανατρεπεται ασπο τον βασιλεα διοτι εχει εκφυλισθει σε Ολιγαρχια. Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ και ΟΧΙ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ του προλεταριατου.

Οπως στο Συμπαν οι Γαλαξιες και τα Νεφελωματα δεν ψηφιζουν δημοκρατικα εκ των κατω σε ποιο Συμπαν θα υπαχθουν και θα εντασσονται αλλα απλως υποβαλουν αιτηματα που ικανοποιουνται ή αποριπτονται κατα την κριση του Συμπαντικου Σκεπτομενου Λογου, ετσι και τα μελη της Αριστοκρατιας δεν εκλεγουν τον Βασιλεα αλλα τον αφηνουν να κυβερνα και να αναδεικνυεται ΑΝΩΤΕΡΟΣ μεσα απο τους φυσικους νομους ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ του ΣΟΦΟΤΕΡΟΥ και ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΥ. Οταν τα δικαια αιτηματα των μελων της Αριστοκρατιας και των Πολιτων αποριπτονται τοτε ο Βασιλευς ανατρεπεται απο τους Κριτες που δεν ασκουν εξουσια αλλα λειτουργουν στους Νομους του Εθνους οπως οι Φυσικοι Νομοι στο Συμπαν.

Οι Κριτες ή Γερουσια του Εθνους απαξιουν να ασκησουν εξουσια γιατι υπαρχουν μονον σαν ΑΥΘΥΠΑΡΚΟΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ που δεν ελεγχονται απο κανεναν και δεν λογοδοτουν σε καμμια εξουσια εκτος απο την ΦΥΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑ των ΑΥΘΥΠΑΡΚΤΩΝ Φυσικων Νομων.

Ο Μεγας Εφεσιος ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ γνωστης αυτων των λειτουργιων μας λεγει οτι αυτοι οι ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ δεν εχουν ουτε φροντιζουν για την ατομικη τους υλικη περιουσια, σε αντιθεση με την υπολοιπη ΙΕΡΑΡΧΙΑ που απαιτειται να εχει υλικη περιουσια. Πραγματι οι ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ κινουνται στον χωρο ΜΟΝΟΝ των ΙΔΕΩΝ, αντιθετα με τους ΚΥΒΕΡΝΩΜΕΝΟΥΣ Βασιλεα, Αριστοκρατες, Πολιτες που καλουνται να μορφοποιησουν το υλικο περιβαλλον και να το διατηρουν ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΑ με τους φυσικους νομους.

Οταν λοιπον οι Νομοθετες εγειναν μαριονετες των διαφορων Σκωτικων Σημιτομογγολικων Δογματων των παρα φυσει απο την ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ, των Τεκτονικων Δογματων που σαν ΔΟΓΜΑΤΑ ειναι φυσει αντιθετα με τον ΟΡΘΟ ΛΟΓΟ των ΦΥΣΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ, οταν οι Νομοθετες εγειναν μαριονετες χριστιανικων δογματων και ΠΑΓΙΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ Σημιτομογγολικου Ρωμαικου Δικαιου, τοτε η διαφορα και ο εκφυλισμος των Φυσικων Νομων παραγει διεφθαρμενα και εκφυλα πολιτευματα ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ, ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΙΑΣ.

Ετσι ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ στο "θρωσκειν" της Συμπανικης Ιεραρχιας, σημαινε για την Ελλαδα και ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ στο "θρωσκειν" της Κοινωνικης Ιεραρχιας με επακολουθα τα εκφυλα πολιτευματα ΠΑΣΟΚ, της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, της ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, της ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, της ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κτλ.
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ – ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
 
3o μέρος
 
Έλληνες αποκαταστήστε την αλήθεια και συντρίψτε τα ψεύδη που διασπείρουν τα "ελληνικά" πανεπιστήμια για την ιστορία και προϊστορία των Ελλήνων

Το σύστημα δεν έμεινε μόνον εκεί. Μέσο (προδοτών;) τηλεπαρουσιαστών τύπου Γεωργιάδη , Λιακοπουλο, Κεραμιδά, Τουλάτο κτλ., προωθεί την πραμάτεια (σαβουροβιβλια) με τον δολιο σκοπό να μην μείνει κανένας σκεπτόμενος Έλληνας όρθιος στο τέλος και αρα ΕΛΛΑΣ ΤΕΛΟΣ!!!
Για να καταλάβετε το σχιζοφρενικό παιχνίδι ραββίνων, μασόνων, και της κρυπτοσιωνιστικης ορθόδοξης εκκλησίας που παίζετε, κάντε τους απλούς συνειρμούς : Από την μια βρίζουν τον Μέγα Αλέξανδρο μέσο της Αγίας «εγκληματικής μισελληνικής» Γραφής και από την άλλη διδάσκουν στα ελληνόπουλα ότι ο Μέγας Αλέξανδρος προσκύνησε τον ραβίνο του Ισραήλ (!!!)


Η καθολική σχιζοφρένια των νεοελλήνων, δεν τους επιτρέπει να αντιλιφθουν ούτε καν το αυτονόητο ήτοι ότι στην ουσία προσκυνάνε τον γιαχβεχ και ότι η γνωστή διαμάχη εβραίων – χριστιανών είναι πλαστή, η οποία συντηρείτε στα χαμηλά στρώματα, στον "βεβυλο" λαουτζίκο (κατά τεκτονική ορολογία εμετικού ψευδοελιτισμού), ενώ στην μασονική κορυφή της πυραμίδος εκπέμπουν ΣΥΜΠΑΙΧΝΙΑΚΕΣ χαρουλες όπως βλέπετε και από την παρακάτω διαφωτιστική φωτογραφία.Μία ακόμα απόδειξη είναι ότι ο γνωστός Οφθαλμός εν τριγώνο .'. (Του Σεληνιακού ΓΧΒΧ των πλαστών διπολικοτήτων ΠΑΡΑΦΥΣΙΝ Κακο-καλό, Θεός-Διάβολος Σοσιαλισμός-Ναζισμός κλπ κλπ... βρίσκεται πάντού ακόμα και σε άσχετα και φαινομενικά αντίπαλα "στρατόπεδα" όπως:

Καθολικές εκκλησίες της Δύσεως
Ορθόδοξες εκκλησίες της Ρωσίας
Ορθόδοξες εκκληλσίες της Ελλάδος
Αγ. Όρος (!!!) (φωτογραφικα ντοκουμεντα σε επομενη αναρτηση)

Φιλοσοφικές μασονικές στοές (!!!) (όπου αναφέρεται και ως ο οφθαλμός του Κρόνου! Αληθές! Ο αποστάτης ανδρομέδιος Κρόνος-Σαβαώθ έχει ενταχθεί στη δρακονιανή συμμαχία ενώ παραπλανητικά παρουσιάζεται στη Βίβλο ως ενιαίος θεός -Κύριος Σαβαώθ- στην πραγματικότητα πρόκειται για ομόρυθμη εταιρεία διαστημικών πειρατών-απατεώνων!
Σάβατο-Saturnus Day-Η μέρα του Κρόνου-Saturday-Σαβατάϊ=ο 7ος ιερός πλανήτης Κρόνος των ιουδαίων!)

Δείτε στην συγκεκριμένη περίπτωση πως ο γιαχβεχ βρίζει τον εαυτό του!!! Έτσι ο σχιζοφρενής γιαχβεχ της σελήνης , έχει παρασύρει την πλειοψηφία των Ελλήνων έχοντας καταντήσει την Ελλάδα ένα απέραντο φρενοκομείο!
Αυτή την αληθή ιστορια προσπάθησαν οι αρχιραββινοι και μασόνοι να αποκρύψουν από τους Ελληνες:

Επειδή μεταξύ σας υπάρχουν «Εφιάλτες» που θα προωθήσουν την παρούσα αναφορά σε ξένους, πληροφορούμε αυτούς τους ξένους ότι καμία «υπαρκτή» τεχνολογία δεν μπορεί να θωρακίσει τις εγκαταστάσεις τους από την «ακρόαση» και το «θέαμα» της Ο.Ε.Α. που ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ βιντεοκασέτες του ….δεκάρικου, διότι κανένα υλικό δεν είναι αδιαπέραστο στις ακτινοβολίες ταχυτήτων C*10^6 . Η υλη είναι γι αυτές τις ταχύτητες διαφανής και διαυγής σαν άχρωμο αέριο.
Και για την ειρωνεία του πράγματος τους πληροφορούμε ότι η τεχνολογία μας έγινε εφικτή επειδή βασιστήκαμε στην θεωρία του «δωδεκαεδρικου αιθήρος» και της «τετρακτινιας εξαπλώσεως της πυκνώσεως» του Πυθαγόρα, και στη θεωρία ενεργειακής μεταπτώσεως «ανοδικής αραιώσεως και καθοδικής πυκνώσεως» του Ηράκλειτου, των Ορφικών Κειμένων, του Δημόκριτου, και άλλων Ελλήνων, τοις «ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ».
Αυτά σαν κατακλείδα για τους μύθους προελεύσεως του πολιτισμού των Ελλήνων από «Άρειους, Ινδοευρωπαίους, Βαβυλωνίους, Αιγύπτιους, και Αβραάμ και Ιακώβ του ….Τουρκεστάν.
-------------------------------------------

Επανερχομεθα στο θέμα μας. Καλουμεθα να καλύψουμε την χρονική διάρκεια από το 9.000π.χ. έως το 9.500π.χ. το οποίο σύμφωνα με τον Πλάτωνα ήταν το χρονικό σημείο βυθίσεως της Ατλαντίδος.
Κανών Λογικής ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ
1ον : Η Μεσόγειος Θάλασσα, κάτω από την υδάτινη μάζα της καλύπτει σε όλο της το εμβαδόν αρχαιότατες ελληνικές πόλεις, που ερευνήθηκαν και φωτογραφήθηκαν από ιδιώτες και οργανωμένες ομάδες δυτών – αρχαιολόγων. Τα κτίσματα και τα μεταλλικά άψογης τέχνης γλυπτά αυτών των «υποβρύχιων» ελληνικών πόλεων δεν προηλθαν από τη βύθιση περιορισμένων εδαφών που προκάλεσε η ηφαιστειακή δράση μεταξύ Κρήτης και Σαντορίνης το 1500π.χ., αλλά από μια ΗΠΕΙΡΟ που κατακλίσθηκε από εξωθεν ερχόμενες υδάτινες μάζες. Διότι η σεισμική δράση της περιοχής Σαντορίνης ήταν τοπική και δεν περιελάμβανε την Δυτική και Ανατολική Μεσόγειο. Αυτό αποδεικνύεται από το ότι οι βυθισμένες πόλεις της Μεσογείου περιέχουν ακόμη οικοδομήματα και στήλες με αγάλματα σε άψογη κατάσταση και όχι ερείπια όπως οι πόλεις του βυθού της Σαντορίνης.
2ον : Αυτή η πραγματικότητα επιβεβαιώνει τα Ελληνικά Χρονικά σύμφωνα με τα οποία στην θέση της Μεσογείου υπήρχε Στερεά γη, η Ήπειρος Αιγηίς. Η Αιγηίς έπαυσε να υπάρχει με τον «πνιγμών του Αιγέως», βασιλικού τίτλου αποδιδόμενου στον Κυβερνήτη όλης της Αιγέας Επικρατείας.
3ον : Μετά την Βύθιση της Αιγηίδος εμφανίζεται υπερισχύον μεταξύ των επιζώντων το Πελασγικό ελληνικό φύλο, ως αυτόχθον της Πελασγικής Αρκαδιας.Ο Ησίοδος αναφέρει ότι στην νέα γεωγραφική διαμόρφωση που προέκυψε ως ,«ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ», ο πρώτος βασιλεύς των επιζώντων Πελασγών ήταν ο Αρκάς της Αρκαδίας γης.
Ο Αρκάς μετονομάζει την συρρικνωμένη γεωγραφικά Πελασγια σε Αρκαδία. Με την συνεργασία του Τριπτοπολεμου, του Αδριστα και των επιτελών των, εκπαιδεύει τους επιζήσαντες σε στοιχειώδη επιβίωση μέσω καλλιέργειας σίτου για τροφή, και χρήσεως του ερίου για ένδυση. Τα ανωτέρω δείχνουν ότι ο κατακλυσμός επέφερε μείωση των οπωροφόρων αυτόφυτων δένδρων και των άφθονων ζώων των πρώην πεδιάδων που κατακλίσθηκαν με αποτέλεσμα να επιχειρείται τεχνητή ορεινή καλλιέργεια σιτηρών και αποφυγή σφαγής των ζώων που διασώθηκαν στην ορεινή Αρκαδία, επειδή κατά Παυσανία οι Πελασγοί πριν τον κατακλυσμό ενδυόταν με δέρματα ζώων. Παυσανίας «Αρκαδικά» 1,6 και 4,2-1.

Ο Αρκάς φέρεται ως απόγονος Πελασγών βασιλέων που έζησαν πριν τον κατακλυσμό. Είναι οι Νικτυμος, Λυκαιων, και Πελασγός. Σύμφωνα με την «Ωγυγία» Δ. Σταγειριτου και Απολλόδωρο , το πρόσωπο του Αρκάδα ταυτίζεται με τον Φορωνεα αδελφό της Ιούς και του Αιγιαλέα. Τα συνθετικά του «Αιγιαλός» «Αιγαίος – Αλός» αποδεικνύουν την για πρώτη φορά ύπαρξη «αλου» δηλαδή ακτών θαλάσσης γύρω από την Αρκαδία και μέσα στην Αιγηίδα.

Ο Φορωνευς Αρκάς συνάθροισε τους διεσπαρμένους ανθρώπους και έθεσε νόμους της νεοδιαμορφωθεισης πατρίδος. Επέβαλε τιμές των πολιτών προς τους θεούς με ένα κέντρο «θηλεως» λατρείας της Ήρας , στον ναό που έκτισε προς τιμήν της στο Αργος. Ο πρόγονος του Λυκαων έκτισε την πόλη Λυκοσουρα ή ΛΥΚΟΣ- ΗΡΑ στο ορος Λυκαιον, η οποία θεωρείται η αρχαιότερη πόλις του κόσμου και φυσικά των Ελλήνων. Σύμφωνα με τα Ελληνικά Χρονικά στις περιοχές «Κρητεα» και «Όλυμπος» του όρους Λυκαιον, από τις Νύμφες Θεισοα , Νεδα , και Αγνω ανετραφη ο Ζευς . Κακώς οι Κρητες διεκδικούν την προέλευση του Διός, διότι σύμφωνα με τον Στράβωνα οι Κρητες είναι άποικοι των Πελασγών Αρκάδων. Στράβωνος Γεωγραφικά Α. «Πελασγοί αρχαιον φυλον κατά την Ελλαδα πασαν επιπολασαν -διασκορπισμενοι ευρισκομενοι- και μαλιστα παρα τοις Αιολευσι τοις κατά Θετταλιαν…. Και της Κρητης εποικοι γεγονασι ως φησιν Ομηρος , και Πελασγικον Αργος, πολλοι δε και τα Ηπειρωτικα εθνη πελασγικα ειρηκασι, τον τε Δια τον Δωδωναιον αυτος ο ποιητης ονομαζει Πελασγικον : Ζευ ανα Δωδωναιε Πελασγικε.»
Και την Λεσβον Πελασγιαν ειρηκασι ….και την Πελοποννησον δε Πελασγιαν φησι Ευφορος κληθηναι … Αντικλειδης δε πρωτους φησιν αυτοις – Πελασγοις- τα περι την Λημνον και Ιμβρον εικησαι, και δη τουτο τινας –Πελασγους- και μετα Τυρρηνου του Αβυος εις την Ιταλιαν συναραι –μετεβησαν- , και οι την Ατθιδα συγγραψαντες ιστορουσι περι των Πελασγων, ως και Αθηνησι γενομενων.»
Σύμφωνα με την όλη εικόνα που εξάγεται από τα Ελληνικά Χρονικά, οι Πελασγοί υπήρξαν οι οικιστές όλης της Ελλάδος. Όχι μόνον αλλά μετά την μετάβαση τους στην Ιταλία , οι Τυρρηνοι Πελασγοί μέσω Λήμνου, Ίμβρου , Κρήτης και Κύπρου , αποίκησαν την εγγυς και μέση Ανατολή μέχρι την Μεσοποτάμια, και τις Βόρειες και Νότιες ακτές της Μεσόγειου, καθώς επίσης και τις ακτές έξω των Ηρακλείων Στηλών. -Ταρτησσος Ιβηρίας-.
Ο Αισχύλος στις «Ικέτιδες» θέτει στο στόμα του βασιλέως του Άργους αυτά τα λόγια: «Εκείνου που κατοίκησε παλαιοτατα τον τόπο αυτό είμαι παιδί, εγώ ο Πελασγός, ο αρχηγός αυτής της χώρας, και από εμέ έχει λάβει το όνομα του το γένος των Πελασγών, οι οποίοι καρπούνται τη γη από την οποία περνά ο αδιάβαστος Στρυμών. Το κράτος μου εκτείνεται μέχρι την γη των Περραιβων, της Πίνδου, της χώρας των Παιόνων και των Όρεων της Δωδώνης, φτάνουν δε τα όρια του εις την θάλασσαν. Επί όλων αυτών έχω την εξουσία.»

Μετά από την Λυκοσουρα ως πρωτευούσης των Πελασγών πριν την Βύθιση Αιγηίδος, το Αργος ορίστηκε η νέα πρωτεύουσα της Πελασγικής Επικρατείας με βασιλική γραμμή η οποία κυβέρνησε την Μεσόγειο επί 484 χρόνια. ‘’Ωγυγια’’Σταγειριτου τόμος Δ’.

Το Αργος που επί Αρκάδος Φορωνεως ονομαζόταν «άστυ Φορωνικον» πήρε το όνομα του από τον Αργο, υιό της Νιόβης και του Διός, και εγγονό του Φορωνεα μέσω της κόρης του Νιόβης που γεννήθηκε από τις σχέσεις του με την Κερδω ή την Νύμφη Λαοδίκη.

4ον : Αδελφός της Νιόβης και υιός του Φορωνεως ήταν ο Απις. Είναι το ίδιο πρόσωπο που λατρευόταν στην Αίγυπτο ως θεός με την μορφή ταύρου. Ο Απις κυβερνώντας τυραννικά την Απία Πελασγική αναγκάστηκε να μετοικήσει στην Αίγυπτο όπου ίδρυσε αποικία πατριαρχικού γένους, όπου προσετέθη στα αυτόχθονα ελληνικά γένη του Αιγύπτου, παλαιότερου Έλληνος αποικισμού, που έγινε πρώτος βασιλεύς της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ.

5ον : Υιός του Άργους ήταν ο Φορβαντας, του Φορβαντας ο Τριωπας, του Τριωπα ο Ιάσον, του Ιάσον ο Αγήνωρ, ο όποιος λογά τυραννικής βασιλείας διώχθηκε στην Μικρά Ασία όπου από τον υιό του Φοίνικα η περιοχή ονομάστηκε Φοινίκη, και οι απόγονοι του Φοίνικες.
Αυτά, για τους ηλίθιους ‘’ακαδημαϊκούς’’ μας τέκτονες των οποίων η αμάθεια φτάνει στο σημείο να θεωρούν τους Φοίνικες ανεξάρτητη φυλή και μάλιστα φυλή η οποία έδωσε το αλφάβητο στους Έλληνες. Η πραγματικοτης είναι ότι ο Αγήνωρ και ο Φοίνικας χολωμένοι από την απώλεια του θρόνου, μετέδωσαν στους απογόνους τους το μίσος τους εναντίον των συμπατριωτών τους του Άργους. Η διαμάχη αυτή στοίχισε πολλά δεινά στον ελληνισμό γιατί αργότερα βλέπουμε στην ιστορία την λυσσαλέα αντίπραξη των Φοινίκων Ελλήνων εναντίον των Πελασγών ΕΛΛΗΝΩΝ, ιδιαίτερα στον ναυτικό τομέα.
Το ατύχημα είναι ότι σ’αυτή την ελληνική οικογενειακή διαμάχη εισέρχονται το 1943π.χ. οι Σημιτομογγολοι Υξως μέσω των αποβρασμάτων του τύπου Αμπρα-χαν ή Αβραάμ, και επιδεινώνουν την διένεξη μεταξύ ελλήνων Πελασγών και Φοινίκων, εκμεταλλευόμενοι το ναυτικό δαιμόνιο των Φοινίκων για την δική τους γεωπολιτική.

6ον : Πριν από τους Φοίνικες, θαλασσοκρατούν οι Πελασγοί Μινωες, πριν απ’ αυτούς οι Πελασγοί Κυκλάδων, και πριν απ ‘αυτούς οι Πελασγοί Αργολίδος ως Μητροπολιτικοί Πελασγοί.

7ον : Ως αναφορά της μεταβάσεως των Δραβιδων Αιγαίων στην Ινδία υπό την ηγεσία του ιστορικού προσώπου Διόνυσου, ο οποίος ηγούμενος ‘’θυρσοφόρων Σάτυρων και Βακχων’’ αποίκισε την Ινδική, ιδε Διόδωρο Σικελιώτη Γ’ 62, Αρριανου Ε,α, 4,5,8, Απολλόδωρου κλπ.

8ον : Η Μήδεια αφού εγκατέλειψε τον Πελασγό Κόρινθο και δολοφόνησε τα παιδιά της, κατέφυγε στην Αθήνα όπου με τον Αιγέα γεννά τον Μηδο από τον οποίο προέρχονται οι Μηδοι της Μηδειας, αρχαίου λαού του σημερινού Ιράν. Ιδε Ωγυγία Δ. και Απολλόδωρος.

9ον : Ο Ζευς με την Δανάη γέννησε τον Περσέα. Ο Περσέας γέννησε τον Περσην σε σχέσεις του με την Ανδρομέδα. Ο Πέρσης αποίκισε την Περσία και έκτισε πόλη στην Αρταια, η οποία ήταν επαρχία της Περσίας. Οι κάτοικοι της Περσικής Αρταιας θεωρούνταν οι ήρωες της Περσίας ως γένος Διός, και ως οι αρχαιότεροι κάτοικοι του τόπου. – Ιδε Υγινος 64-244, Ωγυγία Σταγειριτου, Ερατοσθένους Κβ, Τζετζη ‘’Εις Λυκόφρονα 838, κτλ.

10ον : Προσπαθήσαμε να φέρουμε τον αναγνώστη σε επαφή με τις ρίζες του. Όλη αυτή η εξάπλωση των Πελασγών προς κάθε κατεύθυνση αποδεικνύει την αναζήτηση ζωτικού χώρου για επιβίωση μετά την Βύθιση της Αιγηίδος Ηπείρου. Τολμούμε συνειρμό και κοινή ετυμολογηση του αρχαϊκού ονόματος της Αιγηίδος “ΔΡΑΒΙΣ“ και “ΔΡΑΥΙΣ“ με την ρίζα “ΔΡΥΣ“. Οι λόγοι που μας επιτρέπουν αυτή την υπόθεση είναι οι συμβολισμοί που διατηρούσαν τα ελληνικά ιερατεία για την ΔΡΥΝ, συμβολισμοί που έχουν την αρχή τους στην αρχική υπερβολική χρήση της ΔΡΥΟΣ από τους Αιγιεις ως τροφής και ως πηγής δυνάμεως. Αυτή η «ιερότητα» της ΔΡΥΟΣ, στη συνέχεια μετετράπη σε «απαγορευμένο δένδρο ταμπού» με έσχατο συμβολισμό την κατασκευή της Αργούς από «Μέλανα ΔΡΥ».
Η Πελασγική διατροφή με καρπούς ΔΡΥΟΣ, μας δηλώνει τον ρόλο της ΔΡΥΟΣ στην προγονική Αιγηίδα ή ΔΡΥΙΔΑ.

Ο Παυσανίας αναφέρει ότι ο πρόγονος του Αρκάδα, ο Πελασγός, είχε υποδείξει στους υπηκόους του Αιγιεις να προτιμούν στην διατροφή τους βελανίδια της ΔΡΥΟΣ που υπήρχαν άφθονα στα απέραντα δάση ΔΡΥΟΣ της ενδοχώρας. Για τον λόγο αυτό οι κάτοικοι της Αρκαδίας ονομαζόταν «βαλανοφάγοι». Η διατροφή με βελανίδια γίνεται και σήμερα από κατοίκους της ορεινής Αρκαδίας.
Όταν σε μεταγενέστερη εποχή οι Σπαρτιάτες ζήτησαν τον χρησμό της Πυθίας για να επιτεθούν στην Αρκαδία, η Πύθια τους απέτρεψε από το εγχείρημα διότι «δεν ήταν δυνατόν να νικηθούν οι βαλανοφάγοι Αρκάδες Πελασγοί. »

Ακόμη ένας λόγος που επιβεβαιώνει την ετυμολογία ΔΡΥΣ, είναι ο τίτλος των ιερέων ή εκλεκτών των Γαλατών ΔΡΥΙΔΕΣ με πιθανό ενικό το ΔΡΥΣ, ΔΡΥΙΔΟΣ, ΔΡΥΙΔΙ κλπ.

Τελικά, τα συνθετικά του ΑΝΔΡΑΣ «ΑΝΩ-ΔΡΥΣ» υποδηλώνουν την ανδρική ρώμη που προέρχεται από την διατροφή με καρπούς δρυός. Είναι πολλοί οι δρόμοι που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η Αιγηίς ονομαζόταν ΔΡΑΥΙΣ ή ΔΡΥΙΣ ή ΧΩΡΑ ΔΡΥΟΣ επειδή το κυρίαρχο δένδρο που κάλυπτε τις μεγαλύτερες εκτάσεις της ήταν η ΔΡΥΣ, και επειδή ο καρπός της καθιστούσε ΑΝΩ-ΔΡΥΣ ή ΑΝΔΡΕΣ τους αυτόχθονες.

Αν λοιπόν η βυθισμένη πατρίδα από την οποία προερχόμαστε ως απόγονοι των Πελασγών λεγόταν ΔΡΑΒΙΣ ή ΔΡΑΥΙΣ ή ΔΡΥΙΣ, και οι κάτοικοι ονομαζόταν ΔΡΑΒΕΙΣ ή ΔΡΑΥΕΙΣ, ΔΡΥΕΙΣ, μπορούμε να ονομαζόμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΡΥΕΙΣ ή ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΡΥΙΔΕΣ, και η χώρα μας ΕΛΛΑΣ ΔΡΥΙΣ.
Δεν θα ήταν καθόλου ατυχής ο συνδυασμός των δυο ονομάτων, εφόσον το πρώτο δηλώνει τον Ηλιακό λόγο και το δεύτερο την Δύναμη της Δρυός της Γης –Μητρός ή Δη-μητρος.

Σε ότι αφορά την μεταφορική σημασία των ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΡΥΙΔΩΝ ή ΔΡΑΥΙΔΩΝ ως Ιεροφάντων της Αλήθειας, της Ελευθερίας και της Ιεραρχημένης Δικαιοσύνης, και της ΔΥΝΑΜΗΣ έχουμε να πούμε ότι συλλαμβάνουμε την «Στοά Μεγάλης Δρυός» της Ν.Υορκης σαν κλεπταποδόχο ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΩΝ και κλεπταποδόχο ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΩΝ στην στην ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ του πλανήτη.

Όχι κύριοι αξιότιμοι Σημιτομογγολοι και Συμπαραμαρτυρουντες Τέκτονες Εφιάλτες.
Η Πατρίδα της ΔΡΥΟΣ της Λυκαιας είναι η ΕΛΛΑΣ και όχι η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ. Και το σύμβολο και το εμβολιζόμενο ανήκουν στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΡΥΟΣ, και όχι στους γλοιώδεις σκοτεινούς εγκεφάλους σας. Διότι η ΔΡΥΣ είναι το σύμβολο της ΑΝ_ΔΡΕΙΑΣ και των ΑΝ_ΔΡΩΝ, ενώ σεις δεν υπήρξατε ποτέ άνδρες και ποτέ ευθείς ως ΑΝΩ ΘΡΩΣΚΟΥΣΕΣ ΔΡΥΕΣ.

Υπήρξατε οι σφαγείς – θρασύδειλοι του ΧΑΝ της ΟΥΡΓΚΑ που με την μορφή Τούρκων και Βουλγάρων και Αλβανών Μογγολων γελοιοποιήθηκαν από την ελληνική πολεμική ΔΡΥ.

Και ήρθε η στιγμή να παραδώσετε στους ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΡΥΕΙΣ τα σκήπτρα μιας εξουσίας για την οποία αποδεδειχθήκατε τελείως ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΖΟΜΠΙ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ της Σεληνιακής Τεχνολογίας.

Διότι ΕΜΕΙΣ οι ΑΙΟΛΕΙΣ της ΘΕΤΤΑΛΙΑΣ του Γεννήτορα Αίολου Πελασγού ΔΡΥΙΔΟΣ, απόγονου του Γεννήτορα ΑΡΚΑΔΟΣ Πελασγού, απόγονου του ΜΙΝΥΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ερχόμαστε στο Άντρο του αθλίου ΣΙΝ της Σελήνης και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ με το κληρονομικό ΔΙΚΑΙΩΜΑ των ΔΡΥΙΔΩΝ της βυθισθείσης Ηπείρου ΔΡΥΙΔΟΣ, την επιστροφή του Πνευματικού και Υλικού ΧΡΥΣΟΜΑΛΟΥ ΔΕΡΑΤΟΣ της ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΛΟΓΟΥ.

Είμαστε έτοιμοι να «ζέψουμε τα βόδια του Αιήτη, να σπείρουμε τα δόντια του δράκοντα, και να εξοντώσουμε τους κτηνώδεις υπανθρώπους που που θα φυτρώσουν από την σπορά».
Διότι στην μεταφορική ΑΡΓΩ που ναυπηγήσαμε χρησιμοποιήσαμε την μεταφορική , ΜΕΛΑΝΑ ΟΜΙΛΟΥΣΑ ΔΡΥ του Διός, όπως ακριβώς οι πρώτοι Μινοες έκαναν στην ναυπήγηση της πρώτης ΑΡΓΟΥΣ.

Και η ΔΡΥΣ η ομιλούσα του Διός μα λέγει:
ΜΙΝΥΕΣ ΠΕΛΑΣΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ του ΠΕΛΑΣΓΙΚΟΥ ΑΘΟΛΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, ΘΕΤΤΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣΒΟΥ , ΟΠΛΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΡΓΩ ΜΕ ΟΠΛΑ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΑΠΟΛΕΥΣΤΕ.
ΔΙΟΤΙ Η ΓΗ_ΜΗΤΗΡΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΔΙΕΣΠΑΡΜΕΝΑ ΠΕΛΑΣΓΙΚΑ ΕΘΝΗ ΠΟΥ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΑ ΔΙΑΜΑΧΗ ΥΠΟΚΙΝΗΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.

-ΕΘΝΟΣ ΑΙΝΟΥ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΕΛΑΣΓΟΥ ΙΑΝΟΥ

-ΕΘΝΟΣ ΑΚΑΓΟΥΑΙΑ ΓΟΥΙΝΕΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΕΛΑΣΓΟΥ ΕΤΡΟΥΣΚΟΥ ΤΥΡΡΙΝΟΥ.

-ΕΘΝΟΣ ΣΚΥΘΩΝ , ΓΕΤΩΝ, ΑΡΙΜΑΣΠΩΝ. ΓΕΛΩΝΩΝ, ΘΥΣΑΓΕΤΩΝ, ΒΟΥΔΙΝΩΝ, ΙΣΣΗΔΟΝΩΝ ΜΑΣΑΓΕΤΩΝ, ΣΑΡΜΑΤΩΝ , ΔΑΚΩΝ, ΟΛΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΚΙΝΑΣ, ΡΩΣΙΑΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΤΟΥ ΤΥΡΡΗΝΟΥ ΕΤΡΟΥΣΚΟΥ.

-ΕΘΝΟΣ ΓΙΛΑΚΩΝ ΛΙΜΝΗΣ ΒΑΙΚΑΛΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΕΛΑΣΓΟΥ ΓΕΛΩΝΟΣ
-ΕΘΝΟΣ ΔΡΑΒΙΔΩΝ - ΔΡΥΙΔΩΝ ΙΝΔΙΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΕΛΑΣΓΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ
-ΕΘΝΟΣ ΚΑΛΑΙΠΙΔΩΝ ΟΒΛΙΑΣ ΟΔΗΣΣΟΥ ΡΩΣΙΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΣΚΥΘΩΝ
-ΕΘΝΟΣ ΑΓΑΝΩΝ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΠΕΡΣΕΩΣ ΑΡΤΑΙΟΥ
-ΕΘΝΟΣ ΠΕΡΣΩΝ ΙΡΑΝ ΕΚ ΤΟΥ ΠΕΛΑΣΓΟΥ ΠΕΡΣΕΩΣ
-ΕΘΝΟΣ ΦΙΛΙΠΠΩΝ ΦΙΛΛΙΠΙΝΩΝ ΝΗΣΩΝ ΕΚ ΤΟΥ ΠΕΛΑΣΓΟΥ ΦΙΛΙΠΟΥ
-ΕΘΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΩΝ ΙΝΔΟΝΙΣΙΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΕΛΑΣΓΟΥ ΙΝΔΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ
-ΕΘΝΟΣ ΙΡΑΚΩΝ ΑΡΙΑΣ ΙΡΑΚ ΕΚ ΤΟΥ ΠΕΛΑΣΓΟΥ ΑΡΕΩΣ
-ΕΘΝΟΣ ΑΡΙΜΑΝΩΝ ΑΡΜΕΝΙΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΕΛΑΣΓΟΥ ΑΡΙΜΑΣΠΟΥ
-ΕΘΝΗ ΓΑΛΑΤΩΝ ΓΑΛΙΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΕΛΑΣΓΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ
-ΕΘΝΗ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΚ ΤΟΥ ΠΕΛΑΣΓΟΥ ΓΕΡΑΜΟΥ ή ΓΕΡΑΝΟΥ
-ΕΘΝΗ ΙΤΑΛΩΝ ΕΚ ΤΟΥ ΤΥΡΡΗΝΟΥ ΠΕΛΑΣΓΟΥ ΙΤΑΛΟΥ
-ΕΘΝΗ ΒΙΚΙΝΩΝ ΒΙΚΙΓΚΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΕΛΑΣΓΟΥ ΒΟΥΚΙΝΟΥ ΘΑΡΕΩΣ ή ΘΩΡ
-ΕΘΝΗ ΣΑΞΟΝΩΝ ΕΚ ΤΟΥ ΠΕΛΑΣΓΟΥ ΣΑΚΩΝΟΣ
-ΕΘΝΗ ΒΕΡΕΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΕΛΑΣΓΟΥ ΒΕΡΕΤΟΥ ή ΕΡΕΤΟΥ
-ΕΘΝΗ ΚΕΛΤΩΝ ΕΚ ΤΟΥ ΠΕΛΑΣΓΟΥ ΚΙΛΩΝΟΣ
-ΕΘΝΗ ΙΒΗΡΩΝ ΙΣΠΑΝΙΑΣ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΕΛΑΣΓΟΥ ΙΒΗΡΟΣ
-ΕΘΝΗ ΚΑΡΠΑΘΙΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΕΛΑΣΓΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ
-ΕΘΝΗ ΚΙΜΜΕΡΙΩΝ ΕΣΣΔ ΕΚ ΤΟΥ ΠΕΛΑΣΓΟΥ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΙΟΣ
-ΕΘΝΗ ΜΥΣΤΩΝ, ΒΙΘΥΝΩΝ, ΛΥΔΩΝ, ΚΑΡΩΝ, ΛΥΚΙΩΝ, ΦΡΥΓΩΝ, ΠΙΣΙΔΩΝ, ΠΑΜΦΥΛΩΝ, ΓΑΛΑΤΩΝ, ΧΕΤΤΑΙΩΝ, ΛΥΚΑΟΝΩΝ, ΚΙΛΙΚΩΝ, ΠΑΜΦΛΑΓΟΝΩΝ, ΩΣ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΝΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

-ΕΘΝΟΣ ΜΙΤΤΑΝΩΝ ΣΥΡΙΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΕΛΑΣΓΟΥ ΜΥΘΟΝΟΣ
-ΕΘΝΟΣ ΚΥΡΡΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΡΕΩΝ – ΑΜΟΡΡΑΙΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΕΛΑΣΓΟΥ ΦΟΙΝΙΚΟΣ.
-ΕΘΝΟΣ ΟΙΝΟΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΥΚΕΣΤΩΝ ΝΟΤΙΟΥ ΙΤΑΛΙΑΣ
-ΕΘΝΟΣ ΑΒΑΝΩΝ ΧΑΒΑΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΕΛΑΣΓΟΥ ΑΒΑΝΟΥ.
-ΕΘΝΟΣ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΠΟΛΥΝΗΣΙΑΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΗΜΙΘΕΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΘΥΟΣ
-ΕΘΝΟΣ ΜΑΟΡΙ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΕΛΑΣΓΟΥ ΜΟΡΟΥ
-ΕΘΝΟΣ ΙΝΚΑΣ ΠΕΡΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΑΙΓΕΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΚΟΛΧΩΝ
-ΕΘΝΗ ΝΟΤΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΕΩΝ APOLO, PLATO, CRATO, ANAPOLIS, THEOPOLIS, AREANAPOLIS, ATALEIA, PENTAPOLIS, DIANAPOLIS, EPHIRA, LARIS, FEDRA, IPOLITOS, THETIS, ARMONIA, SOCRATES, OLYMPIA, MACARANI, ή MAKARES, CRATEUS, FILADELPHIA, AMAZONS, AMAZONAS, THERMONDON, SOLZMOES, COLHIAN, ARES, COLHIQUEN ή ΚΟΛΧΙΚΟΙ ; ΟΛΩΝ ΠΕΛΑΣΓΙΚΩΝ.

-ΕΘΝΗ ΦΑΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΡΙΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΩΣ ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΑΙΓΑΙΩΝ
-ΕΘΝΟΣ ΦΟΙΝΙΚΩΝ ΛΙΒΑΝΟΥ ΕΚ ΠΕΛΑΣΓΟΥ ΦΟΙΝΙΚΟΣ
-ΕΘΝΟΣ ΑΛΑΣΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥΕΚ ΠΕΛΑΣΓΟΥ ΤΥΡΡΗΝΟΥ
-ΕΘΝΟΣ ΜΟΣΧΩΝ ΚΑΙ ΘΟΥΒΑΛΙΩΝ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑΣ ΕΚ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΣΚΥΘΩΝ
-ΕΘΝΗ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΚ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΑΙΓΗΙΔΟΣ


Ναι ΕΜΕΙΣ οι ΜΙΝΥΕΣ ΘΕΤΤΑΛΟΙ ΠΕΛΑΣΓΟΙ της Ηπειρου ΔΡΥΙΔΟΣ, συναθροίζουμε τα διεσπαρμένα τμήματα των ομόφυλων μας για την ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ. Αποπλέοντας και πάλι από την ΙΩΛΚΟ της ΘΕΤΤΑΛΙΑΣ ΓΗΣ με την μεταφορική ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΡΓΩ.

Διότι διψούμε για Αποκατάσταση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ της ΙΕΡΑΡΧΟΥΜΕΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και της ΔΥΝΑΜΙΣ. Διότι……..


Κανών Λογικής ΑΝΤΙΦΑΣΕΩΣ

Δεν ανεχόμαστε πλέον τον σκοταδισμό της Σημιτομογγολικης ‘’Βίβλου’’ σύμφωνα με την οποία ο θεούλης έπλασε τον Αδάμ και την Εύα το 4.004 προ τρυφερού χριστουλη.
Δεν ανεχόμαστε το Σημιτομογγολικο Πανεπιστημιακό Κατεστημένο και τους ασυνείδητους πληρωμένους μπράβους της πέννας Μεγυερ, Φαλμεραυερ, Γκλοτζ, Γκορντον, Παλμερ, Ντυραν και λοιπών, που εν χορω ομοφωνούν ότι ο Ελληνικός Πολιτισμός ήταν δημιούργημα των Χαλδαιων τω Βαβυλωνίων των Ασσυριων των Ελαμιτων των Φοινίκων και των Αιγύπτιων, ενώ η φυλετική τους προέλευση είναι Βόρειων Αρειων και Ινδοευρωπαίων του Καυκάσου και του Καρπάθιου …δράκουλα.

Δεν δεχόμαστε την ΠΑΠΑΡΑ της προελεύσεως των λαών από τους τρεις γυιους του Νώε, Χαμ, Σημ, και Ιαφεφ, και κάνουμε εμετό όταν ακούμε για Σημιτικούς , Χαμιτικούς και Ιαπετικούς εθνολογικούς και γλωσσολογικούς κλάδους, διότι Νώε, Σημ, Χαμ, και Ιαφεθ δεν υπήρξαν παρά μόνον στους διεστραμμένους Σημιτομογγολικους ΖΟΜΠΙ του Σιν της Σελήνης. Διότι ο θεούλης που έσωσε τον Νώε επειδή ‘πολύ τον συμπαθούσε’ δεν υπήρξε ποτέ παρά μόνον στους σχιζοφρενικούς ψευδολόγους τύπου Μωυσή ο οποίος είχε τη στοιχειώδη εβραϊκή ανεντιμότητα να αντιγράψει στην Πεντάτευχο το Βαβυλωνιακό έπος του κατακλιθεντος Γιλγαμές, σε …τοπικές …..βροχοπτώσεις Μεσοποταμίας.

Δεν δεχόμαστε τα πορίσματα των πληρωμένων σοφών που ομοφωνούν σε διαιρέσεις Εποχής Σιδήρου, Εποχής Χαλκού, Εποχής Λίθων και Εποχής Κοτρόνων στον εγκέφαλο τους, βεβαιώνοντας ότι το 9.000 έως 9.500 προ χριστουλη δεν υπήρχε πολιτισμός παρά μόνον οι τρεις φυλές πιθηκοειδών HOMO SAPIENS, Γκριμάλντι, Κρο-Μανιόν, Σανσελαντ, εκ των οποίων η Σανσελαντ του … Σανσελοτου είχε Μογγολικά χαρακτηριστικά Εσκιμώων και ήταν εκείνη που οίκησε την Ευρώπη (!!!) ως λευκή φυλή, ενώ η φυλή Γκριμάλντι παρήγαγε τους Νέγρους της Αφρικής, και η Κρο- Μανιόν τους Κίτρινους Ασιάτες, της ‘’νεοπαλαιολιθικης εποχής’’ με τέλος το 8.000π.χ.

Ως εκ του θαύματος αυτές οι τρεις φυλές προήρθαν από τον Νεαντερταλειο άνθρωπο της παλαιοπαλαιολιθικης εποχής , ο οποίος αν και ενός χρώματος, ξαφνικά αποφάσισε να γεννήσει απογόνους τριών ειδών, προ – λευκούς μογγολοειδεις, προ- κίτρινους ασιάτες, και προ – μαύρους Αφρικής.

Το επιστημονιστικο παραμύθι ως ανωτέρω, προοριζόμενο για εγκεφάλους που δεν θα υπέφεραν την γελοιότητα του παραμυθιού του Νώε και των τριών… γυιων, απορρίπτεται ως έκτρωμα αναπόδεικτης λογικής από τους ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ. ‘Η θα υπάρχουν αρχεία γραπτά πολιτισμού ή διαφορετικά απορρίπτονται όλες οι υποθέσεις, και μάλιστα υποθέσεις που γίνονται από πληρωμένες πέννες του Τεκτονικού Πανεπιστημιακού Κατεστημένου.

Πετώντας στο καλάθι των αχρήστων τα παραμυθευματα του Νώε και του Νεάντερνταλ διότι δεν μας εξηγούν την προέλευση των ανθρώπινων φύλων και τα βιολογικά κριτήρια διασπάσεως μιας φυλής σε …. Τρία χρώματα – φυλές, και επειδή κανένας πατέρας δεν γέννησε ποτέ παιδιά τριών διαφορετικών φυλών, και καμιά φυλή στην πορεία των διερευνησιμων 9.500π.χ., δεν διασπάστηκε σε τρία ή δεκατρία χρώματα, ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΗΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΕΠΙΣΤΗΜΗΣ και προτιμούμε τα Ελληνικά Χρονικά που εξηγούν την ενότητα και το αυτόχθον των γήινων φυλών μετά τις αρχικές υποχρεωτικές μετατοπίσεις τους λογω βυθίσεως των Ηπείρων Ατλαντίδος και Αιγηίδος.

Κανών Λογικής ΑΠΟΚΛΙΣΕΩΣ ΤΡΙΤΟΥ

Αποκλείουμε φυσικά από τον χώρο της αποδεδειγμένης Λογικής και το παραμυθευμα του ολικού κατακλυσμού του πλανήτη το 2.490π.χ. κατά την Σημιτομογγολικη ‘’Βίβλο’’ Γεν. στ’ 3, τον οποίο οι πληρωμένες πέννες προσπάθησαν να παρουσιάσουν ταυτόσημο με τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνα ως επόμενο του Ωγυγιου κατακλυσμού Αιγηίδος και Ατλαντίδος.
Διότι το 2.490 περιέχεται στην περίοδο του 2.325 – 2.500π.χ. όπου σύμφωνα με τα αρχεία Νο 5- 254 Μουσείου Λούβρου και τα αντίστοιχα του Βρετανικού Μουσείου, τα επιγραφικά ευρήματα Μεσοποταμιάς παρουσιάζουν ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΗ Δυναστείες επώνυμες Σημιτων βασιλέων της ΟΥΡ ή ΟΥΡΓΚ. Ιδε πίνακα σελιδος 50.


Είναι ευτράπελο και αλλοπρόσαλλο το παιγνίδι που παίζεται ανάμεσα στα ‘’Πανεπιστημιακά’’ και στα ‘’Θρησκευτικά’’ κανάλια των Σημιτομογγολων. Τα πρώτα καλούνται να ‘’μαντρώσουν’’ με ‘’ελαστικά ψεύδη’’ που περιέχουν αλήθειες, όσους δεν ‘’μαντρώθηκαν’’ από τα ασύστολα ‘’σκληρά ψεύδη’’ των δεύτερων.

Στην προκειμένη περίπτωση το ‘’πανεπιστημιακό’’ κανάλι λέγει την αλήθεια για την δυναστεία των Σημιτων της ΟΥΡΓΚ αλλά ψεύδεται διότι στην ιδία περίοδο από το 2.350 – 2.500π.χ. δεν δέχεται την ύπαρξη κανενός άλλου πολιτισμού και…. Φυσικά αποκλείει την ύπαρξη ελληνικού πολιτισμού σε όλο το φάσμα από το 2.300 – 9.000π.χ. Έτσι υποστηρίζει έμμεσα το ‘’σκληρό ψεύδος της Βίβλου’’ η οποία θέλει την προέλευση όλων των γήινων φυλών και πολιτισμών από την Μεσοποταμιά, όπου ο καλός θεούλης δημιούργησε τους ‘’πρωτόπλαστους’’ το 4.004π.χ. ή το 4.046π.χ. κατά τους ‘’μάρτυρες του ιεχωβά’’ …αμήν.

Το ‘’παζάρι’’ της αλήθειας δηλαδή έχει δυο εβραίους έμπορους όπου ο ένας πουλαει ψευδείς χρονολογίες και προέλευση φυλών, ενώ ο άλλος πουλαει ψευδείς και αληθείς χρονολογίες και ΟΜΟΙΑ ψευδή προέλευση φυλών και πολιτισμών.

Συμπεραίνουμε άρα ότι αυτό που ποναει περισσότερο στο Σημιτομογγολικο Κατεστημένο είναι κυρίως το να αποδειχθη πασει θυσία ότι όλοι οι πολιτισμοί προήρθαν από την Σημιτική Μεσοποτάμια και μάλιστα από την μογγολική ΟΥΡΓΚ, από όπου εξήλθε ο Αμπρα – Χαν ή Αμπραχαμ το 1943π.χ. με πρώτο θύμα την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΙΓΥΠΤΟ.

Για όσους δεν πείστηκαν να αγοράσουν από τα δυο προηγούμενα εβραϊκά ‘’μαγαζιά αλήθειας’’, υπάρχει τρίτος εβραίος έμπορος που κάνει και άλλες υποχωρήσεις. Δέχεται ότι οι χρονολογήσεις των άλλων δυο είναι ‘’ατυχείς’’ και διαφημίζει το εμπόρευμα της παλαιολιθικής και νεοπαλαιολιθικης Εποχής, όπου βρίσκουμε μετατοπισμένη και την προέλευση των φυλών από Νεαντερταλεια Ευρώπη και όχι από την Μεσοποτάμια. Στο τρίτο όμως Σουπερμάρκετ ο αγοραστής πρέπει να δεχθεί ότι η Ευρώπη οικήθηκε από την Μογγολική φυλή των Εσκιμώων Σανσελαντ ή Σανσελοτων με συνειρμούς Τευτονικών παραδόσεων που καταλήγουν σε GRALL και ΣΙΝ_ΣΕΛΛΑΝ του ΣΙΝ της ΣΕΛΗΝΗΣ, με εμφάνιση του λευκού διαλογιζόμενου HOMO SAPIENS ΤΟ 8.000π.χ.

Ο μαγαζάτορας του θρησκευτικού καθολικού ψεύδους ονομάζεται Μωυσής της Πεντατεύχου, ο συνάδελφος του του μερικού ψεύδους των ‘’πανεπιστήμιων’’ μπορεί να είναι ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ο κάθε ‘’καθηγητής’’ αρχαιολογίας, εκτός των διωχθέντων έντιμων του τύπου ΘΕΟΧΑΡΗ, δολοφονηθέντος ηθικά και ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ από το ελληνικό τεκτονικό κατεστημένο.

Ο τρίτος του μερικού ψεύδους της ‘’προϊστορίας’’ μπορεί να είναι και είναι ο κάθε ‘’καθηγητής’’ προϊστορίας, εκτός των διωχθέντων εντίμων του τύπου Πασσα εκδότου Εγκυκλοπαίδειας ‘’ΗΛΙΟΣ’’ και των ‘’ΟΡΦΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ’’.

Ονόματα, των ανωτέρων πωλητών ‘’χαμαιτυπείων αλήθειας’’ είναι : ALLAN BULLOCK, SIR GERALD BARRY, DR JOSEPH BRONOWSKY, JAMES FISCHER, SIR JULIAN HUXLEY, JEAN DELORME, RATHBONE BOOKS LIMITED LONDON, LIBRAIRIE LAROUSSE PARIS, ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ Ε.Ε. ΑΘΗΝΑΙ, ΠΑΠΥΡΟΣ_ ΛΑΡΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙ κτλ. κτλ.

Για τους πολύ απαιτητικούς αγοραστές υπάρχουν και οι ‘’μπουτίκ αλήθειας’’ όπου η εξεζητημένη ψευδογνωση είναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ να διαχωριστεί από την αλήθεια.

Αναφέρουμε την ‘’μπουτίκ’’ των ατλαντολογων στην οποία πωλείτε η πληροφορία ότι ‘’τα υπολείμματα των υποβρυχίων ατλάντων, παράγουν Εσκιμώους και Μογγολίας που έρχονται στην επιφάνεια του πλανήτη από την κοίλη γη μέσω της οπής του Βόρειου Πόλου’’.

Την ‘’μπουτίκ’’ των Μυστικιστών όπου πωλουνται πληροφορίες ‘’για ερμαφρόδιτους Λεμουριάς’’

Την ‘’μπουτίκ’’ των Μυστικιστών όπου πωλουνται πληροφορίες για ‘’Πέντε Κύριες φυλές και υποφυλες’’ εκ των οποίων η Αρεια φυλή θα παράγει τον αντίχριστο βασιλέα, Βασιλέα του Κόσμου εκ φυλής Δαν,…..ο οποίος θα καταστραφεί από τον ερχόμενο εκ φυλής Ιούδα Χριστό, αφού προηγούμενος κυβερνήσει τον πλανήτη ….επιβάλλοντας ‘’μια απατηλή ειρήνη και ασφάλεια’’ .
Η τελευταία ‘’μπουτίκ’’ όπως θα δούμε είναι και η περισσότερο επικίνδυνη διότι τα ηλεκτρονικά «αυτιά» της Ο.Ε.Α. κατέγραψαν σε συνεδριάσεις της Στοάς «Μεγάλης Δρυός» Ν.Υορκης ότι «χρειάζεται μεγάλη προσοχή για την παιδεία που θα δοθεί στον Δανό Αντίχριστο Σαυλο βασιλιά των Ελλήνων!!!

Απαιτούμε από τον αναγνώστη να περιμένει ανάλυση των εξεζητημένων αυτών θεωριών στο τέλος της παρούσης, διότι ΕΔΩ βρίσκεται το ‘’τεκτονικον μυστηριον’’ της ΑΟΑ και του ΟΤΟ που όταν εξηγηθεί θα κλυσει τον κύκλο μιας εγκληματικής Σημιτομογγολικης γεωπολιτικής των ΧΑΝ για 12.500 χρόνια παρελθόντος.

Στο σημείο αυτό κρίνουμε σκόπιμο να παραθέσουμε την «πραμάτεια» του σκληρού ψεύδους εβραϊκής ‘’Βίβλου’’ την οποία δέχεται και ασπάζεται και η χριστιανική ορθόδοξη εκκλησία .
Η σκοπιμότητα συνιστάται στο ότι τα ονόματα και οι προκύπτουσες φυλές που αντιγράφουμε από το Α’ Χρονικών α’ κεφάλαιο της ‘’Βίβλου’’, παρουσιάζουν σε πλαστή σύγχρονη εμφάνιση ελληνικές, μογγολικές, εβραϊκές, και αραβικές φυλές το 2.470π.χ. με την ‘’γέννηση του Ιαφεθ’’ από τον ‘’Νώε’’, του 2.468π.χ. με την ‘’γέννηση του Σημ’’ από τον Νώε και την ταυτόχρονη ‘’γέννηση του Χαμ’’ από τον Νώε’’.

Βυθιζόμαστε στο εβραϊκό χαμαιτυπείο και διαβάζουμε : Ο Νώε γέννησε τον Σημ, Ιαφεθ, Χαμ

Ο ΣΗΜ μέσω της γραμμής ΕΛΑΜ / ΑΣΣΟΥΡ / ΑΡΦΑΞΑΔ / ΛΟΥΔ / ΑΡΑΜ και κυρίως του ΑΡΦΑΞΑΔ, γεννά τη γραμμή ΣΑΛΛ /ΕΒΕΡ ή ΕΒΕΡΤ / ΦΑΛΕΓ / ΡΑΓΑΥ / ΣΕΡΟΥΧ / ΝΑΧΩΡ / ΘΑΡΑ / ΑΒΡΑΑΜ ή ΑΒΡΑ-ΧΑΝ.

Ο ΑΒΡΑ-ΧΑΝ έχει τρεις γυναίκες : ΣΑΡΡΑ, ΑΓΑΡ, ΧΕΤΟΥΡΑ

Από ΣΑΡΡΑ γεννά τον ΙΑΚΩΒ ο οποίος φέρεται γεννήτορας 12(!!!) φυλών : ΡΟΥΒΙΝ / ΣΥΜΕΩΝ / ΛΕΥΙ / ΙΟΥΔΑΣ / ΑΣΣΑΧΑΡ / ΖΑΒΟΥΛΩΝ / ΔΑΝ / ΙΩΣΗΦ/ ΒΕΝΙΑΜΙΝ / ΝΕΦΘΑΛΙ / ΓΑΔ / ΑΣΗΡ . ΣΥΝΟΛΟ 13!!! ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ.

Από ΑΓΑΡ γεννά τον ΙΣΜΑΗΛ προπάτορα των Αράβων ο οποίος φέρεται γεννήτορας 12 (!!!) αραβικών φυλών : ΝΑΒΑΙΩΦ / ΚΗΔΑΡ / ΑΛΒΕΗΛ / ΜΙΒΣΑΝ / ΜΙΣΜΑ / ΔΟΥΜΑ / ΜΑΣΣΑ / ΑΔΑΔ / ΘΑΙΜΑ / ΙΕΤΟΥΡ / ΝΑΦΙΣ / ΚΕΔΜΑ.

Από ΧΕΤΟΥΡΑ γεννά τον ΖΕΜΒΡΑΝ γενάρχη των Μογγολικών φυλών, και τους 12(!!!) ΙΟΞΑΝ ή ΥΞΟΣ / ΜΑΔΑΝ / ΜΑΔΙΑΜ / ΙΕΣΒΩΚ / ΣΟΥΑ / ΣΕΒΑ / ΓΕΦΑ / ΕΦΕΡ / ΑΝΩΧ / ΑΒΕΙΔΑ / ΕΛΔΑΓΑ / ΔΑΙΔΑΝ. ΣΥΝΟΛΟ 13(!!!) ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΧΕΤΟΥΡΑΝΙΕΣ ή ΤΟΥΡΑΝΙΕΣ ΦΥΛΕΣ.

Εάν η προέλευση των Μογγολων από τον Αμπρα – Χαν φαίνεται απίστευτη στον αναγνώστη παραθέτουμε την περικοπή του ‘’ΕΣΔΡΑ’’ που καταχωρείται στη ‘’Βίβλο’’ μετά το Β’ ΧΡΟΝΙΚΩΝ.
Στο εδάφιο 57 του β’ κεφαλαίου του Έσδρα, μεταξύ των Νεθινειμ της προσωπικής φρουράς του Σολομώντος αναφέρονται και ‘’οι υιοί ΑΤΤΙΛ : ….υιοί Σεφατια, υιοί ΑΤΤΙΛ, υιοί Φοχερεθ από Σεβαιμ, υιοί Αμι. Πάντες οι Νεθινειμ, και οι υιοί των δούλων του Σολομώντος, ήσαν τριακόσιοι ενενήκοντα δυο.’’……
…Κατά εντελώς συμπτωματική σύμπτωση ο ΑΤΤΙΛΑΣ ήταν ΧΑΝ ή ΑΤΤΙΛ_ΧΑΝ ΜΟΓΓΟΛΟΣ και απόγονος των ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΑΜΠΡΑ_ΧΑΝ.

Το εβραϊκό Α’ Χρονικών μας παρουσιάζει από τον ΑΒΡΑ_ΧΑΝ 36 ή 3x12 φυλές ‘’ειδικού ρόλου’’ στην Σημιτομογγολικη γεωπολιτική. Αλλά υπάρχουν άλλες 36 μέχρι συμπληρώσεως του 72 που είναι και ο αριθμός των μελών του Σανχεδριν της ORDO ADEPTIS ATLANTIS ή ATL ή ATTIL. Επί των τριών δωδεκαφυλων Εβραίων, Αράβων, Μογγολων άρχουν ως ‘’δεκατοτριτο κέντρο’’, τρεις υπερφυλες, του ΙΑΚΩΒ / ΙΣΜΑΗΛ/ΙΟΞΑΝ ή ΥΞΩΣ .

Οι υπόλοιπες 36 φυλές μέχρι τις ολικές 72, δίνονται από τα ‘’προπατριαρχικα’’ ονόματα:
ΣΗΜ / ΕΛΑΜ / ΑΣΣΟΥΡ / ΑΡΦΑΞΑΔ / ΑΟΥΔ / ΟΥΖ / ΓΕΘΕΡ / ΜΑΣ / ΣΑΛΔ /ΕΒΕΡ / ΡΑΓΑΥ / ΣΕΡΟΥΧ / ΝΑΧΩΡ / ΘΑΡΑ / ΑΒΡΑΑΜ / ΑΛΜΩΔΑΔ / ΣΑΛΕΦ / ΑΣΑΡΜΑΒΕΘ / ΙΑΡΑΧ / ΑΔΩΡΑΜ / ΟΥΖΑΛ / ΔΙΚΑΛ / ΕΒΑΛ / ΑΒΙΜΑΗΛ / ΣΕΒΑ / ΟΦΕΙΡ / ΑΒΙΛΛ / ΙΩΒΑΒ / ΝΩΕ / ΗΣΑΥ / ΕΛΙΦΑΣ / ΡΑΓΟΥΗΛ / ΙΕΟΥΣ / ΙΕΓΛΟΜ / ΚΟΡΕ /, επί των οποίων άρχουν τρεις υπερφυλες, οι ΦΑΛΕΓ, ΙΟΚΤΑΝ, ΑΡΑΜ εκ της οποίας η αραμαικη ή αρχαία εβραϊκή.

Επί των 6 υπερφυλων άρχουν τρεις φυλές ‘’αφετηρίες’’ φυλές ΕΝΩΧ, ΜΑΘΟΥΣΑΛΑ, ΛΑΜΕΧ. Επί των τριών τελικών φυλών άρχει ο ΣΙΝ την ΣΕΛΗΝΗΣ. Έτσι έχουμε 6 συνολικά 12φυλα, συν 6 υπερφυλες, συν 3 φυλές αφετηρίες, με άθροισμα 81. Οι εκπρόσωποι των 6 συνολικά 12φυλων, ήτοι 72 απαρτίζουν την ORDO ADEPTIS ATLANTIS. Οι 6 εκπρόσωποι των υπερφυλων και οι 3 των φυλών αφετηριών, απαρτίζουν την ‘’ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ’’ η οποία συμβολίζεται με την εννεαφωτο λυχνία των τεκτονικών στοών. Για τους Τέκτονες που δεν γνωρίζουν αν κινούνται στα επίπεδα του δευτεροβάθμιου ΟΤΟ ή ORDO TEMPLIS ORIENTIS, ο κόσμος , ο παγκόσμιος πληθυσμός θεωρητικά βρίσκεται στα χεριά 9 ΡΑΒΒΙΝΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΖΟΜΠΙ του ΣΙΝ τα οποία έχουν δικαιοδοσία ζωής και θανάτου ακόμη και στα 72 μέλη της απρόσιτης AOA ή ORDO ADEPTIS ATLANTIS.

Τα ονόματα της επιτροπής των «9» και των «72» της ΑΟΑ έχουν καταγραφεί από την Ο.Ε.Α. όπως έχουν επίσης καταγραφεί οι σκέψεις τους και οι συζητήσεις τους. Η διάταξη του 72 συν 6 ίσον 78 αντιγράφεται στην ατλαντιας επινόησης «Τράπουλα του Ταρρω» από την οποία λείπουν για τους μεμυημενους «τρία συμβολικά φύλλα έως το 81». Η «μαντική τέχνη των 81 συντελεστών ανήκει μόνον στους τρεις ‘’σουπερ’’ της επιτροπής των 9», που σημαίνει ότι στη Σεληνιακή Καβάλα τις 81 παραμέτρους – ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες επικοινωνίας με την Σελήνη τις γνωρίζουν μόνον τρία άτομα στον πλανήτη …. Εκτός της Ο.Ε.Α. που τις κατέγραψε με ειδική τεχνολογία.

Προσθέτουμε ότι οι 36 εκπρόσωποι των πατριαρχικών φυλών αποκαλούνται ‘’θήλυς τροχός’’ , ενώ οι εκπρόσωποι των 36 προπατριαρχικων φυλών ‘’άρρην τροχός’’ , και συμβολίζονται με δυο εφαπτόμενους τροχούς των 36 κυκλικών τομέων ο καθένας .

Οι φυλές του ‘’άρρενος τροχού’’ κατά την ‘’Βίβλο’’ αρχίζουν να σχηματίζονται με την γέννηση του Σημ από τον Νώε το 2468π.χ. , ενώ οι φυλές του ‘’θήλεος τροχού’’ αργότερα με την γέννηση του Ισμαήλ το 1932π.χ.- οι χρονολογίες έχουν ληφθει από έντυπα της εβραϊκής WATCHTCWER των … μαρτύρων του ιεχωβά.-

Παρακάμπτουμε τις φυλές του Χαμ οι οποίες ‘’υπέστησαν όλες σημιτική διάβρωση’’, διότι ως Χαμιτικές φυλές χαρακτηρίζονται από τη ‘’Βίβλο’’ οι Πελασγοί Φοίνικες, απόγονοι του Φοίνικα υιού του Αγήνορα βασιλέως του Άργους, οι οποίοι εξαπλώθηκαν μέχρι την Μεσοποταμία και ίδρυσαν ελληνικές πόλεις όπως η ΕΛΛΑΣ_ΑΡ και η ΛΑΡΙΣΑ, δίδοντας όλες τις γεωγραφικές ονομασίες του τόπου. Στους Χαμιτικούς λαούς υπολογίζονται όλοι οι έλληνες που αποσπάσθηκαν από την Μεσόγειο και Ευρώπη για να αποικήσουν την Ασία γενικότερα. Εν πασει περιπτώσει οι ‘’Χαμίτες’’ με γεννήτορα τον ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΧΑΜ και το ΥΠΑΡΚΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΦΟΙΝΙΚΑ ΠΕΛΑΣΓΟ δεν παρουσιαστήκαν το 2.470π.χ. με την ‘’γέννηση’’ του Χαμ’’ αλλά το 9.500π.χ. όταν ο υιός του Ιασον Αγήνωρ αποίκησε την δυτική ακτή της Μ.Ασιας γεννώντας τον Φοίνικα, από τον όποιο ο τόπος ονομάστηκε Φοινίκη.- Ωγυγία Σταγειριτου Δ σελις 443 και Απολλόδωρος Α’.

Χωρίς σχόλια αναφέρουμε την ονοματολογία των Χαμιτικών φυλών κατά την ‘’Βίβλο’’ η οποία σε μερικά σημεία, παρά την προσπάθεια εβραιοποιησης της προφοράς, προδίδει ελληνική προέλευση:
ΧΟΥΣ / ΜΙΣΡΑΙΜ / ΦΟΥΘ / ΧΑΝΑΑΝ / ΣΕΒΑ / ΑΒΙΛΑ / ΣΑΒΘΑ / ΡΑΑΜΑ / ΣΑΦΘΕΚΑ / ΝΕΒΡΩΔ / ΔΑΙΔΑΝ / ΛΟΥΔΕΙΜ / ΑΝΑΝΕΙΜ / ΛΕΑΒΕΙΜ / ΝΑΦΘΟΥΧΕΙΜ / ΠΑΤΡΟΥΣΕΙΜ / ΧΑΣΛΟΥΧΕΙΜ ή ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΙ / ΧΑΦΘΟΡΕΙΜ / ΣΙΔΩΝΑ / ΧΕΤΑΙΟΣ / ΙΕΒΟΥΣΑΙΜ / ΑΜΟΡΡΑΙΟΣ / ΓΕΡΣΕΣΑΙΟΣ / ΕΥΛΙΟΣ / ΑΡΟΥΚΑΙΟΣ / ΑΣΕΝΑΙΟΣ / ΑΡΒΑΔΙΟΣ / ΣΑΜΑΡΑΙΟΣ / ΑΜΑΘΑΙΟΣ.
Κάτω από το ΛΟΥΔΕΙΜ εννοείτε η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΔΙΑ, από το ΛΕΑΒΕΙΜ η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΙΒΥΗ, από το ΧΑΦΘΟΡΕΙΜ η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΦΘΟΡ ή ΚΡΗΤΗ κτλ.

Η εφεύρεση του Σημιτομογγολικου μύθου περί ‘’χαμιτικών φυλών’’ και περί ‘’σημιτοχαμιτικης μίξεως χαμιτικών και σημιτικών φυλών’’ επέτρεψε στο κατεστημένο της εθνολογίας να διεκδικεί τους Φοίνικες και τα ελληνικά γένη της Ασίας ως ‘’ημισημιτικους λαούς με υπερισχύον το σημιτικό φύλο.’’ Τέτοιοι λαοί όπως οι Σύριοι και οι Λιβανέζοι είναι υπό γενοκτονία στην Εγγυς Ανατολή.

Συγχρόνως με τον αυθαίρετο χαρακτηρισμό της ΚΑΦΘΟΡ ή ΚΡΗΤΗΣ ως ‘’χαμιτικής’’ και επομένως ‘’σημιτοχαμιτικης’’, η Βίβλος αφήνει περιθώρια να διεκδικηθεί η Κρήτη ως ισραηλινή περιοχή.
Δεν χρειάζεται να τονίσουμε ότι το τερατώδες αυτό ψεύδος ανατρέπεται από τα Ελληνικά Χρονικά τα οποία βεβαιώνουν ότι οι Κρητες όπως και οι λοιποί Έλληνες αποίκησαν τον σημερινό τους χώρο σαν Πελασγοί Αρκάδες, όχι ΔΙΩΓΜΕΝΟΙ όπως ο τύραννος Αγήνωρ πρόγονος των Φοινίκων, αλλά καθώς «Όμηρος φύσην.. και της Κρήτης έποικοι γεγονασιν» συγχρόνως με την αποίκηση της υπόλοιπης Ελλάδος «Πελασγοί αρχαιον φυλον κατά την Ελλάδα πασαν επιπόλασαν». ΣΤΡΑΒΩΝ- ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Α’.

Αλλά ακόμη και αν δεχτούμε το άτοπο της αποικήσεως της Κρήτης από τον Φοίνικα του Αγήνορας, παρά την σαφή δήλωση των Ελληνικών Χρονικών ότι ‘’ο Αγήνωρ οίκησε την ΑΣΙΑ’’, και πάλι ανατρέπονται οι «σημιτοχαμιτικες προελεύσεις’’ των Κρητων, διότι ο Αγήνωρ ήταν ΕΛΛΗΝΑΣ , και ο Φιννικας ήταν ΕΛΛΗΝΑΣ.

Στο ζήτημα αυτό το Σημιτομογγολικο κατεστημένο έχει προκαλέσει μεγάλη σύγχυση ισχυριζόμενο ακόμη ότι ‘’εφ’ όσον οι Κρητες είναι χαμιτικής ή φοινικικής και άρα «και σημιτοχαμιτικης καταγωγής» τότε ο Μινωικός Πολιτισμός που έπεται του Μυκηναϊκού, είναι σημιτικής καταγωγής’’. Η άθλια αυτή τακτική εξυπηρετείται, κατόπιν διαταγής ραβίνων, και από εβραίους Ελλάδος οι οποίοι για να αποδείξουν την ‘’εβραιοκρητικη ταύτιση’’ βαπτίζονται με το όνομα «ΜΙΝΩΣ» . – Ιδε εταιρία «Μινως Μάτσας» εγγραφής δίσκων.-….

Η αισχρή πλαστογράφηση της ιστορίας έφτασε μέχρι το σημείο να αμφισβητείται η προέλευση του Μυκηναϊκού πολιτισμού και των ιδίων των Πελασγών, διότι υπάρχουν ΑΛΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ καθηγητές Πανεπιστήμιων που δεν βρήκαν τον ΑΝΔΡΙΣΜΟ και την ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ να αντικρούσουν την δήθεν ‘’σημιτική προέλευση Μινωικού και Μυκηναϊκού πολιτισμού παρά τα μέσα που τους παρέχουν τα αδιάσειστα Ελληνικά Χρονικά.

Οι μαστροποί της Ιστορίας συνεχίζουν με την παράθεση των ‘’ιαπετικών φυλών’’ στη ‘’Βίβλο’’ παρεμβάλλοντας σκόπιμα και εβραϊκά γένη, όπως το γένος ΑΣΚΕΝΑΖΥ. Παρακολουθείτε
ΓΟΜΕΡ / ΑΣΧΕΝΑΖ / ΡΙΦΑΘ / ΘΩΓΑΡΜΑ / ΜΑΓΩΓ / ΜΑΔΑΙ / ΙΑΥΑΝ / ΕΛΕΙΣΑ / ΘΑΡΣΕΙΣ / ΚΙΤΤΕΙΜ / ΔΩΔΑΝΕΙΜ / ΘΟΥΒΑΛ / ΜΕΣΕΧ / ΘΕΙΡΑΣ.
Τα γένη ΓΟΜΕΡ, ΑΣΧΕΝΑΖ, ΡΙΦΑΘ, ΘΩΓΑΡΜΑ είναι κρυπτοεβραικα γένη που υποδύονται τους ‘’ιαπετιτες’’ με κυριο σκοπο την διαβρωση των ηθων των εθνων που κατοικουν. Τα γενη αυτά ειδικα εκπαιδευμενα από ραβινους στο να προκαλουν εκφυλα ηθη και τεχνες μεσω ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ σεξουαλικων ροπων, παρηγαγαν τον παιδεραστη των ελληνων ηθοποιων ΚΑΡΟΛΟ ΚΟΥΝ.

Το γενος ΓΟΜΕΡ είναι το ιδιο γενος ΓΟΜΟΡΩΝ και ΣΟΔΟΜΩΝ που διεφθειρε τους λαους της Παλαιστινης μεσω λατρειας του φυλου.
Το Γένος ΜΑΓΩΓ ή ΓΩΓ του ΜΑΓΩΓ αποδίδεται στους ΜΑΓΓΟΛ ή ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ με την ελπίδα ότι θα μπορούσε έτσι να αποδοθεί ‘’στους ιαπετικής ή ελληνικής προελεύσεως Μογγολους η προγραμματισμένη βαρβαρότητα των ορδών των ΧΑΝ.
Το ανωτέρω παραμυθευμα εγκαταλείφτηκε αρκετά γρήγορα από τους επινοητές του, διότι δεν είχε κανένα έρεισμα συγκριτικής ανθρωπολογίας και εθνολογίας. Έτσι ΟΙ ΜΑΓΩΓ ή ΜΑΓΩΛΟΛ ή ΜΑΓΓΟΛ χρεώνονται εκεί που ανήκουν, δηλαδή στην Ατλαντια Σημιτομογγολικη Ομοφυλία των ΑΤΤΙΛ του ….Σολομώντος.

Τα γένη ΙΑΣΑΝ / ΕΛΕΙΣΑ / ΘΑΡΣΕΙΣ / ΚΙΤΤΕΙΜ / ΔΩΔΑΝΕΙΜ αποδίδονται στους Πελασγούς αντίστοιχα : ΙΩΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ / ΚΡΗΤΕΣ / ΚΥΠΡΙΟΥΣ / ΔΩΔΩΝΑΙΟΥΣ

Τα γένη ΜΕΣΕΧ / ΘΟΥΒΑΛ αποδίδονται στους Πελασγούς ΜΟΣΧΟΥΣ και ΘΗΒΑΙΟΥΣ, εκ των οποίων οι πρώτοι είναι έλληνες Σκυθες ή Λευκορωσοι της πρώην ΕΣΣΔ, και οι δεύτεροι Θηβαίοι των Θηβών της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ και οι αποκοι τους στην Κολχίδα του Εύξεινου Πόντου.

Το γένος ΘΕΙΡΑΣ αποδίδεται στους ΘΡΑΚΕΣ.

Το ότι η Κρήτη αναφέρεται πάλι με το διαφορετικό όνομα ΘΑΡΣΕΙΣ ,αυτή τη φορά ‘’ιαπετικό’’, εξηγεί κάλλιστα την προσπάθεια των τελευταίων ετών να διχαστούν οι Κρητες σε ‘’σημιτοχαμιτες και ιαπετιτες’’ ώστε από τον εμφύλιο διχασμό να δικαιολογηθεί Σημιτομογγολικη διεκδίκηση και κατοχή από ισραηλινούς ή άραβες ασχέτως.


Το ότι Ίωνες - ΙΑΥΑΝ, οι Κρητες – ΘΑΡΣΕΙΣ, οι Κύπριοι – ΚΙΤΤΕΙΜ, οι Ηπειρώτες – ΔΩΔΑΝΕΙΜ, και οι Θράκες – ΘΕΙΡΑΣ, διαχωρίζονται από τους ΕΛΛΗΝΕΣ, εξηγεί κάλλιστα τα κατωθι:

1ον : Την ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ Μικρασιατική Καταστροφή με ηγέτη τον εβραίο ΒΕΝΙΖΕΛΟ ή ΒΕΝΙΖΑΛ ή ΒΙΖΕΝΤΑΛ ο οποίος με σκόπιμους χειρισμούς προσάρτησε τα εδάφη των ΙΩΝΩΝ ή ΙΑΥΑΝ στην Σημιτομμογγολικη Τουρκία ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΝΤΑΣ τους ΙΩΝΕΣ.

2ον :Την ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ Κρητική Καταστροφή με φέρελπι ηγέτη τον Κο Μητσοτάκη, προοριζόμενο να διχάσει τους Κρητες σε ‘’φιλοβασιλικούς’’ και ‘’αντιβασιλικούς’’.

3ον : Την ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΕΝΗ Κυπριακή Καταστροφή με ηγέτη τον Κληρίδη (σήμερα Χριστόφια) εβραϊκής καταγωγής , ο οποίος μαζί με τον εβραίο ΡΑΟΥΛ Ντενκτάς μεθοδεύουν την προσάρτηση της Κύπρου στο Ισραήλ. Εντελώς συμπτωματικά οι σύζυγοι του Ντενκτάς και του Κληρίδη είναι δυο αδελφές (!!!) εβραϊκής καταγωγής .

4ον : Την ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ Ηπειρωτική Καταστροφή με ηγέτη τον Παπανδρέου , εβραϊκής καταγωγής γένους ΜΙΝΕΙΚΟ και ΖΕΤΚΙΝ Πολωνίας. Η Αλβανία προορίζεται να κάνει κατοχή ΟΛΗΣ της Ηπείρου μέχρι τα Θεσσαλικά σύνορα.

5ον : Την ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ Θρακική και Μακεδονική Καταστροφή με ηγέτη τον εβραϊκής καταγωγής Παπανδρέου.

Εν γνώσει μας φύγαμε για λίγο από το θέμα «ΑΠΟΚΛΙΣΕΩΣ ΤΡΙΤΟΥ» σε ότι αφορά την προϊστορία του 9.500π.χ., και ήρθαμε στο παρόν, διότι η ΠΛΑΣΤΗ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ γενέσεως των γήινων φύλων της Βίβλου δεν αφορά μόνον την πλαστογράφηση του παρελθόντος αλλά ΚΑΙ «Επένδυση συμφερόντων» που πρόκειται «να αποδώσουν κέρδη» στο παρόν και στο μέλλον.

Η πλαστογράφηση της προϊστορίας αφορά στην μετατόπιση της περιόδου 9.000 – 9.500 και 10.500π.χ. των Ελληνικών Χρονικών, στην γελοία εκδοχή του 2.370π.χ με τον «κατακλυσμό του Νώε», και τους τρεις γιους Σημ, Χαμ, και Ιαφεθ, και στην συνεπαγόμενη γελοιότητα της προελεύσεως όλων των φυλών της γης από «οκτώ άτομα της οικογένειας του Νώε», και στην επισυναπτόμενη γελοιότητα της ευλογιάς «πρώτης κατηγορίας» του γιού Σημ, της ευλογιάς «δεύτερης κατηγορίας» του γιού Ιαφεθ ‘’που ζει στις σκηνές του Σημ’’ ως πολίτης δεύτερης κατηγορίας, και της κατάρας ‘’πρώτης κατηγορίας’’ εναντίον του Χαμ – Ελλήνων Φοινίκης – που θα «είναι δούλοι του Σημ και του Ιαφεθ».

Παρατηρούμε σήμερα να υλοποιούνται αυτά τα προγράμματα, καταχωρημένα στη Βίβλο υπό μορφή ‘’αυτοεκπληρουμενης προφητείας’’ όπου ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ένας Σημίτης ‘’προφητεύει’’ , ένας άλλος ‘’εκτελεί’’ , και ένας τρίτος π.χ. η ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΘΟΞΙΑ λέγει ‘’ήταν θέλημα θεού η μικρασιατική καταστροφή διότι είχε προφητευτεί’’.
Παρόμοιες «προφητείες» διαδίδονται και σήμερα από τις ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΕΣ του ‘’Άγιου Όρους’’ με βάση τον διαχωρισμό των Ελλήνων – ΕΛΕΙΣΑ από τους Θρακομακεδονες – ΘΕΙΡΑΣ και τους Ηπειρώτες – ΔΩΔΑΝΕΙΜ που κάνει η Βίβλος στο Α’ Χρονικών α κεφαλαιο.

Σύμφωνα με τις ‘’προφητείες’’ αυτές «επειδή δεν είμαστε καλοί χριστιανοί –διάβαζε σοσιαλιστές – θα μας τιμωρήσει ο θεός και θ’ αφήσει τους Τούρκους να γενοκτονησουν Θράκη – Μακεδονία – Ήπειρο μέχρι το σημείο που το μοσχάρι θα κολυμπήσει στο αίμα των ελλήνων».

ΟΤΑΝ Η ΙΔΙΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ «ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΩΝ, ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ: Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΕΝΩ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΙΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΩΣ ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΚΑΙ ΕΚΤΡΩΜΑ.

Οι «προφητείες» αυτές επιλαμβάνονται ΚΑΙ από Μητροπολίτες της Ορθόδοξου Εκκλησίας, όπως ο Μητροπολίτης Χίου και άλλοι, με την ΠΑΡΑΛΟΓΗ κατοχύρωση: « Ο χριστός μου έδειξε στο όνειρο ότι οι Τούρκοι θα καταλάβουν την Ελλάδα μέχρι την Λάρισα». Εδώ έχουμε σε πλήρη λειτουργία την τηλεπαθητική υποβολή που υφίστανται οι ‘’ορθόδοξοι’’ μητροπολίτες ΖΟΜΠΙ από την εκπομπή στερεοσκοπικών μεταδόσεων της Σεληνιακής τεχνολογίας ή από την εκπομπή οποίων μεταδόσεων των ΑΣΚΗΜΕΝΩΝ ασκητών του ‘’Άγιου Όρους ‘’ στις υποφύσεις άλλων ατόμων.

Και επαναλαμβάνονται ΚΑΘΑΡΑ υπό μορφή ΑΠΕΙΛΗΣ μέσα στη Βίβλο ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΛΗΜΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ: «Το φορτιον του λόγου του Ιεχωβά εναντίον της … Δαμασκού –Ελλήνων Φοινίκων Λιβάνου - , εναντίον της Τύρου και Σιδωνος – ελληνικών – φοινικικών πόλεων -,… θέλει ίδει Ασκανων και η Γάζα και η Ακκαρων διότι θα μείνουν ακατοίκητες – κατόπιν ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ. Και αλλογενής θέλει κατοικίσει εν τη Αζωτω και θέλω καθαιρέσει την υπερηφανιαν των Φιλισταίων – ελλήνων Παλαιστίνης -. Χαίρε σφοδρα θυγατερ ΣΙΩΝ, αλάλαζε θυγατερ Ιερουσαλήμ Ο βασιλεύς σου – ΧΡΙΣΤΟΣ – έρχεται προς σε …. Καθήμενος επί πώλου υιού υποζυγίου.

Και η ΕΞΟΥΣΙΑ αυτού θέλει εσθαι … έως των περάτων της γης –παγκόσμια κυριαρχία-
Διότι ενέτεινα τον Ιουδαν ως τοξον … και ΘΑ ΕΞΕΓΕΙΡΩ τα τέκνα σου ΣΙΩΝ εναντίον των τέκνων σου ΕΛΛΑΣ. Ο Κύριος των δυνάμεων θέλει υπερασπίζεσθε αυτούς – τους Σημιτομογγολους- και θελουσι ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΥΣ –έλληνες – μέσω ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ. Ιδε Βίβλος, βιβλίο ‘’προφήτου’’ Ζαχαρία, κεφάλαιο θ’ εδάφιο 1-17, «Μετάφραση Των Εβδομήκοντα».

Ώστε θα μας …. καταναλώσει ο «ειρηνοποιός» χριστουλης εμάς τους Έλληνες τους ΕΝΑΝΤΙΟΥΣ, αρχίζοντας από τους ΙΩΝΕΣ – ΙΑΥΑΝ, τους Θρακομακεδονες – ΘΕΙΡΑΣ, τους Ηπειρώτες – ΔΩΔΑΝΕΙΜ, τους Κύπριους – ΚΙΤΤΕΙΜ, τους Κρητες – ΘΑΡΣΕΙΣ, και τελειώνοντας την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ με τους υπόλοιπους Έλληνες – ΕΛΕΙΣΑ Θεσσαλίας , Στερεάς, Πελοποννήσου. Ιδομεν …. Ποιος θα καταναλώσει ποιον.

Το εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι ότι η Βίβλος δεν αναφέρει άλλα έθνη – φυλές «Ιαπετιτών» εκτός των κρυπτοεβραικων ΓΟΜΕΡ / ΑΣΧΕΝΑΖ / ΡΙΦΑΘ / ΘΩΓΑΡΜΑ / ΜΑΓΩΓ, των Μηδων ΜΑΔΑΙ , των Σκυθικών ΜΕΣΕΧ / ΘΟΥΒΑΛ, και των ελληνικών ΕΛΕΙΣΑ / ΙΑΥΑΝ / ΘΑΡΣΕΙΣ / ΚΙΤΤΕΙΜ / ΔΩΔΑΝΕΙΜ / ΘΕΙΡΑΣ.

Αυτό σημαίνει ότι ΕΜΜΕΣΩΣ η Βίβλος αναγνωρίζει ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ – ΦΥΛΕΣ ‘’ιαπετικής’’ καταγωγής, και επομένως οι εθνολογικά και γλωσσολογικά ‘’ιαπετιτες’’ Ίβηρες , Γαλάτες, Σάξονες , Γερμανοί , και λοιπές εθνότητες Ευρώπης, προήρθαν από επεκτάσεις και αποικήσεις των Πελασγών Αιγηίδος ,που μέχρι το 460 π.χ. ως έτος συγγραφής των Χρονικών από τον Σημιτομογγολο Έσδρα, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΜΗ ΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΟΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ, πολύ περισσότερο δε ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ.

Πράγματι στο 460π.χ. ο Έσδρας δέχεται εμμέσως ότι ακόμη και η Ρώμη που ΗΔΗ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ είναι προέκταση ελληνικών φυλών της Αιγηίδος. Δέχεται εμμέσως ότι ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ είναι ΕΛΕΙΣΑ , δηλαδή ΕΛΛΑΣ με ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ κατοίκους που δεν μπορεί να τους διαχωρίσει και να τους δώσει ονόματα, όπως δεν μπόρεσε ο προκάτοχος του Μωυσής να τους διαχωρίσει το 1513π.χ. όταν έγραφε τα ίδια πράγματα στην Πεντάτευχο , Γένεσης ι’ κεφάλαιο, όπου αναγκάζεται να ομολογήσει ότι μόνον ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ γνώριζε: « Εκ τούτων εμοιρασθηκαν αι νήσοι των εθνών εις τους τόπους αυτών. Εκάστου κατά την γλωσσαν αυτού, κατά τας φυλάς αυτών εις τα έθνη αυτών».

Ευχαριστούμε θερμά τους Σημιτομογγολους συγγραφείς , διότι αφήνουν το πεδίο κενό με την άγνοια τους, ώστε να επέμβουν τα αρχαία Ελληνικά Χρονικά που ΕΞΗΓΟΥΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ την προέλευση των εθνών της Ευρώπης από τους Πελασγούς Αιγηίδος, οι οποίοι μετά την βύθιση της Ηπείρου των αναγκασθηκαν να αναζητήσουν ζωτικό χώρο βορειότερα.

Σημειώνουμε ότι η Σημιτομογγολικη Βίβλος όχι μόνον δεν εξηγεί την προέλευση των υπόλοιπων ελληνικών φυλών διασκορπισμένων σε όλο τον πλανήτη, αλλά δεν εξηγεί ούτε την προέλευση των «κίτρινων» ασιατικών φυλών, ούτε την προέλευση των «μαύρων» αφρικανικών φυλών. Επομένως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ…. του θεού αλλά το βιβλίο των αλητών Σημιτομογγολων Ατλάντων και της σχιζοφρενικής μανίας των για παγκόσμια κυριαρχία.

Είναι προς τιμήν των Ελληνικών Χρονικών ότι δεν επιχείρησαν ΠΟΤΕ να ασχοληθούν με την προέλευση των «κίτρινων» και «μαύρων» φυλών , από τη θέση των Χρονικών του εκλεκτού λαού του θεού η από την θέση των Χρονικών του λαού που γενοκτονία άλλους λαούς ελέω θεού.

Διότι ο σκοπός των Ελλήνων συγγραφέων δεν ήταν η εξεύρεση «ηθικού και θεολογικού άλλοθι για την γενοκτονία Πελασγικών αδελφών λαών και μαύρων, αλλά απλώς η ΑΛΗΘΕΙΑ του ιστορικού γίγνεσθαι της ΑΙΓΙΑΚΗΣ ΟΜΟΦΥΛΙΑΣ. Και αυτό μόνον έκαναν.
 
ΠΗΓΗ: OΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ

kerberos-hellas

1 σχόλιο: