4 Μαΐ 2014

ΕΥΓΕ ΚΥΠΡΟΣ

ΝΕΑ , ΕΙΔΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΒΟΛΟΙΩΛΚΟ
03 ΜΑΪΟΥ 2014
ΑΝΑΡΤΗΣΙΜΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠ’ΑΡΙΘΜ. 10 , ΕΠΑΥΞΗΜΕΝΟ ΜΕ ΠΡΟΘΕΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

<< ΕΥΓΕ ΚΥΠΡΟΣ >>

ΠΡΟΘΕΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. : ΑΝΤΙ ΔΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., Η Ο.Ε.Α. ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ , ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ , ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ . _
ΚΕΙΜΕΝΟ :


ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ- ΙΣΡΑΗΛ, ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2000 Η ΚΥΠΡΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΤΕΙ ΣΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ, ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ BUK M-1,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ S-300.
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟ IMPROOVED HAWK ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ.
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΕΠΙΓΕΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 15 ΧΛΜ., ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ 20 ΧΛΜ., ΘΑΛΑΣΣΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΕ 25 ΧΛΜ.,ΒΛΗΜΑΤΑ CRUISE ΣΕ 35 ΧΛΜ., ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ STEALTH ΣΕ 45 ΧΛΜ, ΑΝΑΠΤΥΣΟΝΤΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΩΣ ΚΑΙ 4 MACH. ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΡΥΜΟΥΛΚΟΥΜΕΝΟ HAWK, ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ BUKΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΜΑ BMP-3ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΘΕΤΤΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ.
ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΥΚΝΗ ΖΩΝΗ ΜΕΣΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΕΡΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.
ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΠΕΛΕΞΕ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ, ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α.Η ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ !!!
ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΙΣ Α/Α ΑΜΥΝΑΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΠΡΟΟΔΟΥΣ, ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΔΙΚΑΝΟ Α/Α ΣΥΣΤΗΜΑ 35 mm ΕΠΙ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ Μ-113 :


ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ Τ.Ο.ΜΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΤΗΣ.ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΝΗΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟΥ ΤΡΟΧΟΦΟΡΟΥ 8Χ8 ΤΟΜΑ TERREX :
ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΚΑΙ Η ΙΝΔΙΑ ΕΠΙ Τ/Θ ΟΧΗΜΑΤΟΣ BMP-2 :ΕΠΙΣΗΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ 8ΑΠΛΟ Α/Α ΕΚΤΟΞΕΥΤΗ STINGER ΜΕ ΠΟΛΥΒΟΛΟ 0,50 in ΕΠΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ Μ-113 :ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 900 Α/Α BOFORS 40 mmΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΤΕΙ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟ-ΟΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΡΑΝΤΑΡ.

ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΟΔΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ…ΠΙΣΩ !
ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΣΑΝ ΤΟ ΛΑΓΟ ΜΕ ΤΗ ΧΕΛΩΝΑ. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΟΣΑ ΕΧΤΙΣΕ.
ΠΡΟ ΕΤΩΝ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 50 ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ Α/Α ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ GEPARD :
ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ.ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ARTEMIS 30 ΕΠΙ ΤΟΥ Τ/Θ ΛΕΩΝΙΔΑΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ Α/Α ΣΥΣΤΗΜΑ ARISΠΡΟΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ AIM-9P4. ΟΥΤΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ARTEMIS ΜΕ ΡΑΝΤΑΡ ΕΓΙΝΕ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΘΗΚΗ 2Χ2 ΠΥΡΑΥΛΩΝ STINGER ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ :


ΑΚΟΜΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΤΑ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ AHEAD ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΤΩΝ 35 mm ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΤΩΝ35 mm ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΤΩΝ 30 mm.ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΣΤΟ ARTEMIS ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ. Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ»ΗΓΕΣΙΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΔΙΟΤΙ….. (ΕΙΝΑΙ ΑΠ΄ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΗΔΙΕΤ….. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΛΕΝΕΙ ΜΕ …ΟΜΟ) ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΨΩΝΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ, ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥΡΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ, ΤΑ ARTEMIS ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΕ ΡΑΝΤΑΡ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ARTEMISΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ. ΟΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ…. ΟΡΦΑΝΟΙ !!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ARTEMISΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΙΧΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΟ Α/Α ΣΥΣΤΗΜΑ SKYGUARD/ΒΕΛΟΣ ΤΗΣ Π.Α.

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΟΥΝ ΠΥΡΟΒΟΛΑΡΧΙΕΣ ΜΕ:
4-6 ARTEMIS, 2 ARIS, 1 CROTALE ΚΑΙ 1PCP ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ASRAD :


ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΔΙΟΤΙ ΈΤΣΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΝΕΕΣ ΠΥΡΟΒΟΛΑΡΧΙΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΠΥΡΟΣ ΤΗΣ Α/Α ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ !!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΑ,ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ :ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ.

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ;;;

ΜΗΠΩΣ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ;;;
Ή ΜΗΠΩΣ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ;;;


ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ «ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΑΛΗΤΕΣ, ΠΟΥΛΙΑ ;;;»

ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΈΤΣΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ 2 ΠΟΛΥΒΟΛΕΙΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΙΛΕΤΑ.ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΆΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ :
ΕΝΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ, ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΙΚΟΝΑ :
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ._

ΤΕΛΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ . _

http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου