8 Ιουλ 2014

Μ.Κωσταράκος: Να ενισχυθεί η συνεργασία των στρατών Ελλάδας και Κίνας!!!!

Η ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ του ελληνικού και του κινεζικού στρατού, αποφασίστηκε χθες, σύμφωνα με δημοσίευμα του κινεζικού πρακτορείου Xinhua.
Η Κίνα είναι πρόθυμη να συνεργαστεί με την Ελλάδα για την προώθηση της ανάπτυξης των στρατιωτικών δεσμών σε πολλές περιοχές κι επίπεδα, είπε ο αντιπρόεδρος της Κεντρικής Στρατιωτικής Επιτροπής της Κίνας, Fan Changlong, σε συνάντησή του με τον Μ. Κωσταράκο, επικεφαλής του Ελληνικού Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας. Οι δύο πλευρές επαίνεσαν επίσης και τις διπλωματικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, που διαρκούν 42 χρόνια, λέγοντας ότι η στρατιωτική συνεργασία έχει πετύχει πολλά....(!!!!)


ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΟΥ ΝΑΤΟ (ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ) ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ (ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΝΓΚΑΗΣ)?

Ξαφνικά στη Χώρα του Δράκου ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ & μόνο τυχαίο δεν είναι! | Κατοχικά Νέα

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞ/ΚΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΚΟΙΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ (ΝΑΤΟ +Ρ.Ι.Κ) ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ....ΚΑΝΤΕ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟΥ ΜΕ:

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΜΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΑΘΗΝΩΝ (ΜΕΡΟΣ 2)

http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2012/04/2.html,

ΚΑΙ:

ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΜΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ Ή ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ !!!

ΠΡΟΘΕΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. : ΑΝΤΙ ΔΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., Η Ο.Ε.Α. ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ , ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ , ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝΟΣ ΑΡΧΙΛΟΧΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ._

http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2014/02/blog-post_3312.html

ΜΗΠΩΣ ΤΥΧΟΝ ΤΑ ΓΕΕΘΑ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ Δ' ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΑΠΟ 4 ΜΕΤΩΠΑ, ΜΕ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΠΛΗ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΩΣ " ΠΛΑΤΕΣ" ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΦΕΔΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ?. ΠΩΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ Α' ΓΕΕΘΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΛΩΜΕΝΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ , ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΝΓΚΑΗΣ (Ρ.Ι.Κ) ?, ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΑΞ/ΚΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ-ΓΕΕΘΑ ΣΥΝΝΕΝΟΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ , ΩΣ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ?


kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου