21 Οκτ 2013

Αδέρφια μου Έλληνες ...

Παρακαλώ σας, μη ξοδεύετε το χρόνο και την ψυχή σας στα «σκουπίδια» της παραπληροφόρησης ,που μας πλασάρουν με τα ελεγχόμενα ΜΜΕ και τις φυλλάδες τους. Οι ώρες και οι μέρες που ακολουθούν είναι κρίσιμες και απαιτούν εγρήγορση ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΌ ΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ.

Κάνετε σχέσεις με το διπλανό σας, με το γείτονα και φίλο σας και κρατήστε στην ψυχή σας ό,τι μας ενώνει. Τα κόμματα είναι όλα δικά τους ,ελεγχόμενα και ενεργούμενα από τους... επικυρίαρχους και δεν έχουν το σθένος και το ανάστημα να σηκώσουν την κρισιμότητα των καιρών και του δράματος, που ξετυλίγεται μπροστά μας. Είναι στημένο το «παιχνίδι» κι αυτοί συνένοχοι. Βιάζονται κι εκβιάζονται να μας τελειώσουν...Μόνο σε εμάς ανήκει αυτή η πατρίδα, γιατί εμείς την πονάμε και δουλεύουμε γι’ αυτήν.

Κάντε μέσα σας την κάθαρση που χρειάζεται, πριν να δώσουμε την πιο μεγάλη μάχη της ιστορίας μας. Είναι μεγάλες οι στιγμές που ζούμε. Ή ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΉΣΟΥΜΕ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,Ή ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ. Υπάρχουν ανάμεσά μας άξιοι ,έντιμοι κι ικανοί, που το καθεστώς του αίσχους και της απάτης τους «έκρυβε» χρόνια από τα μάτια μας και τους καταδίκασε στη σιωπή.

Είμαστε ο κυρίαρχος λαός κι αυτοί είναι τα παράσιτα, μια αισχρή μειοψηφία, που τρομοκρατεί και καταργεί το ίδιο το δικαίωμά μας στη ζωή. Μας ενώνει η ίδια η ανάγκη της ύπαρξης και της επιβίωσής μας .Ενωμένοι θα νικήσουμε! Η δύναμη της ενότητας, του δίκαιου και της ελευθερίας είναι ανυπέρβλητες!Αυτή η γη μας είναι δική μας. Η ώρα της λευτεριάς σιμώνει και μας καλεί. Είμαστε όλοι «καθαροί» και έτοιμοι για το μεγάλο πανηγύρι της λευτεριάς μας!

ΉΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΛΑΜΠΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.ΗΡΘΕ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ…
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου