24 Οκτ 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΠΡΟΣΘΕΜΑ-ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΗΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΤΩΘΙ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΜΕΝΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ :
ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ Ή ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΕΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΑΣΘΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΗΡΩΪΔΑ ΕΛΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ . Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ  ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΜΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , Η Ο.Ε.Α./Ο.ΠΛ.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛ.ΠΑΤΡΙ.Κ.Ε. ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ. . ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ :
ΠΡΟΣΘΕΜΑ-ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΗΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΤΩΘΙ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΜΕΝΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ : ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ Ή ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΕΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΑΣΘΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΗΡΩΪΔΑ ΕΛΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ . Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΜΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , Η Ο.Ε.Α./Ο.ΠΛ.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛ.ΠΑΤΡΙ.Κ.Ε. ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ. . ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ :
ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Ο.Ε.Α/Ο.ΠΛ.Α ΒΟΛΟΥ . -

-- ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΚΟΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΔΕΗ . -
-- ΝΕΡΟ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ‘’ΠΡΟΣ ΔΙΑΚΟΠΗ’’ ΛΟΓΩ ΟΦΕΙΛΩΝ . -
-- ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ . -
-- ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ . -
-- ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ . -
-- ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ . -
-- ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΡΑΙΑΤΡΙΚΩΝ . -
-- ΔΙΑΡΡΟΗ ΟΡΟΦΗΣ ΣΕ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ . -
-- ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΜΠΑΝΙΟΥ . -
-- ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ . -

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ : ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΕΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ , ΔΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΝΟΣΗΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΑΝΑΡΡΩΣΗ , ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΗΡΩΙΔΑ ‘Η ‘‘ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ Νο 2 ’’ , ΕΛΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ . -

ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΣΑΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΣΚΑΡΙΝΑΣ ‘ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ Νο.1 ’’ , ΤΟ 1835 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΩΘΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΡΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ . ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΑ ‘‘ ΕΚΒΙΑΖΕΤΕ ’’ ΤΗΝ ‘‘ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ Νο. 2 ’’ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ . -

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΟΡΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΦΤΟΥ ΣΑΣ  ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΑΝΑΡΧΙΔΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ . -


Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ μέσω :

Καραγεωργίου Γιάννη, Στρατηγού Τεσσάρων Αστέρων του Τομέως Εθνικής και Πλανητικής Ασφαλείας της Ο.Ε.Α./Ο.ΠΛ.Α. . -

Οδός : Ελπίδος 12, Νέα Ιωνία, Βόλος. -


Α.Δ.Τ. : Δ424419 του Τμήματος Ασφαλείας Βόλου. . -

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΣΤΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΠΟΛΥΔΕΚΑΕΤΩΝ ΟΛΟΗΜΕΡΩΝ, ΚΟΙΝΟΦΕΛΩΝ, ΠΛΗΡΩΣ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ (ΠΛΕΟΝ) ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΟΣ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΩΝ ΖΗΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ (ΟΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΣΗΚΩΤΩΝ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΤΙΚΩΝ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ-ΧΡΟΝΟΒΟΡΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ, -ΟΤΑΝ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΚΑΝ-, ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΘΕ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΟΥ ΞΕΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ, ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΤΑΡΑ ΣΑΣ), ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΤΟΜΑΡΙΟΥ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΩΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΑ "ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ" ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΓΛΥΦΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ Κ.Ο.Κ.
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΤΣΙ -ΔΙΚΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΠΑΞΙΩΣ- ΚΑΤΑΣΤΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΩΣ ΠΡΩΤΑΙΤΙΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥΣ ΗΘΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ "ΤΡΑΒΗΞΑΤΕ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ" ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠ'ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΗΣ ΠΑΣΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΗ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΠΟΤΑΠΟ, ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ, ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ, ΕΛΛΕΙΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΤΡΟΠΟ, ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΘ'ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟ ΦΟΡΟ "ΑΙΜΑΤΟΣ" ΜΥΡΙΑΔΩΝ (ΚΑΘΩΣ "ΕΙΣ ΕΜΟΙ ΜΥΡΙΟΙ, ΕΑΝ ΑΡΙΣΤΟΣ ΗΙ" ΚΑΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟ) ΩΣΑΝ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΕΥΕΓΕΡΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΤΕ (ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ) ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΔΟΛΟΦΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΙ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ ΜΕΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ "ΑΣΦΑΛΟΥΣ" ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΟΔΟΥ.
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ -ΕΠΑΞΙΑ- ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΗΚΩΤΟ ΦΟΡΟ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΑΣ. ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΑΥΤΟ ΣΕ ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΕΠΑΞΙΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΩΝ ΥΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ, ΠΡΟΣΚΥΝΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΓΙ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΑΣ.
ΤΟ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ("ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ") ΤΕΛΙΚΟ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΘΕΝ ΜΑΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ , ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΤΕΘΗΚΕ ΜΕΣΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑΣ, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΑΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠ'ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ [ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΙΚΗΣ ΙΣΙΣ]-ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΣΥΝΑΦΘΕΝ ΚΟΙΝΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ (ΔΙΑΒΑΖΕ : "ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ") ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΠΕΡ-ΙΔΙΟΦΥΕΣ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟ, ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΠΡΟ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΩΣ ΤΟΥ, ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ Ο ΠΑΝΟΥΡΓΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ (ΣΙΝΙΣΤΙΚΟΣ-ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ) ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΛΟ -ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ- ΕΦΕΡΕ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΕΡΜΗ ΕΜΜΕΣΑ Ή ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΖΟΝΤΑΣ και ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, (ΜΕΣΩ ΕΞΟΡΙΩΝ, ΚΑΚΟΥΧΙΩΝ, ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΩΝ, ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΩΝ, ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΑΜΕΣΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ, ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΨΥΧΟ-ΣΩΜΑΤΙΚΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΜΩΝ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΩΣ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, (ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΥΠΕΡ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΩΣ ΕΘΙΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ -ΔΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΟΣ- ΤΕΛΕΣΘΕΙΣΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ), ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΤΟ "ΕΓΚΛΗΜΑ" ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΞΑΝΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΕ ΛΥΣΕΙΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ. ΑΛΛΑ ΕΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΣΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΑΝ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ -ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ-, ΤΗΝ ΚΑΘΥΠΟΤΑΓΗ, ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΕΩΣ -ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΑ Ή ΜΗ- ΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ-ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ, ΥΠΟ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΕΞ'ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΙ ΕΣΑΣ.
ΣΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ -ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΕΒΑΙΟ- ΒΗΜΑ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ -ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ- ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΕΝΔΟΞΟΥ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΗΡΟΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΡΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΤΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΕΑΤΟ (ΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ, ΙΟΥΔΑΙΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ Η ΟΠΟΙΑ Ο(ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΞΕΘΕΣΕ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Η ΙΣΙΣ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΗΣ), ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΜΕΛΗΜΕΝΟ ΝΑΤΟ ΑΦΟΤΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΙΣΟΠΕΔΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.ΤΡ. ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΠΑΣΕΣ ΦΑΝΕΡΩΣ Ή ΚΡΥΦΙΩΣ ΑΝΗΚΟΥΣΕΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ) ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΗΠ.Ε.Ι. (ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ-ΙΑΠΩΝΙΑ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ ΓΕΩΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΟΡΟΥΣ (ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΚΑΙ Η Ν. ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΙΝΔΙΑ) ΠΛΕΟΝ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ. (ΡΩΣΙΑ-ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ [ΚΥΡΙΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΣΙΑΣ]-ΚΙΝΑ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΑΜΕΣΑ Ή ΕΜΜΕΣΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΤΗΣ -ΚΙΝΕΖΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ (ΟΠΩΣ ΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ Η Ο.Ε.Α.) ΩΣ ΕΠΙΣΤΑΜΕΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ.

ΕΤΣΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΕΠΙΣΦΑΛΙΣΑΤΕ ΕΠΙΤΥΧΕΣΤΑΤΑ, ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΙ -ΠΛΕΟΝ- ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ-ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΑΣ, ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΝ ΒΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΕΙΛΩΝ ΡΙΨΑΣΠΙΔΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΑΥΤΩΝ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ "ΒΓΑΖΕΤΕ ΛΑΔΙ" ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΑΥΤΟ-ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΑΣΕΩΣ. ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ "ΜΟΙΡΑΣ" ΣΑΣ.

http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου