20 Σεπ 2013

Δημοσιογράφος του BBC: «Γιατί η ΕΛ.ΑΣ συνεργάζεται με άτομα του (ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ) που πετάνε πέτρες;» Βίντεο!


Ερώτηση στην ελληνική κυβέρνηση για τη στάση της ΕΛ.ΑΣ απηύθυνε ο γνωστός δημοσιογράφος του BBC, Paul Mason με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια στο Κερατσίνι.

Συγκεκριμένα με ανάρτησή του στο twitter που συνοδευόταν από το ανάλογο βίντεο, ο Βρετανός δημοσιογράφος, ο οποίος είναι οικονομικός συντάκτης στην εκπομπή Newsnight του BBC, ρωτάει ευθέως την ελληνική κυβέρνηση ...




«η ελληνική κυβέρνηση θα μπορούσε να εξηγήσει στην υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση γιατί αστυνομικοί και πολίτες που πετούν πέτρες φαίνεται να συνεργάζονται σε αυτό το video;». Στο video που ανάρτησε φαίνονται άτομα με πολιτικά να πετούν πέτρες και να βρίζουν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, κάτω από την πλήρη αδιαφορία διμοιρίας των ΜΑΤ που βρίσκεται στο σημείο.
directNEWS.gr


http://hellas-diaggeleas.blogspot.gr/2013/09/bbc.html


ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ, ΚΑΙ ΤΙΣ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ" ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΤΙΣ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΕΣ" ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΚΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΔΙΩΞΗ".
ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...
ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ;;;;;;;;;;
ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Η ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΜΕΣΩ ΕΚΛΟΓΩΝ;;;;;;;;;;;;;


ΑΠΕΒΡΑΪΣΜΟΣ
 
ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
 

 
Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΉΡΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου