25 Νοε 2013

Πουλάνε τρέλα για τους νεκρούς της Ρόδου!

Του Γιάννη Ντάσκα
Αυτή η τρέλα επικρατεί μόνο στην Ελλάδα,στη Νότια(μαφιόζικη) Ιταλία στην επίσης χαοτική Νότια Ισπανία και φυσικά στις τριτοκοσμικές μπανανίες...
Και επειδή συμβαίνει σε αυτές τις περιοχές και επειδή ισχύει το μετά Χριστόν ουδείς προφήτης αμέσως μετά... τις καταστροφές στη Σαρδηνία γράψαμε ότι “θα έχουμε ανάλογα προβλήματα στην Ελλάδα επειδή στις περιοχές που είναι θέρετρα τουρισμού και άρα εκμετάλλευσης κάθε μέτρου έχουν χτιστεί και οι κοίτες στους ξηροπόταμους με πιθανό αποτέλεσμα στις μεγάλες βροχοπτώσεις
τα δράματα.
Αναφερθήκαμε σε όλα τα καλοκαιρινά θέρετρα και ιδιαίτερα στη Χαλκιδική,την Κέρκυρα,την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα στα οποία οι βροχές είναι ελάχιστες…
Πριν αλέκτορα φωνήσαι η καταστροφή ήρθε στη Ρόδο αλλά η τρέλα δεν είναι μόνοι το κλείσιμο των ρεμάτων με “σπίτια” και ενοικιαζόμενες μεζονέτες κλπ.
Η τρέλα είναι αυτή που παρουσίασαν και σήμερα οι αρμόδιοι.Παρουσία του πρώην Δημάρχου της περιοχής Ιαλυσσού εργαζόμενοι στο Δήμο είπαν το αδιανόητο. Ότι δεν καθάρισαν τα ρέματα και τις κοίτες των ξηροποτάμων της περιοχής γιατί “εδώ και τρία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης δεν είχε ο Δήμος χρήματα να πληρώσουμε καύσιμα για τα μηχανήματα,δηλαδή τα τρακτέρ και τις μπουλντόζες”!!!
Είναι σκέτη τρέλα γιατί:
-Η Ρόδος είναι η πιο πλούσια περιοχή της Ελλάδας και δεν έχει στην ουσία καμία οικονομική κρίση αφού ο τουρισμός και κάλπαζε και καλπάζει.
-η περιοχή έχει τεράστιες ξενοδοχειακές μονάδες οι οποίες πάνε άριστα,όπως και τα ενοικιαζόμενα στην περιοχή,επομένως ακόμα και αν ο Δήμος έβγαινε με δίσκο και ζητούσε χρήματα για τα καύσιμα θα έπαιρνε από τις επιχειρήσεις αυτές καύσιμα αρκετά για να καθαρίσουν τα μηχανήματα του Δήμου όχι μόνο την περιοχή τους αλλά ολόκληρη την Ελλάδα!
-το πρόβλημα δεν είναι μόνο ο καθαρισμός των υπαρχόντων ρεμάτων αλλά και το χτίσιμο σε αυτά.
Στην Ηλεία καταδικάστηκε σε πολλά χρόνια η κυρία που άρχισε να ψήνει στο δάσος με 9 μποφόρ αέρα και έγινε μέρος των τεράστιων καταστροφών με νεκρούς κλπ.
Στη Ρόδο ο εισαγγελέας πρέπει να αρχίσει αμέσως έρευνα στην περιοχή για τους υπεύθυνους των θανάτων των 4 ανθρώπων.Και στο Δήμο για το αν υπήρχαν τα χρήματα για τον καθαρισμό και στο ποιοι από το Δήμο επέτρεψαν να χτιστούν κοίτες ρεμάτων και στους πολίτες που έχτισαν τα ρέματα…
Νισάφι πια με αυτή τη τρέλα… Το ίδιο ισχύει για τη Νικήτη και όλη τη Χαλκιδική,την Κρήτη κλπ
Στην Πάτρα πήγε προχθές φυλακή για 10 χρόνια μεγαλοδιευθυντής της Εντατικής γιατί το δικαστήριο έκρινε ότι λειτουργούσε με ανεύθυνο τρόπο την κλινική με αποτέλεσμα αδικαιολόγητο θάνατο.
Εάν πάει ένας Δήμαρχος,ένας πολίτης για καμιά 20αριά χρόνια μέσα κάτι θα αρχίσει να διορθώνεται…
paraskhnio

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου