13 Ιουλ 2014

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ. Ο ΠΡΟΘΑΝΑΤΙΟΣ ΡΟΓΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΛΕΟΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ, ΑΠO ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗ ΘΡΑΚΗΣ. ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ, ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΝΝΗΣΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΕΚ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΕΛΩΝ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ.:

 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΣΚΟΠΙΩΝ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΝΤΟΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ). ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ 300 ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ 1 & 2 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΩΛΕΣΕΙ (ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΧΕΡΙΑ) ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΟΔΗΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Η Ο.Ε.Α. ΕΠΕΙΔΗ ΕΘΙΞΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΕΝΔΟΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ.


ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ [9/7/2014] : ΤΙΤΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ : ΠΡΟΚΛΗΣΗ! ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΗΚΕ Η ΑΓΚΥΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ ΕΚΡΥΒΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ. ΘΕΤΟΥΝ ΘΕΜΑ ΘΡΑΚΗΣ, ΕΚΛΟΓΗΣ ΜΟΥΦΤΗΔΩΝ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΝΤΑΞΙΑΚΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ. ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ-ΣΟΚ ΤΩΝ 105 ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ "ΕΚΛΙΠΟΥΣΑ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ", ΤΟ ΟΠΟΙΟ "ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ" Ο ΕΝΔΟΤΙΚΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Θέμα 1ο:

 Η κραυγή των Λύκων έφτασε μέχρι τις Βρυξέλλες :

Χθες αποκαλύπταμε τον... ξαφνικό έρωτα «Χουριέτ» - Βενιζέλου, που ερχόταν ως συνέχεια του διαχρονικού φλερτ του Γιώργου Παπανδρέου με την Τουρκία. Οσα όμως συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες Αθήνας - Αγκυρας και Λευκωσίας προκαλούν ανατριχίλα, μια και πλήττουν τον πυρήνα της εθνικής πολιτικής μας με υποχωρήσεις που οδηγούν, αν υλοποιηθούν, σε διαμελισμό της χώρας! Οι (Γκρίζοι και όχι μόνο) Λύκοι της Αγκυρας, διαπιστώνοντας τις αλλεπάλληλες υποχωρήσεις της Αθήνας και της Λευκωσίας, όχι μόνο αποθρασύνονται, αλλά με συνεντεύξεις τσάι και συμπάθεια, σαν κι αυτή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, που στέλνουν πολλαπλά και λάθος μηνύματα, κάνουν μεγαλύτερα επεκτατικά σχέδια. Η κραυγή των Λύκων της Αγκυρας έφτασε στις Βρυξέλλες, μια και η γλώσσα και οι απαιτήσεις των Τούρκων, που καταγράφονται σε ένα έγγραφο 105 σελίδων το οποίο περιέχεται στη δήλωση που κατέθεσε στο πλαίσιο της 52ης συνάντησης του Συμβουλίου Σύνδεσης Ευρωπαϊκής Ενωσης (Ε.Ε.) - Τουρκίας, προκαλούν σοκ.

Οι Τούρκοι ανοίγουν θέμα Θράκης και «τουρκομουσουλμανικής» μειονότητας,επαναφέρουν το θέμα της εκλογής μουφτήδων, θέλουν να μοιράσουν στη μέση το Αιγαίο και χαρακτηρίζουν την Κυπριακή Δημοκρατία «νεκρή / εκλιπούσα»Δημοκρατία. Το κείμενο-πρόκληση συνυπογράφουν ο υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου και ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων (καθώς και επικεφαλής της τουρκικής διαπραγματευτικής ομάδας) Μεχμέτ Τσαβούσογλου και παρά τις προσπάθειες που έκαναν και κάνουν Αθήνα και Λευκωσία να το υποβαθμίσουν, επιβεβαιώνει ότι οι Τούρκοι συνεχίζουν την ίδια αδιάλλακτη πολιτική τους, απαιτώντας όλο και περισσότερες υποχωρήσεις από την ελληνική πλευρά.


Η Αγκυρα δεν διστάζει να θέσει θέμα μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης προς την Ε.Ε. Κατηγορεί την Ελλάδα ότι αρνείται να αναγνωρίσει
την εθνοτική καταγωγή της«τουρκομουσουλμανικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης», παρόλο που στη Συνθήκη της Λωζάννης γίνεται σαφώς αναφορά σε Ελληνες πολίτες μουσουλμάνους στο θρήσκευμα και επαναφέρει το θέμα της άμεσης εκλογής μουφτήδων, μιλώντας για«παράλληλα δικαιώματα» της ελληνικής μειονότητας στην Τουρκία και της μουσουλμανικής στην Ελλάδα.
Σε ό,τι αφορά δε το Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο, η Τουρκία ζητάει ουσιαστικά από την Αθήνα να αρνηθεί το δικαίωμα επέκτασης των χωρικών υδάτων της στα 12 ναυτικά μίλια. Εάν η Ελλάδα το έπραττε, μοιράζοντας στην ουσία το Αιγαίο στη μέση, τότε η Αγκυρα θα μας έκανε τη χάρη να εξετάσει την άρση του
casus belli.

Ούτε λίγο ούτε πολύ η Τουρκία γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της το θεσμοθετημένο Δίκαιο της Θάλασσας, που αποτελεί βασική αρχή της Ε.Ε.,αμφισβητεί τα ευρωπαϊκά σύνορα και δείχνει την ενόχλησή της για την προσφάτως υιοθετηθείσα Στρατηγική για τη Θαλάσσια Ασφάλεια. Για τον λόγο αυτόν η Τουρκία υποδεικνύει στην Ε.Ε. ότι στο πλαίσιο της Στρατηγικής για τη Θαλάσσια Ασφάλεια«θα έπρεπε να αποφεύγει ευαίσθητες λέξεις όπως “απειλή” όταν αναφέρεται στην οριοθέτηση θαλάσσιων ζωνών στην περιφέρειά μας».
Τέλος, για το Κυπριακό η Αγκυρα ισχυρίζεται ότι «η ελληνοκυπριακή διοίκηση δεν αντιπροσωπεύει ολόκληρο το νησί. Μέχρι να βρεθεί μία οριστική και ευθύδικη λύση του Κυπριακού, η Τουρκία δεν μπορεί να δει θετικά την ένταξη των Ελληνοκυπρίων σε οποιοδήποτε διεθνή οργανισμό. Η ικανοποίηση των ελληνοκυπριακών αιτημάτων για ένταξη σε διεθνείς οργανισμούς», συνεχίζει το έγγραφο, «απλώς θα ενδυνάμωνε τον ψευδή ισχυρισμό τους ότι εκπροσωπούν τη “νεκρή /εκλιπούσα” Δημοκρατία της Κύπρου και θα αποσπούσε την προσοχή τους από τον στόχο της επίλυσης. Η Τουρκία πρέπει να δράσει ευθυγραμμιζόμενη με τις ευθύνες της»!
Οι εισβολείς που κατέχουν παρανόμως τη μισή περίπου Κύπρο ζητούν μία«ομοσπονδιακή κυβέρνηση και δύο ισότιμα συνιστώντα κράτη» και καταγγέλλει με πολύ σκληρή γλώσσα τις μονομερείς, όπως ισχυρίζεται, κινήσεις της Λευκωσίας στο θέμα των υδρογονανθράκων και επιμένει στα δικαιώματα που εκτιμά ότι έχει ακόμη και εντός της ΑΟΖ της Κύπρου.
Nίκος Ελευθερόγλου


Θέμα 2ο:
Σκόπια: Αποκαλυπτήρια μνημείου με βλέψεις έως Χαλκιδική και Όλυμπο

 Σε νέα πρόκληση -που ξεπερνά κάθε προηγούμενη- προχώρησε για ακόμη μία φορά η κυβέρνηση των Σκοπίων, υπενθυμίζοντας με μαρμάρινη στήλη το… όνειρό τους (τις βλέψεις τους δηλαδή) για τη “μεγάλη Μακεδονία”, που εκτείνεται έως τον Όλυμπο και τη Χαλκιδική.Και αν στην ελληνική διπλωματία η πρόκληση αυτή είναι “άνευ σημασίας”,θυμηθείτε πως αντιδρούσε η ελληνική διπλωματία προ εικοσαετίας για το ανύπαρκτο“Μακεδονικό”.
Στις αρχές της εβδομάδας πραγματοποιήθηκαν σε κεντρικό πάρκο του περιφερειακού δήμου Γκάζι Μπάμπα της πρωτεύουσας Σκόπια τα αποκαλυπτήρια νέου μνημείου, με πρωτοβουλία του δημάρχου.Το γρανιτένιο μνημείο, που είναι αφιερωμένο σε όσους έδωσαν τη ζωή τους για τη δημιουργία του “μακεδονικού” κράτους από το 1944 έως το 1991, έχει προκλητικά χαραγμένα πάνω του το αστέρι της Βεργίνας και χάρτη της “μεγάλης Μακεδονίας”,μέσα στο οποίο περιλαμβάνονται ελληνικά εδάφη.
“Το μνημείο αυτό είναι αφιερωμένο σ’ενα μέρος της ιστορίας της Μακεδονίας και σ’αυτους που αγωνίστηκαν για μια ανεξάρτητη Μακεδονία. Έχουμε υποχρέωση να τιμήσουμε αυτή την ιστορία και να την αφήσουμε κληρονομία στις μελλοντικές γενιές” δήλωσε ο δήμαρχος.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ανάλογα προκλητικά μνημεία θα τοποθετηθούν και σε άλλες περιοχές της χώρας.
Μέχρι αυτή την ώρα, δεν υπάρχει καμία επίσημη αντίδραση από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών για τη νέα σκοπιανή πρόκληση.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ [10/7/2014] :

Κύπρος: Δύο κράτη απαιτεί ο Αττίλας!

 

Ποιές είναι οι απίστευτες προτάσεις των Τούρκων, που πάγωσαν και το «Πρόεδρο» Νίκο Αναστασιάδη




Για όσους ακόμη πιστεύουν ότι η Αγκυρα και η... θυγατρική της στα κατεχόμενα της Κύπρου θέλουν να βρεθεί λύση, τα όσα αποκαλύπτονται στα έγγραφα των προτάσεων που κατέθεσαν οι Τούρκοι επιβεβαιώνουν ότι ο στρατηγικός στόχος τους είναι να αλώσουν τη Μεγαλόνησο σε βάθος χρόνου. Απλώς το τρίτο βήμα (μετά την εισβολή και την ανακήρυξη του «ψευδοκράτους») είναι να νομιμοποιήσουν τα τετελεσμένα.
Σε πρώτη φάση επιδιώκουν τη δημιουργία δύο κρατών που στην ομόσπονδη έκφρασή του η μειοψηφία του κράτους θα κυβερνά την πλειοψηφία με αναλογία τέσσερα προς δύο!
Τα έγγραφα με τις προτάσεις έκαναν ακόμη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας να «παγώσει», και αυτός είναι ο λόγος που σχεδιάζει μέχρι το τέλος του μήνα να έρθει στην Αθήνα, ώστε να επανεκτιμηθούν τα δεδομένα που οδηγούν είτε σε αδιέξοδο είτε σε παράδοση της Κύπρου, εάν γίνουν αποδεκτές οι τουρκικές θέσεις.

Οι Τούρκοι, που κρύβονται πίσω από τον φερετζέ του ψευδοκράτους, ισχυρίζονται μεταξύ άλλων:


- Δεν δέχονται πλέον ότι υπάρχουν έποικοι στα κατεχόμενα και επιμένουν ότι δήθεν έχουν ενσωματωθεί στην τουρκοκυπριακή κοινότητα.
- Κάνουν διαχωρισμό ανάμεσα στους υπηκόους του ψευδοκράτους, που θεωρούν ότι θα πρέπει να καταστούν αυτοδικαίως υπήκοοι της ενωμένης Κύπρου και τους λοιπούς κατοίκους των κατεχομένων, των οποίων το καθεστώς θα εξελιχθεί με βάση το νόμο περί ιθαγένειας.
- Για το θέμα της επιστροφής της Αμμοχώστου πετούν την... μπάλα στην εξέδρα λέγοντας ότι θα πρέπει να συζητηθεί μετά την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης,καθότι είναι θέμα που θα προκαλέσει αναστάτωση στον πληθυσμό.
- Το ίδιο επιθυμεί να γίνει και με το θέμα της ασφάλειας και των εγγυήσεων, με την προϋπόθεση να συζητηθεί μόνο στο πλαίσιο πολυμερούς διάσκεψης, με τη συμμετοχή των εγγυητριών δυνάμεων.


Το κερασάκι στην τουρκική προκλητικότητα είναι οι θέσεις της Αγκυρας που αφορούν τη διακυβέρνηση και την εκτελεστική εξουσία, μια και προτείνουν η προεδρία να αποτελείται από δύο μέλη, έναν Ελληνοκύπριο και έναν Τουρκοκύπριο,τα οποία θα εναλλάσσονται εκ περιτροπής στη θέση του προέδρου με αναλογία τέσσερα προς δύο. Το ελληνοκυπριακό μέλος της προεδρίας θα εκλέγεται από την ελληνοκυπριακή κοινότητα και το τουρκοκυπριακό, από την τουρκοκυπριακή κοινότητα μέσω ξεχωριστών και παράλληλων εκλογών.



Νίκος Ελευθερόγλου

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ [11/6/2014]


Πώς θα έσπαγαν τα σύνορα τα στρατεύματα του Ερντογάν! Το (στημένο) επεισόδιο με πυραυλάκατο στο Αιγαίο

Οι ελληνικές υπηρεσίες, όμως, συμπεριλαμβανομένης της αρμόδιας υπηρεσίας των Ε.Δ. (Διακλαδική Διεύθυνση Στρατιωτικών Πληροφοριών), είχαν πληροφορίες για μία άλλη, πολύ σημαντικότερη επιχείρηση, στο πλαίσιο ενός σχεδίου με την ονομασία «
EGEMEN» («ΗΓΕΜΩΝ»), τελείως άγνωστη στο ελληνικό κοινό. Σημειώνεται ότι «EGEMEN» ήταν η ανοιχτή ονομασία του σχεδίου, ενώ η μυστική ονομασία του ήταν «ERTUGRUL», από το όνομα ενός Οθωμανού λοχαγού του πυροβολικού, o οποίος, κατά τη διάρκεια του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, προσέβαλε με πυρά της πυροβολαρχίας του στο Καστελόριζο και καταβύθισε μεγάλο αγγλικό πολεμικό σκάφος.

Το υλικό 253σελίδων

Συγκεκριμένως, οι ελληνικές υπηρεσίες απέκτησαν τον Οκτώβριο του 2010 τις πρώτες πληροφορίες για το σχέδιο
Egemen της 1ης Στρατιάς (Κωνσταντινούπολη) του τουρκικού στρατού, το οποίο αφορούσε Σεμινάριο επί επιχειρησιακών σχεδίων που διεξήχθη στην έδρα της Στρατιάς στο διάστημα 5-7Μαρτίου 2003. Μέχρι τον Μάιο του 2011 οι ελληνικές υπηρεσίες είχαν ήδη συλλέξει και αξιολογήσει όλο το πρωτογενές πληροφοριακό υλικό του εν λόγω Σεμιναρίου, το οποίο αφορούσε αφενός την αντιμετώπιση εσωτερικών απειλών (άνοδος των ισλαμιστών στην εξουσία) και αφετέρου επιχειρήσεις εναντίον της Ελλάδας, στο θέατρο επιχειρήσεων του Εβρου (περιοχή ευθύνης της 1ης Στρατιάς). Το σύνολο του πληροφοριακού υλικού ήταν253 σελίδες, το οποίο, όπως αναφέρεται σε ένα δελτίο πληροφοριών, αφενός επιβεβαιώνει προηγούμενες αναφορές για το θέμα και, αφετέρου, περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια την επιθετική ενέργεια των Τούρκων εναντίον της Ελλάδας στον Εβρο και την εξασφάλιση της περιοχής των μετόπισθεν της 1ης Στρατιάς.

Το υλικό περιελάμβανε τον χρονικό πίνακα διεξαγωγής του Σεμιναρίου (15 σελίδες)με βαθμό ασφαλείας ΑΠΟΡΡΗΤΟ, την παρουσίαση σε
powerpoint (44 σελίδες)-επίσης ΑΠΟΡΡΗΤΟ- της Διευθύνσεως Επιχειρήσεων της 1ης Στρατιάς και, τέλος, τα απομαγνητοφωνημένα κείμενα οκτώ κασετών (194 σελίδες) που περιελάμβαναν τις συζητήσεις που έγιναν κατά την εξέταση των τρόπων ενεργείας των σχηματισμών της 1ης Στρατιάς.

Σημειώνεται ότι στο Σεμινάριο επί του Σχεδίου
Egemen (Ertugrul) συμμετείχαν 147 αξιωματικοί (26 ήταν ανώτατοι και 121ανώτεροι) από το Γενικό Επιτελείο, των Χερσαίων Δυνάμεων, του Ναυτικού, της Αεροπορίας και της Στρατοχωροφυλακής. Ακόμη, στο Σεμινάριο μετείχαν ως παρατηρητές άλλοι 15 αξιωματικοί (τρεις ανώτατοι και 12 ανώτεροι), ήτοι ένα τόσο μεγάλο σύνολο (162) ανώτατων και ανώτερων αξιωματικών, που μόνο σε συνωμοτική ενέργεια για ανατροπή του καθεστώτος δεν παρέπεμπε. Σκοπός του Σεμιναρίου ήταν η βελτίωση των υπαρχόντων σχεδίων και των παραρτημάτων τους, υπό το φως των διαπιστώσεων που θα προέκυπταν από το Σεμινάριο.

Οπως επισημαίνεται στην εισαγωγή ενός δελτίου πληροφοριών, η σημασία του υλικού έγκειται στο γεγονός ότι αυτό αναφέρεται σε υπαρκτό σχέδιο επιχειρήσεων της 1ης Στρατιάς, το οποίο λόγω της φύσεως του εδάφους και της ίδιας οργανώσεως των σχηματισμών και άλλων παραγόντων (π.χ. ασκήσεις των Τούρκων, νέα δομή των Χερσαίων Δυνάμεων κ.λπ.), εκτιμάται ότι θα παραμείνει σε γενικές γραμμές το ίδιο. Σημ.: Οι όποιες έκτοτε αλλαγές επισημάνθηκαν έγκαιρα, εξ όσων γνωρίζουμε,κατά τη διάρκεια του 2013, με μία κύρια αλλαγή να αναφέρεται στη διενέργεια επιθετικής ενέργειας από τη θάλασσα στον νότιο τομέα της περιοχής ενδιαφέροντος κ.ά. που δεν αλλάζουν σημαντικά τον κεντρικό κορμό του σχεδίου.

Στην ουσία, το Σεμινάριο αφορούσε την αξιολόγηση ενός εναλλακτικού σχεδίου του γενικού σχεδίου επιχειρήσεων
Egemen, το οποίο συντάχθηκε το 2000. Το Σεμινάριο μετέπεσε αργότερα σε εργασίες σχεδιασμού, ο οποίος προβλέπεται να εφαρμοσθεί σε περίπτωση που η Ελλάδα προβεί ή δείξει την πρόθεση επεκτάσεως των χωρικών της υδάτων πέραν των 6 ν. μιλίων. Από τα στοιχεία του σχεδίου προκύπτει ότι η τουρκική ενέργεια στη Θράκη είναι υποστηρικτική των επιχειρήσεων στο Αιγαίο.
Επισημαίνεται ότι ως αφορμή για την εφαρμογή των τουρκικών σχεδιασμών προβλέπεται η πρόκληση αεροναυτικού επεισοδίου στην περιοχή μεταξύ Λέσβου και Χίου (υποθετική παρενόχληση τουρκικής πυραυλακάτου από ελληνικό αεροσκάφος, αν και η γκάμα των τουρκικών προκλήσεων, όπως προκύπτει από τη δική μας πείρα και πρόσφατα στην Συρία, είναι ανεξάντλητη).

Ο στρατηγικός αντικειμενικός σκοπός της επιχειρήσεως είναι η προσβολή των ασθενών σημείων του Δ΄ Σώματος Στρατού, στη συνέχεια υπερκέραση της ελληνικής αμυντικής τοποθεσίας και τέλος η καταστροφή κατά τμήματα των ελληνικών δυνάμεων που βρίσκονται ανατολικά της γραμμής Αισίμη - Αβας!
Στις συζητήσεις για το σχέδιο υπήρξαν συγκεκριμένες αναφορές στον σκοπό καταστροφής των ελληνικών δυνάμεων μέχρι την περιοχή αυτή. Μία από αυτές, που έγινε από τον διοικητή του 2ου Σώματος Στρατού προς τον διοικητή της 1ης Στρατιάς στρατηγό Τσετίν Ντογάν, αναφέρει επί λέξει:«Μία επιχείρηση που θα γίνει στη Θράκη, και ειδικά η εδαφική εισβολή, θα προκαλέσει σε σύντομο χρονικό διάστημα την παρέμβαση των χωρών της περιοχής και οργανισμών όπως η Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ. Αξιολογώντας όλα τα παραπάνω, πρέπει η επιχείρηση να διαρκέσει 3-4 ημέρες το πολύ. Εξαιτίας αυτού, στόχος της επιχειρήσεως, αντί να είναι η κατάληψη των διαβάσεων Μάκρης και Κίρκης, που περιλαμβάνεται στα υπάρχοντα σχέδια, πρέπει να είναι η καταστροφή, μέσω επιθέσεων, του εχθρού που βρίσκεται στην περιοχή και μέχρι την περιοχή Αβας -Αισίμη».

Σε γενικές γραμμές, αυτό που προκύπτει από το παραπάνω Σεμινάριο είναι ότι η επιχείρηση αυτή αποσκοπεί στον εγκλωβισμό και στην καταστροφή του κύριου όγκου των δυνάμεων του Δ΄ Σώματος Στρατού, προκειμένου αυτό να το εκμεταλλευτεί η Τουρκία στις διαπραγματεύσεις που θα ακολουθήσουν, με την Ελλάδα αποδυναμωμένη τελείως μετά το συντριπτικό πλήγμα της καταστροφής των δυνάμεών της στη Θράκη να παραιτηθεί του δικαιώματος επεκτάσεως των χωρικών της υδάτων και να δεχθεί κάθε άλλη απαίτηση των Τούρκων στο Αιγαίο και στη Θράκη.
Η περιγραφή των προβλεπόμενων από το σχέδιο Ε
gemen επιχειρήσεων,οι οποίες αναφέρονται με κάθε λεπτομέρεια, δεν έχει αξία για τον μέσο αναγνώστη, πλην ορισμένων λεπτομερειών που έχουν τη δική τους σημασία.Συγκεκριμένα, στις αποστολές των τουρκικών ειδικών δυνάμεων που προβλέπονται από το σχέδιο αναφέρεται: «Στην περιοχή του Δ΄ Σώματος Στρατού θα χρησιμοποιηθούν τμήματα ανορθόδοξου πολέμου, τα οποία θα διεισδύσουν από τη Βουλγαρία,διότι οι ελληνικές δυνάμεις δεν έχουν επαρκή μέτρα ασφαλείας στις εν λόγω περιοχές». Αμέσως δε μετά αναφέρεται: «Στην περιοχή ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού υπάρχει υποδομή υποστηρίξεως των τουρκικών επιχειρήσεων ανορθόδοξου πολέμου», που επιβεβαιώνει τις πληροφορίες για την οργάνωση εξτρεμιστικών στοιχείων της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη.

Η παρατήρηση του Τούρκου στρατηγού για τους Πομάκους!

Μία άλλη λεπτομέρεια έχει να κάνει με την αναφορά Τούρκου αξιωματικού στους Πομάκους που αποκαλεί «Τουρκοχριστιανούς», με αποτέλεσμα να δεχθεί επίπληξη από τον διοικητή της Στρατιάς, ο οποίος τον διόρθωσε λέγοντάς του: «Κοίτα. Να είσαι προσεκτικός στη λέξη που χρησιμοποίησες. Η λέξη Πομάκος σημαίνει Βούλγαρος μουσουλμάνος. Οι Πομάκοι είναι Βούλγαροι μουσουλμάνοι». Το τι θεωρούν οι ίδιοι οι Πομάκοι ότι είναι δεν έχει βέβαια σημασία για τον Τούρκο στρατηγό. Σημασία,όμως, έχει η άποψη του καθηγητή Χριστόπουλου, ο οποίος, υπερακοντίζοντας τις απόψεις των Τούρκων, υποστηρίζει ότι όλος αυτός ο πληθυσμός είναι ένα «τουρκικό πράμα», μία άποψη που αντανακλά την πλήρη ασχετοσύνη του με το θέμα της μουσουλμανικής μειονότητας της χώρας στην οποία ζει ο ίδιος.


Οι προυποθέσεις της Αγκυρας για την υλοποίση των ύπουλων κινήσεων της

Ενα από τα συμπεράσματα που προκύπτουν από στοιχεία του σχεδίου, που λόγω χώρου δεν ήταν δυνατόν να αναφερθούν εδώ, είναι το γεγονός ότι Τούρκοι θέτουν ορισμένες προϋποθέσεις για την υλοποίηση του σχεδίου τους. Κύρια μεταξύ αυτών είναι η ύπαρξη, στο εγγύς περιβάλλον και στη διεθνή κοινότητα, ευνοϊκών συνθηκών για την Τουρκία και «η βελτίωση του επιπέδου κατανοήσεως από τη διεθνή κοινότητα των ιδιαιτεροτήτων της Τουρκίας».

Οι εκτιμήσεις

Σε κάθε περίπτωση, οι Τούρκοι δεν φαίνεται να ορρωδούν μπροστά στο ενδεχόμενο να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους, γεγονός που προκύπτει από την εκτίμησή τους ότι«μετά το αρχικό σοκ που θα υποστούν οι χώρες της περιοχής αλλά και διεθνείς οργανισμοί, θα υπάρξει παρέμβαση των τελευταίων για κατάπαυση του πυρός», εξ ου και η ανάγκη μειώσεως του χρόνου εκτελέσεως της επιχειρήσεως σε 3-4 ημέρες.
Μία άλλη διαπίστωσή τους είναι ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα πριν από την επίλυση του Κυπριακού, διότι στην περίπτωση αυτή η Κύπρος θα είναι «ενέχυρο» στα χέρια των Τούρκων.
Βασικά στοιχεία της τουρκικής πολιτικής εν προκειμένω είναι η διατήρηση του
casus belli ως επιχείρημα νομιμοποιήσεως ενδεχόμενης τουρκικής επιθετικής ενέργειας στο μέλλον και η δημιουργία εντάσεως στο Αιγαίο,κλιμακούμενης αναλόγως των συνθηκών, μέχρι η Τουρκία να βρεθεί στην πλεονεκτική θέση, εξασφαλίζοντας την ανοχή της διεθνούς κοινότητας για τις τουρκικές διεκδικήσεις στην περιοχή. Από τη σκοπούμενη αυτή ένταση στο Αιγαίο προκύπτει η αντίρρησή μας ότι οι τουρκικές προκλήσεις δεν μπορούν να σταματήσουν με τηλεφωνήματα, μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης, χορούς και άλλα…πανηγύρια.

Πως η Ελλάδα μπορέι να σταματήσει τα σχέδια τους

Αυτό που μπορεί, όμως, να κάνει η Ελλάδα είναι να προβεί στις δέουσες ενέργειες για την ενημέρωση της Ε.Ε. με τα στοιχεία των ελληνικών υπηρεσιών καθώς και τουΝΑΤΟ που, ασχέτως με την πάγια τακτική του για αποφυγή μίας αδιανόητης συρράξεως μεταξύ δύο συμμαχικών χωρών, στην παρούσα περίοδο είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο σε αναταράξεις που θα εξασθένιζαν τη Συμμαχία. Να σημειωθεί ότι η Ελλάδα έχει ήδη προβεί σε ανάλογη ενέργεια σε σχέσεις με τις παραβιάσεις στον εναέριο χώρο της, παρέχοντας εδώ και καιρό στο ΝΑΤο την εικόνα των ραντάρ στο Αιγαίο, κάτι που δεν είχε όμως αποτέλεσμα λόγω των ισχυρισμών των Τούρκων για το εύρος του εθνικού μας εναέριου χώρου κ.λπ.

Με την ενημέρωση αυτή και με δεδομένο το ιστορικό της Τουρκίας που είναι βεβαρημένο με πλήθος τεχνητών προκλήσεων και προκλητικών ενεργειών εις βάρος γειτονικών της χωρών, η Ελλάδα θα μπορούσε να ανατρέψει μελλοντικές προσπάθειες της Τουρκίας να επικαλεσθεί μία αφορμή που θα προκαλέσει η ίδια, η οποία θα της επιτρέψει να θέσει σε εφαρμογή τα σχέδιά της.

Τα στοιχεία που υπάρχουν για τους τουρκικούς σχεδιασμούς εις βάρος της χώρας μας, μέρος των οποίων δημοσιοποιεί σήμερα η «δημοκρατία», είναι τόσο συντριπτικά,που σίγουρα θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.
Οι πληροφορίες δεν είναι μόνο ένα πολύτιμο όπλο σε περίοδο πολέμου αλλά και ουσιαστικό στοιχείο διατηρήσεως της ειρήνης διά της υποστηρίξεως πολιτικών στόχων με την κατάλληλη χρήση τους. Η αξία άλλωστε των πληροφοριών έγκειται μόνο στη χρήση τους και την κατάλληλη αξιοποίησή τους και όχι στη διαφύλαξή τους για μελέτη από τους ιστορικούς.

ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ :


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" : Χάρτης - Σοκ των τζιχαντιστών.Σχεδιάζουν εισβολή στην Ευρώπη μέσω Βαλκανίων. ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. : http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2014/07/blog-post_4.html


ΠΡΟΣ
Ο.Ν.Ε.ΕΙΔ.Δ.ΔΟΣ.Σ: ΟΜΑΔΑ ΝΕΟ-ΕΦΙΑΛΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΟΡΚΩΝ, ΕΙΔΙΚΩΣ ΔΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ. : ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΜΑΔΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ : http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2014/07/blog-post_8.html

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΟΥ ΝΑΤΟ (ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ) ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ (ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ)? : http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2014/07/blog-post_6.html

ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ , ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ (ΑΝΑΡΤΗΣΙΜΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠ’ΑΡΙΘΜ. 1 Κάτα Σειρά –Διαβάσατε όλες τις αναρτήσεις) :

Π

ΡΟΔΟΤΙΚΗΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝΕΛΛΑΔΟΣ , ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ , ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΕΥ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ ΜΑΣΩΝΩΝ , ΗΤΟΙ “ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ”, ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ– ΝΑΥΑΡΧΩΝ – ΚΑΙ ΠΤΕΡΑΡΧΩΝ ΤΟΥΣ , ΕΞΩΘΕΝ ( ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΣΤΟΕΣ “ AOA ” + “ OTOΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ “ ΗΟΝGΚΙΝΑΣ ) , ΔΙΑΤΑΧΘΕΝΤΩΝ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΔΙΑ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ. / Ρ. , ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ– ΑΛΒΑΝΙΑΣ – ΣΚΟΠΙΩΝ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΧΘΕΝΤΩΝ ΕΞΩΘΕΝ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΙΑ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΜΑΧΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΩΣ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΤΟΥ UCK ΚΟΣΣΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ UCCΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ ” , ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2014 , ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.ΩΣ “ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ” , ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ . ––––– : http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2014/01/blog-post_29.html


ΣΧΟΛΙΟ, ΦΙΛΟΥ Ο.Ε.Α. No1 :


ΥΨΙΣΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΕ Η Ο.Ε.Α ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΛΛΟΠΑΡΜΕΝΟΙ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΖΑΝ!!!!!!..ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΝΗΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Β.Α.Σ.Τ.Ρ, ΚΟΙΝΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΣΚΟΠΙΩΝ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ, ΧΩΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ).
ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΗΚΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ,ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ (ΒΛΕΠΕ ΔΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΩΝ) ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ Η ΔΗΘΕΝ" ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΔΗΘΕΝ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ,ΕΝΟΧΟΥΣ ΣΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΔΗΘΕΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ" ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ (ΒΛΕΠΕ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ-ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ , ΜΠΕΝ-ΧΙΡΑΜ-ΖΑΝΑ-ΧΩΡΕΜΗ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΛΠ.), ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΩΝ ΥΠΝΑΛΕΩΝ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ,ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΤΑΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ (ΤΟΥ ΚΩΛΛΟΥ) ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ" HONG" ΚΙΝΑΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΧΟΝΤΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΝΕΛΙΠΩΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΟ-ΣΤΟΩΝ Α.Ο.Α ΚΑΙ Ο.Τ.Ο ΛΟΝΔΙΝΟΥ.
ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΕ "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΕΣ, ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ??? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "SUCCESS STORY"ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ Α.....Α!!! ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ? Η ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΟΛΙΑ ΕΝΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ?? . ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΘΕΝ "ΥΠΟΥΡΓΟΣ" ΑΜΥΝΑΣ (ΒΛΕΠΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ)ΑΒΡΑΑΜΟΠΟΥΛΟΣ!!!! ΟΤΙ " ...ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΡΕΜΗΣΕΙ,ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΤΑ ΜΥΑΛΑ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ......ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ...". ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ "..ΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ..." ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΞΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΦΥΣΙΚΑ....ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ(ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ) , ΜΕΣΩ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΗΘΕΝ ΜΑΧΕΤΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΚΙΝΑΣ 888 ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ 777 ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΤΡΙΜΕΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟ Ρ.Ι.Κ (ΡΩΣΣΙΑ-ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ-ΚΙΝΑ) ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΑΡΩΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΗΠ.Ε.Ι ,ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΙΑΠΩΝΙΑ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΙΜΟΥ ΚΩΝ/ΛΗ 666 Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ (ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ) ΜΕ ΤΥΠΟΙΣ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ ΝΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 2,5 ΔΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ........?????
ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΥΡΙΕ ΑΒΡΑΑΜΟΠΟΥΛΕ??? ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΤΣΑΡΚΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΨΥΧΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΑΞ/ΚΟΙ ΚΑΙ ΟΠΛΙΤΕΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ?? ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Ε.Δ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΥΣΕΑ?? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΑ ΠΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΝΟΡΙΟΓΡΑΜΜΗ?? ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΥΣΕΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΩΣΤΙΖΕΤΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΤΕΡΥΓΕΣ ΜΑΧΗΣ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ?? ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΟΠΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΞ/ΚΟΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ"ΚΙΝΕΖΙΚΑ" ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΙΔΙΟΥΣ?? ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΕΧΕΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΟΣ (ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΧΘΡΟΣ) ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΑΤΟΙΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ'SEEBRIG" ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΣΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ??
ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΘΕΝ ¨ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ" ΔΗΘΕΝ " ΕΛΛΗΝΕΣ" ,ΔΗΘΕΝ "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ", ΔΗΘΕΝ "ΥΠΟΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ", ΔΗΘΕΝ " ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΜΥΝΑΣ", ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ "ΔΗΘΕΝ" ΤΟΥ " ΟΙΚΟΥ ΑΝΟΧΗΣ" ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΔΕΧΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ?? ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΨΕΙ Η ΜΟΓΓΟΛΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ?? ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΤΕ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΕΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΞΥΠΝΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΦΑΝΕΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ Ο ΗΔΗ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟΥ ΑΛΦΑ ΣΤΗ "ΚΩΜΩΔΙΑ"!!!!!, ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΡΑΤΕΙ ,ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΤΙ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ...ΩΣΑΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!!! ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!.


Σχόλιο φίλου Ο.Ε.Α. Νο2 :


ΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΝΟΨΕΙ ΑΝΟΔΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΜΙΚΡΟΕΜΦΥΛΙΑΚΩΝ ΕΝΤΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ+ ΕΝΟΠΛΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ [ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟΥ UCK, ΧΑΤΖΑΡΟΦΟΡΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ-ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΗΣ ISIS ΚΛΠ.]. ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΙΝ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΙΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΥΡΡΑΞΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΘΕΝΤΟΣ ΥΠΟ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ Η Ο.Ε.Α._

ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ Β’ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/06/blog-post_5322.html , ΤΩΡΑ-- ΤΩΡΑ-- ΤΩΡΑ, ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ [ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ/ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ], ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ, ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΝΑΤΟΪΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ- ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΝΑ ΕΚΠΕΜΨΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΤΥΦΛΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΛΟΗΓΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΣΕΩΣ – ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ, ΡΑΝΤΑΡ ΞΗΡΑΣ ΚΑΙ ΠΛΟΙΩΝ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ Ν/Α ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΝΑΤΟΪΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟΝ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ-ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΩΛΕΣΘΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΚΑΠΝΟΙ ΠΡΟΣ ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ. ΑΣ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΝ ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΠΛΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ Ή ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ....


http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου