5 Οκτ 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!!!!!!!. ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΕΤΡΑΚΤΥΔΩΝ (ΣΒΑΣΤΙΚΩΝ) ΣΕ ΨΗΦΙΔΩΤΟ ΔΑΠΕΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!!!!!!!.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΕΤΡΑΚΤΥΔΩΝ (ΣΒΑΣΤΙΚΩΝ) ΣΕ ΨΗΦΙΔΩΤΟ ΔΑΠΕΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ. ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΜΙΛΙΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΑ ΜΜΕ, ΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΥΠΕΡ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ'' ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΙ ''ΝΑΖΙ'' ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΧΙΣΣΛΕΡ-ΧΙΤΛΕΡ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ (ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΩΘΕΙ ΜΟΜΦΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ) , ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ,ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ''ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ'', ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΗΠ.Ε.Ι (ΚΩΔΙΚΟΣ 666) (ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΙΑΠΩΝΙΑ) ,ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗΣ ΜΑΙΜΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΩΝ/ΛΗΣ 666 Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΑΝΕΛΙΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΨΙΛΟΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ''ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ'', ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ (ΑΓΓΛΙΑΣ) ,ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟ ΤΡΙΠΛΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΚΑΡΑ-ΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΙΔΡΥΘΕΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΩΝ ΓΛΥΞΜΠΕΡΓΚ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ (ΣΙΝΑ=ΣΙΝ=ΣΙΩΝ=ΣΙΝΑ) ,'Η ΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ Ρ.Ι.Κ (ΡΩΣΣΙΑ-ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ-ΚΙΝΑ), ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ 'Η ΑΛΛΙΩΣ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ , ΚΩΔΙΚΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΓ(Ρ)ΙΑΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΣ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΠΑΥΛΟΥ (ΠΑΥΛΑΚΙΑ!!!) .



1


Την ίδια ώρα που το ψευδοκράτος και τα κατάπτυστα… αρχαιολογούντα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του σάπιου μνημονιακού συστήματος έχουν κάνει… σήριαλ  τις ανασκαφές στην Αμφίπολη, για να αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό, κρύβουν μια σημαντικότατη ανακάλυψη που έγινε προ ημερών στην Αρχαία Μεσσήνη! Και την κρύβουν, για λόγους καθαρά πολιτικούς και σιγουρότατα «με εντολή Σαμαρά» (εφόσον έγινε στον τόπο του και σίγουρα είναι ενημερωμένος για τα «μη πολιτικώς ορθά» ευρήματα)!
Στις ανασκαφές, λοιπόν, που έγιναν αποκαλύφθηκε ψηφιδωτό δάπεδο που χρονολογείται στο 350 π.Χ., γεμάτο όμως με το ελληνικότατο σύμβολο του αγκυλωτού σταυρού. Και προκειμένου «να το εκμεταλλευτούν πολιτικά οι ναζί» (όπως επί λέξει είπε ένας αρχισάπιος…), η συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας και τα ξεφωνημένα ΜΜΕ της (ψοφοδεξιά κι αριστερά…) έκαναν γαργάρα τις αποκαλύψεις της αρχαιολογικής σκαπάνης! 

Σπάμε την άθλια συνωμοσία σιωπής των ξεπουλημένων γραικύλων και σας παρουσιάζουμε σήμερα με ξεχωριστή υπερηφάνεια τα απαγορευμένα ελληνοπρεπή ευρήματα:
 
1 2 3 5 6 7 8 9 10 11 111

1111

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ 






Πηγή
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2014/10/blog-post_4.html
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου