20 Μαρ 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ KERBEROS-HELLAS


ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΒΡΑ'Ι'ΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΔΙΑ ΨΕΥΔΗ' ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ
<< GREEKFOX PRODUCTION >> ENANTION THΣ ΑΛΗΘΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ'Ι'ΣΤΟΡΙΑΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΟΥΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΟΜΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ KerberosTV. ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΕΩΣ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ  ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α!

ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚERBEROS-HELLAS ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΝΑ ΑΓΝΟΟΥΝ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΥΨΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α !


Ο ΚΕΡΒΕΡΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕ! ΒΓΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΕΚΤΕΘΗΚΕ, ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΊΞΕΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΧΑΖΟΕΥΓΕΝΕΙΕΣ!!!!!!!

H  ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΠΙΔΊΩΞΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΠΟΙΟ  ΑΛΛΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ  ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ 355 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ Ο.Ε.Α ΠΛΗΝ ΤΩΝ HELLASLEAKS, TIMEZERO KAI ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΑΚΟΜΑ)

ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΉΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΥΠΟΨΙΕΣ ΟΠΟΙΑΣΔΉΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ!

kerberos-hellas

13 σχόλια:

  1. Θεωρώ απαράδεκτη την επίθεση προς τον ΚΕΡΒΕΡΟ-ΕΛΛΑΣ ο οποίος έχει αποδείξει ότι όχι μόνον προωθεί τις θέσεις της ΟΕΑ αλλά αναδημοσιεύει ακαριαίος όλες τις αναρτήσεις του ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ ανεξαρτήτου περιεχομένου.(υπάρχουν και προσωπικά mail για διευθέτηση ζητημάτων μεταξύ φίλων και συμμάχων νομίζω!)
    Κατά τη γνώμη μου μαχητή ΚΕΡΒΕΡΕ το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις αυτή τη στιγμή είναι η στάση που κρατάς έναντι του ψευδό-σωτήρα σώρρα ο οποιός και θα απογυμνωθεί συντόμως απο μόνος του με τις εξελίξεις της κύπρου, παρά του ότι εκ παραδρομής θέλω να πιστεύω προώθησες τις εμετικές μαλακίες του ΨΕΥΔΟ-GREEK PRODUCTION ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ ο οποίος όχι μόνο προσπαθεί να μπερδέψει το κόσμο με τα τωρινά βίντεο,αλλά η ακολουθία του συγκεκριμένου χρονολογικά για όσους τον έχουν ερευνήσει είναι: ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ-ΠΡΟΦΗΤΙΕΣ-ΜΕΝΤΙΟΥΜ , ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟΣ 666 , ΕΨΙΛΟΝ 666 , ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΚΡΗΞΗ ΨΕΥΔΟ-ΦΙΛΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε, ο Κέρβερος έχει σταματήσει να ανεβάζει αναρτήσεις του Α. Σώρρα καθότι μας προβλημάτισαν οι τελευταιες εξελίξεις και αποκαλύψεις γυρω απο το θέμα. Εξάλλου και η ίδια Ο.Ε.Α παραπλανήθηκε και καλούσε τους Έλληνες να στηρίξουν τον Σώρρα (βλέπε: "END" ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ! Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΙΩΠΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ )Αυτό όμως που θεωρούμε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ εκ μέρους της είναι η σταση απέναντι σε ενα φίλιο ιστολογιο που αγωνίζεται για την προωθηση των κειμένων της, το οποιο εξέθεσε ΔΗΜΟΣΙΟΣ αφηνωντας υπονοούμενα για δήθεν "ΣΤΗΜΕΝΟ" ιστολόγιο!!! ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ! ΕΜΕΙΣ ΛΑΒΑΜΕ ΘΕΣΗ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ - ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑΧΘΗΚΑΜΕ ΥΠΕΡ ΣΑΣ! ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΩΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΑΦΥΠΝΙΣΗ. ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΗ; ΝΑΙ. ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ.....

      Υ.Γ.Οπως πολύ σωστα είπες αγαπητέ φίλε υπάρχουν και προσωπικά mail για διευθέτηση ζητημάτων μεταξύ φίλων και συμμάχων νομίζω!

      Μια επικοινωνία μια απλη επικοινωνία...

      Διαγραφή
  2. Ο Κέρβερος και το Ιστολόγιο http://kerberos-hellas.blogspot.gr είναι φανερό ότι ΔΕΝ είναι στημένο.
    Οι αναγνώστες που παρακολουθούν το ιστολόγιο γνωρίζουν την τιτάνια προσπάθεια που κάνει ώστε να προωθεί την φωνή της Ο.Ε.Α. εγκαίρως.

    Αυτο που κατάλαβα εγώ από την ανακοίνωση είναι ότι η Ο.Ε.Α. και το ιστολόγιο ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ καλούν ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΦΙΛΙΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΝΑ ΑΠΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ τα εν λόγω κακόβουλα βίντεο.
    Πιστεύω ότι η ανακοίνωση ΔΕΝ είχε πρόθεση ούτε να εκθέσει τον ΚΕΡΒΕΡΟ ούτε να αφήσει κάποια υπονοούμενα....

    Ο Κέρβερος όμως, εγώ και όλοι οι φίλοι της Ο.Ε.Α. θα πρέπει να αναλογιστούμε και αυτά τα συμβάντα που πήραν μέρος κατά το παρελθόν με την Ο.Ε.Α. και τον αποστατικό ΙΣΤΟ-Ε και την επίθεση που δέχθηκε η Ο.Ε.Α. δολίως και υπούλως αλλά και ο εκπρόσωπος της Ιωάννης Καραγεωργίου σε προσωπικό επίπεδο με χυδαία ψεύδη από καθάρματα του τύπου ΙΣΤΟΣ-Ε, ΠΑΣΥΑ και όλη τη μούργα του Σπυρόπουλου & ΣΙΑ.

    Τέλος, ως αναγνώστης του ΚΕΡΒΕΡΟΣ ΕΛΛΑΣ απαιτώ απο το ιστολόγιο που διαβάζω ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ να συνεχίσει τον αγώνα του και θέλω να πιστεύω ότι η Ο.Ε.Α. ξέρει πολύ καλά πως αυτός που δεν κάνει λάθη είναι αυτός που δεν κάνει τίποτα.

    ΥΓ. Καθ' υπόδειξη της Ο.Ε.Α. θα πρέπει να δημιουργηθούν βίντεο και κείμενα τα οποία να καταγγέλλουν ΕΥΘΕΩΣ το εν λόγω μπουρδελοκάναλο
    <> και να διαδοθούν άμεσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή κάποια στιγμή πρέπει να ξεκαθαρίσει η ήρα απ το στάρι μεταξύ των πραγματικών συμμάχων και φίλων της ΟΕΑ,μπορείς να μας πεις φίλε εδώ δημοσίως και ενώπιον πολλών πραγματικών υποστηρικτών της ΟΕΑ, γιατί κατέβασες αναρτήσεις και βίντεο υπέρ τησ ΟΕΑ απ το σάιτ και το κανάλι σου και μας εμφάνισες την παπαρήγα ως την μόνη λύση για των ελληνισμό (ΓΕΛΩΣ!!!) ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    2. ΝΑΙ, ΜΟΝΟ Ο ΓΕΛΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΡΩΤΗΣΗ... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΚΚΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΙΟΥΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ ΑΥΤΟ; ΠΡΩΤΟΝ ΑΥΤΟ.
      ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ-ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΕΟ ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΑΓΩΝΑ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ, ΤΟ ΕΧΩ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΥΤΟ. ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ... ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΔΛΔ. ΟΥΤΕ ΕΥΡΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΕΙΧΑ (ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΑ ΚΟΣΜΟ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΔΕΝ ΑΝΗΡΤΗΣΑ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ!
      ΎΣΤΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑ ΝΑ ΕΚΠΕΜΨΩ ΣΗΜΑ ΕΚ ΝΕΟΥ ΔΙΟΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ END, ΩΣΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΚΑ ΕΝΤΕΛΩΣ!
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ, ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΥΛΟΥ ΣΤΟ YOUTUBE Ο,ΤΙ ΠΡΟΛΑΒΩ ΚΑΙ ΔΩΣΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΕ ΟΠΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ (ΒΙΝΤΕΟ) ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΕΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ... ΟΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΜΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΩ (ΑΝ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΣΟΥΝΙΟ ΜΕΡΙΑ).
      ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΙΑ ΠΑΠΑΡΡΗΓΕΣ ΚΑΙ ΚΚΕ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ... ΣΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 86 ΧΡΟΝΩΝ ΟΧΙ ΕΓΩ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!

      ΕΙΣ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΕΡΒΕΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΜΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΩΣ <> ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΩΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΚΟΒΟΥΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΥ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΝΑΛΙ GREEKFOX ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΝΗΡΤΗΣΑ ΕΝΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΚΙ ΑΛΛΑ!!! ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ GREEKFOX KAI ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΡΑΚΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ.

      ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΛΗΞΑΝ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΑΝΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ... ΚΑΙ ΩΣ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
      --------
      Keravnos-hellas

      Διαγραφή
    3. ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ ΥΟUTUBE GREEKFOX PRODUCTION ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΆ ΤΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΑΝΑΛΟ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ....ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Ο.Ε.Α....ΦΙΛΕ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ,ΕΜΕΝΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΒΗΣΕ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΉΜΟΥΝ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ......ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΝΙΩΣΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ...ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΙ ΚΑΝΕΙ MIND CONTROL ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΑΧΑ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ.ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΣΕ ΠΙΑ ΧΩΡΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΣΕ (ΚΑΜΙΑ).ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΆ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ......ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΌΧΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΎΟΥ......

      Διαγραφή
    4. Ρε μόνιμε κάτοικε ανδρομέδας,ώστε κάνει mind control η ΟΕΑ έτσι;;;
      Για αυτό θα είσαστε πάντα ανάξιοι και αχάριστοι,διότι όχι απλά δεν μπορείτε να αξιολογήσετε τις πληροφορίες που σας έδωσε απλόχερα και ΔΩΡΕΑΝ αλλά καταφεύγετε ώς συνήθως σε κατηγορίες της πλάκας.

      Τελικά είχε απόλυτο δίκιο η ΟΕΑ λέγοντας πως είναι άδικος κόπος να ασχοληθεί περαιτέρω με το κατάντημα του σημερινού νεο-ψευδέλληνα
      διότι Ή θα είναι ανάξιος-εκφυλισμένος Ή θα είναι σύγχρονος εφιάλτης-προδώτης.

      Διαγραφή
  3. Κερβερε,
    ειναι προφανεστατο οτι ο Σωρρας επιτελει εθνικο-ελληνικο εργο.
    Δεν βλεπω που μπορεις να αμφιβαλλεις! ευχαριστως θα ειχα μια συνομιλια μαζι σου επι του θεματος συνΕλληνα.

    Αμφιτρυων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν ο Κολοκοτρωνης και Καραισκαης πηραν τα οπλα, πολεμησαν τον τουρκο και οχι τα "γαλαξιακα ερπετοειδη" και διαφορες ΠΑΠΑΡΙΕΣ του ΟΕΑ.
    ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! στα θολα νερα των ΟΕΑδων!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΑΜΦΙΤΡΥΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΕΣ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΜΕ. ΟΤΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ, ΤΟΤΕ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ. EMEIS ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ Ο.E.A, ΕΜΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΑΛΥΣΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ...
    ΜΗΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ..ΑΡ'ΑΞΕΙW.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΑΜΦΙΤΡΥΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΕΣ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΜΕ. ΟΤΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ, ΤΟΤΕ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ. EMEIS ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ Ο.E.A, ΕΜΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΑΛΥΣΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ...
    ΜΗΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ..ΑΡ'ΑΞΕΙW.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κέρβερε προχώρα δυνατά, η Ο.Ε.Α. κάνει την δουλειά της, αυτό που πρέπει να κάνει, κι εμείς την δική μας. Εφ όσον έπραξες όπως έπρεπε δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην συνεχίσεις τον αγώνα. Οι αναγνώστες σου απαιτούν και τα δικά σου φίλτρα σ΄ αυτόν τον κυκεώνα σχιζοφρενικής ψευδοπληροφόρησης.
    Μην τολμήσεις να χρησιμοποιήσεις αυτήν την επίπληξη για να τα παρατήσεις, κανείς δεν περισσεύει στον ελληνικό αγώνα και τα πάντα κρίνονται εκ του αποτελέσματος, και για τον Σώρρα αλλά και για όλους. Είσαι αναγκαίος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΕΡΒΕΡΕ Η ΟΕΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ! ΑΣΕ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΑ ΟΠΛΑ!!! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!! Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΓΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 70% ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ. ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!!!!ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΚΟΠΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΟΕΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ!!!
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ (Α) ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤ(Β)Ο ΣΠ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΤ ΣΤΟ ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ, ΤΗΝ 19 ΚΑΙ 20/3 ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΝ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ(Γ) ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ 2 ΗΜΕΡΕΣ Ο ΣΠ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΡΟΥΣΣΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΒΑΛΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΤΟΥ /ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΔΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ (Δ) ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ART FM KΥΠΡΟΥ/ ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΑΡΤ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ? ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ? ....... ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΤΑ ΟΠΛΑ.... ΠΑΡΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΤΙΤΑΝΙΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ... ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΒΙΝΤΕΟ ΣΧΟΛΙΑ ΑΡΘΡΑ.... ΑΛΛΑΞΕ ΜΥΑΛΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή