12 Ιουλ 2013

Και άλλες 3 αυτοκτονίες Ελλήνων! Το σύστημα θα σας λέει ότι αυτοκτονούν λόγω "ψυχολογικών προβλημάτων"! Μη μασάτε ρίξτε την κυβέρνηση!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όταν βρήκαν σε πηγάδι, βάθους 20 περίπου μέτρων-και μάλιστα εντός του οικοπέδου της οικίας του-νεκρό έναν 76χρονο! Η Πυροσβεστική κλήθηκε από γυναίκα, η οποία συζούσε με 76χρονο άνδρα στην περιοχή των Αγ. Θεοδώρων Αλμυρού, διότι ανησυχούσε από την αδικαιολόγητη απουσία του 76χρονου, όταν αναζητώντας τον, βρέθηκαν μπροστά σε πηγάδι, βάθους 20 περίπου μέτρων και μάλιστα εντός του οικοπέδου της οικίας του 76χρονου, μέσα στο οποίο βρίσκονταν νεκρός.



Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου μετέφερε τον 76χρονο στο Νοσοκομείο Βόλου, για να διαπιστωθεί και επίσημα ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-volos.gr, ο 76χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, γεγονός που κάνει τους Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. να αποκλείουν τα ενδεχόμενα, τόσο της εγκληματικής ενέργειας, όσο και του ατυχήματος, διενεργώντας προανάκριση ώστε να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν τον 76χρονο στο να θέσει τέρμα στη ζωή του.makeleio.gr/

http://www.stoxos.gr/2013/07/20-76.html



Από τον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε στην οδό Κυρίλλου στη Νέα Ιωνία έπεσε πριν από λίγο μια γυναίκα.

 Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο Νοσοκομείο του Βόλου, ήταν όμως ήδη αργά και οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

 Η μητέρα της γυναίκας μεταφέρθηκε και εκείνη στο Νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

 e-volos.gr


Ο 55χρονος σκηνοθέτης, ο οποίος ήταν πολύ γνωστός στον καλλιτεχνικό χώρο, τα τελευταία χρόνια ήταν άνεργος και αυτό ήταν ένα μεγάλο «χτύπημα» για τον ίδιο!...    Προσπάθησε να βρει δουλειά αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και γι’ αυτό έφυγε από την πρωτεύουσα και έμεινε στο εξοχικό της οικογένειας στην Αμάρυνθο. Λόγω της ανεργίας, ο σκηνοθέτης είχε πέσει σε κατάθλιψη και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα!
 Ζούσε μαζί με την ηλικιωμένη μητέρα του στο εξοχικό, ενώ πριν ένα χρόνο έφυγε από την ζωή ο πατέρας του, ο οποίος ήταν ιερέας σύμφωνα με το tromaktiko
 Η οικιακή βοηθός του xθες το πρωί τον βρήκε με σκοινί στο δοκάρι του μπάρμπεκιου
.
http://lcitynews.blogspot.gr/2013/07/blog-post_2939.html
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου