21 Σεπ 2013

ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΡΕ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ!!! ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑΝΕ....ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝΕ!


Πρέπει να καεί η Ελλάς,να σκοτωθούν κάποιοι (και τι έγινε),αρκεί να προωθήσετε το κωλόπαιδο των Εβραίων στην εξουσία.

Να τον κάνετε πρωθυπουργό των αλλοδαπών,των πούστηδων,των γύφτων των ισλαμοφασιστών δολοφόνων, που έχετε κουβαλήσει καραβιές στην Χώρα,για να σφάξουν Έλληνες.

Όχι πάντως των Ελλήνων.


Σχόλιο αναγνώστη στην ανάρτησή "Το αίμα του Παύλου στάζει ακόμη από τις τηλεοπτικέ...":



Μέχρι προχθές τον ήξερε κανείς σας παλιοκαθίκια τον μακαρίτη Παύλο; Ήξερε και τις πολιτικές του πεποιθήσεις μήπως; ΄Οχι βέβαια,εκ των υστέρων μπορεί να τον γνωρίσατε.
Αλλά τα κροκοδείλια δάκρυα τα είχατε έτοιμα σε κουβάδες από καιρό.
Απλώς περιμένατε την αφορμή.

Καραδοκούσατε όπως τα όρνια να βρείτε ένα πτώμα,όπως του άτυχου παιδιού στα Δεκεμβριανά,για να λασπώσει ο τόπος από τα δάκρυα της πλέριας δημοκρατίας σας, αλήτες.

Πρέπει να καεί η Ελλάς,να σκοτωθούν κάποιοι (και τι έγινε),αρκεί να προωθήσετε το κωλόπαιδο των Εβραίων στην εξουσία...

Να τον κάνετε πρωθυπουργό των αλλοδαπών,των πούστηδων,των γύφτων των ισλαμοφασιστών δολοφόνων, που έχετε κουβαλήσει καραβιές στην Χώρα,για να σφάξουν Έλληνες.


Όχι πάντως των Ελλήνων.
Τους Έλληνες τους θέλετε τελειωμένους μια και καλή σκλάβους ή νεκρούς. Η λύσσα σας προς ένα κομμάτι του Ελληνικού λαού,που εκπροσωπείται από αυτό τον χώρο του Εθνικοσοσιαλισμού, δεν έχει όρια.

Αλήθεια, η χρυσή αυγή περιλαμβάνει μόνον στους κόλπους της μόνο αμόρφωτα ζώα(η μόρφωση δεν εξαρτάται από τις αγορασμένες περγαμηνές των μπουρδέλων τύπου χάρβαρντ,Καίμπριτζ , Βοϊδοπεράσματος -όνομα και πράμα -του εξωτερικού),ενώ ο κόκκινος σιωνιστικός φασισμός του εγκλήματος,έχει συλλέξει την ελίτ της διανόησης και την αφρόκρεμα των καταρτισμένων επιστημόνων;

Πόσα πανεπιστημιακά πτυχία να είχε άραγε το καθίκι, που έκαψε την έγκυο στην Μαρφίν;

Πόσες περγαμηνές διανόησης είχαν οι δολοφόνοι της 17 Νοέμβρη του Ε.Λ.Α. των πυρήνων της Φωτιάς,του Π.Α.Μ.Ε. και λοιπών εθελοντικών ομάδων του "ελέους και της ευσπλαχνίας" τύπου Μελιγαλά;

Σαράντα χρόνια η Ελλάδα αιμορραγεί,δολοφονείται καίγεται εξ'αιτίας ενός πολιτικού χώρου, που από το 1944 χαλκεύει τρόπους εξόντωσης Ελληνικού έθνους.

Έχει αλλάξει τόσα προσωπεία που θα το ζήλευε και ο Οβίδιος. ΚΚ Εξωτερικού,εσωτερικού,Κ.Κ. Μ.Λ.,Μ.Λ.Κ.Κ.Ε Μαοϊκοί,Τροτσκιστές,Σταλινικοί,Κέντρο,Κεντροαριτερά,κεντροδεξιά,φιλελευθερισμός,πράσινος σοσιαλισμός και όλο το κακό συναπάντημα που έφαγε την καρδιά και τα σωθικά της χώρας.

Το μόνο βέβαιο ήταν πως σε κανέναν από τους παραπάνω βόθρους,δεν ήταν μπλεγμένοι οι ηλίθιοι Δεξιοί πραγματικοί πατριώτες,οι πολεμιστές Μακεδονομάχοι,οι πολεμιστές της Πίνδου, του Γράμμου της Κύπρου,που πέθαναν ή αργοπεθαίνουν χωρίς μια ασφάλεια ή σύνταξη της προκοπής.

Αυτούς , τους οποίους καπηλεύονταν επί 10ετίες ,το πουστερλέ γαλάζιο Καραμανλίδικο, Κομουνιστικό σιωνιστικό κόμμα της Ν.Τρομοκρατίας.

Και ξαφνικά εκεί όλα πήγαιναν ρόδινα καλά και ωραία,υπήρχε ανάπτυξη,βαριά βιομηχανία εξαγωγές και χρήμα άφθονο να τρώνε και οι γύφτοι με τις κουτάλες, να κλέβουν ακόμα και οι "΄Αγιοι",ξαφνικά εμφανίστηκε ένα κομματίδιο,φορέας παντός κακού και πάσης μαλακίας του Ελληνικού λαού.

Σήμανε Πανεθνικός Εβραϊκός συναγερμός,και άρχισαν να καταστρώνονται σχέδια αντιμετώπισης της επερχόμενης πανώλης.

Ίδρωνε και ξεϊδρωνε το βρακί της κάθε τηλεπόρνης και του κάθε οπισθογεμή γιάπη, από το άκουσμα του ονόματος Χρυσή αυγή.
Δεν ήξεραν όμως για ποιο λόγο.
Απλά έπρεπε να εκτελέσουν τις εντολές των μαστροπών προστατών τους,να προκαλέσουν τον τρόμο στους Έλληνες,την δυστυχία,από τον επερχόμενο όλεθρο του κράτους των ευημερούντων ηλιθίων και των σαϊνιών αρπακτικών.


Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω, γιατί εγώ γαμώ το κερατό μου, δεν φοβήθηκα λιγάκι από τα χαζόπαιδα στρατιωτάκια με τα μαύρα;Γιατί κάθισα και έστησα έναν μακρύ διάλογο με αυτά τα "άγρια θηρία",αγνοώντας ο βλάξ ότι θα μπορούσαν να με κατασπαράξουν;

Ήταν όμως έτσι όπως ήθελαν να παρουσιάζουν αυτήν την μερίδα των Ελλήνων.

Όχι Βεβαίως,μια μικρή ομάδα παρορμητικών νέων ήταν,που συστάθηκε από κέντρα του Ρόδου (Ποιόν εκπροσωπεί το ρόδο,όποιος κατάλαβε κατάλαβε),που την γιγάντωσαν οι προδοσίες,τα ψεύδη,τα εγκλήματα και καταδυνάστευση του λαού, από την πολιτική Καμόρα.

Απλώς οι διαρροές πρός τον χώρο αυτό,απεγνωσμένων Ελλήνων ήταν το πρόβλημα.Έλληνες που δεν άντεχαν πλέον την βρώμα των πολιτικών βόθρων και τους σιχτίρισαν οριστικά και αμετάκλητα. Αυτό ήταν το πρόβλημα,ο βάκιλος της πανώλης.


Τώρα, που πιθανόν να βλέπουν τις αμπάρες των δεσμοτηρίων να τρίζουν ανοίγοντας απαίσια το στόμα τους,Τώρα που ο λαός τροχίζει την χαντζάρα για τον σβέρκο τους,μη αντέχοντας άλλο την δυστυχία του,είχαν έτοιμο τον κουβά με τα δάκρυα.

Ο Μασόνος με το σουτιέν στην καράφλα του,σπεύδει χεσμένος να σχεδιάσει ομού με τους άλλους εξαποδώ τις επόμενες κινήσεις τους,προκειμένου να αποφύγουν τα ικριώματα.

Θα δούμε και χειρότερα,όσο θα υπάρχουν ισπανικής καταγωγής"Έλληνες".

Αυτό που δεν ελπίζω πλέον ότι θα υπάρξει, είναι η ομόνοια των αυθεντικών Ελλήνων,χωρίς σουτιέν στο κεφάλι,για την προάσπιση του ράκους που λέγεται Ελλάδα.
Χαίρεται εν Κυρίω.
Σχόλιο αναγνώστη στην ανάρτησή  "Το αίμα του Παύλου στάζει ακόμη από τις τηλεοπτικέ...":
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου