17 Σεπ 2013

ΜΕ ΙQ ΡΑΔΙΚΙΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΜΑΛΘΑΚΟΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ; ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ "ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ" ΤΟΝ (ΙΟΥΔΑΙΟ)ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ - ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ... ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!

"Άνοιγμα" στους Έλληνες Χριστιανούς κάνουν τα αριστερά κόμματα! Ο Τσίπρας φιλάει Σταυρούς και ο Κουτσούμπας επισκέφθηκε τον.. Αρχιεπίσκοπο!


Είναι απορίας άξιο το πόσο κρετίνους θεωρούν οι ανθέλληνες και αντίχριστοι αριστεροί κομματάρχες, τους Έλληνες Ορθόδοξους.

Θα έχετε ακούσει πολλές φορές να λένε ότι "ΚΚΕ ψηφίζουν και Χριστιανοί" ή ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπερ του διαλόγου με την Εκκλησία" και άλλα τέτοια φαιδρά.

Αυτές οι αθλιότητες γίνονται μόνο και μόνο γιατί το μεγαλύτερο μέρος του εξαθλιωμένου λαού είναι εναντίον των μνημονιακών κομμάτων και ταυτόχρονα Χριστιανοί, οπότε δεν θα ψηφίσουν εύκολα ένα αντιχριστιανικό κόμμα.

Όμως οι αριστεροί απατεώνες κομματάρχες θέλοντας να εξαπατήσουν ακόμη μια φορά το λαό, εκτός του ότι συμπεριέλαβαν στο λεξιλόγιο τους τη λέξη "πατρίδα" και "έθνος", τώρα το παίζουν και ελαφροχριστιανοί!!

Ενώ λοιπόν η βάση της ιδεολογίας τους λέει ότι πρέπει να καταργηθούν οι θρησκείες(εκτός Ιουδαϊσμού βέβαια) γιατί είναι το "όπιο των λαών" και ότι "οι προλετάριοι δεν έχουν πατρίδα", οι αριστεροί με δειλά βήματα και προσεκτικά προσπαθούν να προσεγγίσουν το ελληνορθόδοξο ποίμνιο, ώστε να αρπάξουν την ψήφο του και στη συνέχεια να κάνουν πράξη την ιδεολογία τους με "δημοκρατικές διαδικασίες"... Όπως έκαναν άλλωστε και στον εμφύλιο που το έπαιζαν "αυθεντικοί πατριώτες".

Φυσικά όλα αυτά δεν είναι τυχαία.. Οι αριστεροί βλέπουν ότι το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού αρνείται να ακολουθήσει τα εθνομηδενιστικά, παγκοσμιοποιητικά και αθεϊστικά αριστερά κόμματα, οπότε πρέπει να μασκαρευτούν για λίγο οι νεο-Μπολσεβίκοι για να ξεγελάσουν τους Έλληνες Ορθόδοξους.



Ο κατα δήλωσή του άθεος Τσίπρας φιλάει το.. Σταυρό σε σχολείο.. Στη Βουλή είχε αρνηθεί! Οι επικοινωνιακές κωλοτούμπες του δήθεν αντισυστημικού Αλέξη δεν έχουν τελειωμό!

Στο παρακάτω βίντεο ο Σταλινιστής Κουτσούμπας επισκέφθηκε τον.. Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ο οποίος αγαπάει ιδιαίτερα τα αριστερά κόμματα.. Αυτούς που θα τον καταργήσουν δηλαδή!


http://antipliroforisi.blogspot.gr/2013/09/blog-post_2553.html


ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ "ΥΠΕΡΜΑΧΟΥΣ" ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ:






http://www.kar.org.gr/?p=4472


http://www.facebook.com/skatastousfasistes


ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ

Η ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
http://wwwtimezero.blogspot.de/2012/06/blog-post_152.html

ΣΗΜΑ - ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΑ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" - "ΛΑ.Ο.Σ." ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2011/02/blog-post_18.html

Επιβεβαίωση της Ο.Ε.Α. και του ιστολογίου για τον σατανικό μασονοκινούμενο ρόλο και υποδομή της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής και των συναφών οργανώσεων
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2011/02/blog-post_2277.html

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/search/label/%CE%9D%CE%91%CE%96%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A3


ΙΔΟΥ ΚΙ Ο ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΟ BURBERRY:


ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΜΑΛΘΑΚΟΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ!
ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΗΡΕ Ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.Δ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!!
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;;;;;
ΔΕΙΤΕ:


kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου