18 Ιουλ 2014

ΙΔΟΥ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ (ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗ) ΠΟΥ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ....

Στάση εργασίας στη COSCO

Ελλάδα Οι εργαζόμενοι διεκδικούν την ίδρυση σωματείων και την αναγνώριση βαρέων και ανθυγιεινών όπως συμβαίνει σε όλα τα λιμάνια του κόσμου.   Στάση εργασίας από τους εργαζόμενους στην Cosco και συγκέντρωση αυτή την ώρα έξω από το σταθμό εμπορευματοκιβωτίων.

Οι εργαζόμενοι στην ιδιωτική εταιρία λαμβάνουν το 1/3 του μισθού για την ίδια εργασία σε σχέση με τους υπόλοιπους εργαζόμενους του ΟΛΠ, ενώ διεκδικούν την ίδρυση σωματείου και να έχουν βαρέα και ανθυγιεινά.

«Για εργασιακό μεσαίωνα» έκανε λόγο στο Κόκκινο ο Πρόεδρος της Ένωσης Λιμενεργατών, Νίκος Γεωργίου.

Ο εργασιακός μεσαίωνας της Πλαίσιο Computers! Αυτή είναι η Ελλάδα που αφήνει πίσω του ο Σαμαράς. Μια χώρα χωρίς προοπτική και μέλλον.

Ο εργασιακός μεσαίωνας της Πλαίσιο Computers! Αυτή είναι η Ελλάδα που αφήνει πίσω του ο Σαμαράς. Μια χώρα χωρίς προοπτική και μέλλον.
 Toν νοιάζει;;; Όχι, βέβαια. Αποστολή εξετελέσθη. Σειρά έχει ο Αλέξης.....για την γερή καθυστέρα των πολυεθνικών!
Είναι πλέον πρόδηλο ότι η εταιρεία Πλαίσιο έχει κηρύξει τον πόλεμο στους εργαζομένους της. Μοναδικός της σύμβουλος είναι η υπεροψία. Μια εταιρεία που έχτισε το όνομα της στα πτώματα των απολυμένων και εξωθούμενων σε παραίτηση υπαλλήλων της, οι οποίοι αριθμούν πάνω από 500 τα τελευταία 3 χρόνια. Διακηρύσσει ότι δίνει εργασία σε 1100 άτομα αλλά αποκρύπτει το γεγονός ότι είναι μια εταιρείαπλυντήριο εργαζομένων.


Η ίδια εταιρεία δηλώνει περήφανη κέρδη πάνω από 75% και την ίδια ώρα αντί να κάνει αυξήσεις στο (όπως είναι πλέον γνωστό) εντελώς πιεσμένο προσωπικό της, στρώνει το χαλί ενός εργασιακού μεσαίωνα........

Πρωτοστάτης στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας. Με ενοικιαζόμενους εργαζομένους. Έχοντας 4ωρους εργαζομένους των οποίων τα βασικά δικαιώματα καταπατούνται με τον πιο βάναυσο τρόπο.
Ατομικές συμβάσεις, “υποχρεωτικών” 10ωρων που έχουν “κενά σημεία” στη θέση των ωρών παραπάνω δουλειάς.......
“Πρωταθλήματα” ανταγωνισμού μεταξύ των υπαλλήλων με έπαθλο την μη απόλυσή τους, μηχανάκια χρονομέτρησης της παραγωγικότητας που μετράνε ακόμα και την ώρα που θα πάνε στην τουαλέτα!!!!! και ένα σωρό άλλες πρακτικές που καθιστούν την ζωή των εργαζομένων της μαρτύριο.....
Τελευταίο επεισόδιο στο μακρύ αυτό σήριαλ του success story είναι η ανήθικη μεθόδευση της, ώστε να αντικαταστήσει τους 8ωρους εργαζόμενους της, με 4ωρους σκλάβους!
Προφασιζόμενη ένα σωρό ανούσιες αφορμές, απολύει παλιούς για να φέρει καινούργιους, κάνοντας από επιλογή και όχι ανάγκη, την 4ωρη εργασία κανόνα και όχι εξαίρεση.
Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι πίσω από τους στατιστικούς πίνακες, τις βραβεύσεις και τις στημένες συνεντεύξεις, η εταιρεία Πλαίσιο Computers είναι μια εταιρεία, που, πλήρως εναρμονισμένη με τις καθεστωτικές κυβερνήσεις των μνημονίων, τσακίζει το ηθικό του εργαζόμενου, σκοτώνει τον μικρό-επιχειρηματία ανοίγοντας 52 Κυριακές τον χρόνο, και επί της ουσίας σπρώχνει την κοινωνία στην εξαθλίωση, δημιουργώντας σκλαβοπάζαρα για τους νέους εργαζομένους.
Σωματείο εργαζομένων στην Εταιρεία Πλαίσιο Computers...
2 Μαΐ 2012
Φτώχυνες αρκετά από τότε;;  Τον ψήφισες….Ελληνάκο μου
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. προτείνει ως νέο μοντέλο ανάπτυξης αυτό που ακολούθησε η Ινδία και η Κίνα. Αφού έσωσε τους μισθούς και τις συντάξεις μαζί με τον άλλο αρχηγό της συμμορίας, Βενιζέλο, σχεδιάζει το νέο μοντέλο...κοινωνικής καθυστέρας...
Aπό το προεκλογικό σποτ της Ν.Δ.kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου