6 Απρ 2013

Όλα τα ονόματα της εκλεκτής αφρόκρεμας που έδωσαν το παρόν στην παρουσίαση του βιβλίου του Πρετεντέρη, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία...


Σε συνέχεια του χθεσινού ποστ (http://goo.gl/LPB9u), όλα τα ονόματα της εκλεκτής αφρόκρεμας που έδωσαν το παρόν στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Πρετεντέρη, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία:

Από τους πρώτους έφθασαν ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από την κόρη του κ. Ντόρα Μπακογιάννη και ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτης Κουβέλης.
[...] Για το βιβλίο μίλησαν ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας, λίγο μετά τη...

συνάντησή του με τους επικεφαλής της τρόικας, η Επίτροπος Αλιείας και Θαλασσίων Υποθέσεων στην ΕΕ κ. Μαρία Δαμανάκη και ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ηλίας Νικολακόπουλος [ο γνωστός δημοσκόπος].


[...] Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Σημίτης με τη σύζυγό του Δάφνη και, μεταξύ άλλων, οι υπουργοί κ.κ. Κωστής Χατζηδάκης, Νίκος Δένδιας, Θανάσης Τσαυτάρης, Γιάννης Βαρβιτσιώτης, οι βουλευτές Ανδρέας Λοβέρδος, Μίμης Ανδρουλάκης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Μάκης Βορίδης, Φίλιππος Σαχινίδης, Ανδρέας Ψυχάρης, Δημήτρης Σταμάτης, Χρύσανθος Λαζαρίδης, Πάρις Κουκουλόπουλος, Αλέκος Ακριβάκης, Μαρία Ρεπούση, Γρηγόρης Ψαριανός, Σπύρος Λυκούδης, Ζέττα Μακρή, Σοφία Βούλτεψη, Ακης Γεροντόπουλος, η ευρωβουλευτής κ.Ρόδη Κράτσα και ο κ.Απόστολος Κράτσας, ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ.Σταύρος Παπασταύρου και ο διευθυντής του γραφείου της Προέδρου της Δημοκρατίας κ.Κωνσταντίνος Μπίτσιος.

Ήταν εκεί οι κ.κ. Αλέκος Παπαδόπουλος, Βάσω Παπανδρέου, Γιάννης Παπαθανασίου, Κώστας Λαλιώτης, Φώφη Γεννηματά, Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, Χρήστος Πρωτόπαπας, Γιώργος Φλωρίδης, Δημήτρης Καρύδης, Εύα Καϊλή, Ανδρέας Παπαδόπουλος, Αννα Νταλάρα, Θόδωρος Μαργαρίτης, Αθηνά Δρέττα, Αννα Ροκοφύλλου.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν επίσης ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς κ. Μιχάλης Σάλλας με τη σύζυγό του Σοφία, ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank κ. Νίκος Νανόπουλος, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Eurobank, καθηγητής κ. Νίκος Καραμούζης, ο πρόεδρος του ΣΕΒ Ιnternational κ.Θανάσης Λαβίδας, ο αντιπρόεδρος του ΣΕΒ κ.Σάκης Καλλιτζάτζης.

Παρόντες, μεταξύ άλλων δημοσιογράφων, οι κ.κ. Στάθης Ευσταθιάδης, Ιάσων Μοσχοβίτης, Γιάννης Καρτάλης, Γιάννης Μαρίνος, Παντελής Καψής, Παναγιώτης Παναγιώτου, Μπήλιω Τσουκαλά, Πέπη Ραγκούση, Ιάσων Τριανταφυλλίδης, Γιώργος Πανταγιάς, ο πολιτικός επιστήμων κ. Λευτέρης Κουσούλης, ο πρόεδρος της GPO κ.Τάκης Θεοδωρικάκος. Παρευρέθησαν επίσης ο διευθύνων σύμβουλος του Mega κ.Ηλίας Τσίγκας, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος κ.Αλέξανδρος Σαμαράς [ο αδελφός του πρωθυπουργού], ο ποινικολόγος κ.Αλέξανδρος Λυκουρέζος, οι κ.κ. Πέτρος Κουναλάκης και Βασίλης Πουλαντζάς, ο καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο κ.Θανάσης Διαμαντόπουλος και ο Χάρης Βλαβιανός.
πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

http://www.sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2013/04/blog-post_3351.html
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου