29 Μαρ 2014

ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΟΥ! ΠΩΣ, ΠΟΥ, ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ; ΑΦΙΕΡΩΣΑΝ ΜΟΝΟ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΥΛΑΚΑ....

Πορεία αναρχικών στα Προπύλαια για τον θάνατο του Αλβανού δολοφόνου....Δείτε τι απίστευτα πράγματα γράφουν στο διαδύκτιο!!!
 
kareli

Ανακοίνωση αναρχικών.... "Δύσκολοι οι αποχαιρετισμοί. Τα συναισθήματα παράξενα και αμήχανα. Μου χάρισες χαμόγελο, συγκίνηση με την πράξη σου. Χωρίς να σε ξέρω, χωρίς να γνωρίζω την ζωή σου. Στο λεπίδι αναγνώρισα την εξεγερμένη επιθυμία για ζωή, ελευθερία. Την καταπιεσμένη θέληση των φυλακισμένων για απεραντότητα μακριά από τσιμεντένιους φράχτες και κάγκελα. Με την είδηση του θανάτου σου αισθάνθηκα σαν να έφυγε ένας σύντροφος μου. Δεν με νοιάζει το πριν αλλά το τώρα. Τώρα φεύγεις από αυτούς που κρατούσαν την ελευθερία σου σε μπρελόκ. Σε εκδικήθηκαν. Αλλά τους εκδικήθηκες και εσύ. Αντίο. Να είσαι σίγουρος πως εμείς δεν θα σε ξεχάσουμε. Το όνομα σου θα διαχέεται στις συζητήσεις μας, στις πέτρες μας, στους αγώνες μας. Αντίο»
 


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ...Αυτά συμβαίνουν μέσα στην Ελλάδα που είναι έρμαιο πλέον στα χέρια Αλβάνων, Πακιστανών, Αφρικανών και λοιπών λαθρομεταναστών δολοφόνων! Χώρις ίχνος σεβασμού απέναντι στον αδικοχαμένο φύλακα που αφήσε πίσω του δύο παιδιά ορφανά, τα τάγματα των αναρχικών υπο την εποπτεία και χρηματοδότηση του Τζόρτζ. Σόρος, έκαναν πορεία στο κέντρο της Αθήνας για να υπερασπιστούν τι;..Έναν Άλβανο ψυχρό εγκληματία που με την ανοχή του Ελληνικού κράτους και της ψευτοδημοκρατίας, φιλοξενούταν στις φυλακές που πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος. Εχει κανείς την αίσθηση οτι η δυστυχία σε αυτή τη χώρα δεν έχει τέλος. Έρχονται οι φονιάδες πάρανομα στην χώρα, τους χορηγούμε επιδόματα και αλλά δικαιώματα για να μας ληστεύουν να μας βιάζουν και να μας σκοτώνουν. Η κοινή λογική κάτω απο τέτοιες συνθήκες επιβάλλει να φύγουν απο την χώρα το συντομότερο. Αντί αυτού όμως ξένοι πράκτορες,ΜΚΟ, προδότες πολιτικοί και κάποια μαλακισμένα που χαρακτηρίζονται αναρχικοί. Οργανώνουν ένα δίχτυο υπεράσπισης με κάθε μέσο υπέρ αυτών μας λεηλατούν και μας αφανίζουν.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ.....


kareli

Ξεκίνησε η πορεία στα Προπύλαια η οποία διοργανώθηκε από αναρχικούς που διαμαρτύρονται για τις φυλακές υψίστης ασφαλείας αλλά και για τον θάνατο του Αλβανού δολοφόνου του υπαρχιφύλακα Γιώργου Τσιρώνη.
Διαβάζουμε σε αντιφασιστική ιστοσελίδα μεταξύ άλλων τα εξής σχόλια:
«Η κυβέρνηση Σαμαρά , αναβαθμίζει το κατασταλτικό της οπλοστάσιο χρησιμοποιώντας πλέον περισσότερο ανορθόδοξους μηχανισμούς , πιο ”παράνομους”, πιο αποτελεσματικούς.

Το παρακράτος της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ–ΕΕ-ΔΝΤ και με την ανοχή των υπολοίπων, δολοφόνησε κατά τη διάρκεια της μεταγωγής του στις φυλακές Σερρών έναν συνάνθρωπό μας, έναν έγκλειστο, ένα θύμα του σημερινού σωφρονιστικού συστήματος που δεν άντεξε άλλο την εκδίκηση και τον ισόβιο αποκλεισμό του από αυτό που ονομάζεται κοινωνική επανένταξη. Ξέσπασε στον ανθρωποφύλακά του. Σε αυτό που δυο φορές τη μέρα κλείδωνε το κελί του μέσα στη φυλακή που ζούσε. Σκότωσε τον τελευταίο «τροχό της αμάξης» γιατί οι πραγματικοί ιθύνοντες κρύβονται και πάντα θα κρύβονται πίσω από τους «τελευταίους τροχούς της αμάξης»…

πηγη
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου