19 Οκτ 2014

Η απάτη και τα ψέματα του Σώρρα και της E.N.D. έχουν κοντά πόδια... (βιντεο)




Διαλύεται η ληστοσυμμορία .... και κλάμα τα "ορφανά"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!

Καιρός και για την Α-Δικαιοσύνη, να μαζέψει την ληστοσυμμορία που ζητούσε ΑΦΜ και στοιχεία από τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ που ακολουθούσαν τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!

Πόπη Σουφλή

Υ.Γ. Οι δυο πρώτες φωτό, είναι επιλογή του ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ




Πίσω από το εργαλείο της δουλειάς σου μπορείς να κρυφτείς. Πίσω από το δάκτυλό σου, ποτέ!Γράφει ο Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

Δεν πρόλαβα να αποτραβηχτώ από τη δύσοσμη υπόθεση Σώρρα - Λαμπράκη - E.N.D., και άρχισαν να παίζουν τα όργανα, μέσα μάλιστα στο στρατόπεδο με τους τρελούς. 
"Αλλού τα κακαρίσματα κι' αλλού γεννάν' οι κότες", άλλωστε, έλεγε η μακαρίτισσα η γιαγιά μου. 

Έφτανε η παρουσία του Μανώλη Λαμπράκη προχθές (10.10.2014) στο

Ραδιόφωνο του artFM της Κύπρου και στον δημοσιογράφο Νίκο Αμάραντο για να έρθουν τα πάνω κάτω και να ορμήσει ο "πολλά βαρύς" Γιάννης Καλογερόπουλος, σαν ταύρος σε υαλοπωλείο, και να κάνει το "παλάτι" της E.N.D. των Σώρρα και Λαμπράκη σωστό χοιροστάσιο. 

Όπως βεβαίως απεδείχθη, "κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια" αφού η φαγωμάρα, μεταξύ Γιάννη Καλογερόπουλου και E.N.D. - Μανώλη Λαμπράκη, ξεκίνησε τον περασμένο Μάϊο, σύμφωνα με δήλωση του τελευταίου.

Και να' σου κορόμηλο το δάκρυ, ανακατεμένο με μπόλικη οργή και πολύ παράπονο, στα σχόλια των προδομένων οπαδών, που μέχρι χθες δεν σήκωναν μύγα στο σπαθί τους και τώρα βλέπουν τα πάντα να γκρεμίζονται γύρω τους ενώ ζητούν, συγχρόνως, το κεφάλι του δικού τους Καλογερόπουλου στο πιάτο! 

Όσο για τον, λαλίστατο συνήθως, Αρτέμη; Αυτός
τηρεί σιγήν ιχθύος, προς το παρόν, και ανακοινώνει πως την Τρίτη το απόγευμα (14.10.2014) θα ξεδιαλύνει τα πράγματα μέσα από την δική του διαδικτυακή ραδιοφωνική συχνότητα...

Το έλεγα λοιπόν, με κάθε ευκαιρία, από τις αρχές του περασμένου Αυγούστου που άρχισα να ασχολούμαι με αυτή την σύγχρονη κόπρο του Αυγείου, ότι το παραμύθι αυτό, πέρα από απάτες και τερατώδη ψεύδη, έχει στα συστατικά του μεγάλη δόση καραγκιόζη και ακόμη μεγαλύτερη δόση γέλιου. 

Έλεγα επίσης ότι τον λόγο στο μάζεμα των... τρισεκατομμυριούχων δεν πρέπει να έχει η Δικαιοσύνη, αλλά η επιστήμη της ψυχιατρικής. Για να είμαι ωστόσο ειλικρινής, δεν περίμενα ότι το παραμύθι με τις μάγισσες και τους εξωγήϊνους θα ξεφούσκωνε τόσο γρήγορα. 

Δεν βγήκε μάλλον αυτό που περίμεναν οι της E.N.D. και ο Αρτέμης Σώρρας και κάποιοι άρχισαν να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια προτού τους πάρουν με τις ντομάτες. 

Πρώτα ο Παπαδάκης και ο Καρυώτης, σήμερα ο Καλογερόπουλος, αύριο κάποιοι άλλοι. Τους Σώρρα, Λαμπράκη, Βαλσαμάκη και Σια όμως δεν ξέρω πού θα τους βρούμε όταν σε λίγες ημέρες όλη αυτή η μπαρούφα θα καταρρεύσει και το "μεγαλειώδες" οικοδόμημα της E.N.D., με τα πέτσινα ομόλογα και τον αγράμματο απατεώνα μαντρά "ηγέτη" του, διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη...

Δείτε όμως τι προκάλεσε την θύελλα που προκάλεσαν οι δηλώσεις του προέδρου της E.N.D. και το ξέσπασμα του Γιάννη Καλογερόπουλου. 

Μην σπαταλήσετε τον χρόνο σας να δείτε ολόκληρο το βίντεο της εκπομπής. 

Δεν βλέπεται, άλλωστε. Δείτε μετά το 44ο λεπτό, όταν τον λόγο πήρε ο Μανώλης Λαμπράκης :




Να τι σχολίασε ο Γιάννης Καλογερόπουλος μετά το τέλος της εκπομπής (αφήνω το σχόλιο όπως ακριβώς αναρτήθηκε από τον ίδιο στις θολές όχθες του Αλφειού) : http://alfeiospotamos.gr/?p=9982




 
ΜΑΝΩΛΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ !!!
Ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ !!!
ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ !


- ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΤ !!!!


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΥΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ !!!!


- ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΝΤ ΔΙΟΤΙ ΕΙΠΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΝΤ !!!! 

ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΕΑ ΨΕΜΑΤΑ !!!

- ΕΧΕΙ Ο ΕΝΤ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ;;; Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ Ο ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ Ο ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΕ 15 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΧΙ ΟΧΙ ! ΑΠΟ ΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΤΑΙ;


ΠΟΙΟΝ ΕΞΑΠΑΤΑΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ;;; ΤΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ;;
ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ;;;


ΚΑΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΝΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ;


ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ;

 ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΛΗ .ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΜΟΝΟ Ο κ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ ΜΕΝΕΙ !! 
ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!

ΑΝΤΙ ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΕ ΑΝΕΒΑΖΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΠ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΖΕΣ !
ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ !


- ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΕΝΤ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΕΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΩΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΜΕΣΩ ΚΟΙΝΣΕΠ ΚΑΙ 2 ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ !!!!!
ΚΑΙ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕΣ 52 ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ 15-20 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ !!!


ΧΩΡΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!
ΣΕ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ !!!


ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ


-ΕΙΠΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΕΝΤ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ !
ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !


- ΕΙΠΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΕΝΤ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ !!! ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ


ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ !


- ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΩΣ ΕΙ ΕΝΤ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΩΣ ΕΙ ΕΝΤ ! ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ !


ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ε4 ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ !!!!


ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!!!


ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ !!! ΑΡΑ ΕΛΕΓΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ!
ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ


- ΖΗΤΑΣ ΤΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΕ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ;;; ΩΣ ΤΙ ΤΑ ΖΗΤΑΣ;;; ΤΙ ΕΙΣΑΙ ; ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ;


ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ; 

ΕΧΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ; 
ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΗ ; 
ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ;;;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΟΥ ΩΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ;;;
ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ ;


ΤΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΙ ΕΝΤ !!
Ο ΕΙ ΕΝΤ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ 600 ΔΙΣ !


ΕΧΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΙ ΕΝΤ ;; ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ;


ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΝΟΕ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ;


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΕΝΤ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΟΥΡΙΕΡ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ;


ΜΗΠΩΣ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΕΝΤ ΤΙΠΟΤΑ ΕΞΟΔΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ;


ΑΝΕΛΑΒΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ε4 ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !


ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !


ΑΝΤΙ ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΖΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΣ !
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ 10ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ;;


ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ;


ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΤΑΜΕΙΟ :


ΕΧΩ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!


ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ 300.000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕ 0,3 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΕΧΕΙ 1,70 ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΙΤΡΟ Η 2,5 ΔΟΛΑΡΙΑ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΧΕΙ 3 ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟ ΓΑΛΟΝΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 4 ΛΙΤΡΑ !


ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ 100,000 ΕΥΡΩ ! ΜΟΝΟ ΚΑΥΣΙΜΑ !! ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΤΙΣ ΦΘΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΑ ΤΑΚΑΚΙΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ 10,000 ΕΥΡΩ !! 

ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΔΙΟΔΙΑ ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΦΕΔΕΣ ΔΙΑΜΟΝΕΣ ΚΑΡΑΒΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ !

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΟΝΟ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20,000 ΕΥΡΩ !


ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΝΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΣΥ !


ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΞΟΔΑ Ο ΕΙ ΕΝΤ ;


ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΘΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΤΟΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ !


ΕΧΩ 2 ΜΑΓΑΖΙΑ ΧΟΝΤΡΙΚΗΣ ΜΕ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΜΟΤΕΡ ΗΛ. ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΠΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΥ ΜΕ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!


ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ;


ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΞΟΔΑ Ο ΕΙ ΕΝΤ ;


ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ ! ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΕΙ ΕΝΤ ;; ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ! ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙ ΕΝΤ ; ΚΑΙ ΕΚΑΤΟ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ;


ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΕΚΤΟΥΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΦΕΔΕΣ! ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΤΟΩΡΕΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΞΟΔΑ Ο ΕΝΤ ;


ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΙΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΤΟΩΡΕΣ ΣΤΟΝ ΕΙ ΕΝΤ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΕΝΤ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΚΑΙ ΞΕΧΡΕΩΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ !!


Είδα, προκειμένου να αποκτήσω δική μου άποψη, ολόκληρη τη δίωρη αυτή ανιαρή ραδιοφωνική εκπομπή του artFM της Κύπρου και κατέληξα στα εξής συπεράσματα :

1. Ότι ο ραδιοφωνικός παραγωγός και δημοσιογράφος Νίκος Αμάραντος έχει σαφώς παραπλανηθεί. Ελπίζω, όταν αντιληφθεί ποιους υποστηρίζει και ποιους προβάλλει, να ρίξει μια ματιά στον δημοσιογραφικό του καθρέφτη και να κάνει την αυτοκριτική του. Μένω στην τελευταία του αποστροφή, στο κλείσιμο της εκπομπής : "Σήμερα ξεδιάλυναν πάρα πολλά πράγματα". 


Τι "ξεδιάλυνε" αγαπητέ συνάδελφε, μόνο εσύ κατάλαβες, κατά την ταπεινή μου άποψη. Μάλλον μπλέχτηκαν ακόμη περισσότερο τα πράγματα, θα έλεγα εγώ, μετά από αυτή την κόντρα "κορυφής". Ένα μπλέξιμο, μάλιστα, που σύντομα θα οδηγήσει στη διάλυση της ληστοσυμμορίας.

Ευχαρίστησε μάλιστα ο Νίκος Αμάραντος τους Μανώλη Λαμπράκη και Αντώνη Βαλσαμάκη επειδή η E.N.D. έδωσε στον λαό το "εργαλείο" που θα τον βοηθήσει να συνενωθεί και να ελευθερωθεί. Τα 600 δις εννοούσε, προφανώς, ο καλός συνάδελφος. Αν δεις το "εργαλείο" αυτό, σε παρακαλώ να μου το δείξεις και εμένα Νίκο Αμάραντε...

2. Ότι ο Γιάννης Καλογερόπουλος, πέρα από την αλαζονική συμπεριφορά του και τον αγοραίο τρόπο, με τον οποίο κατά κανόνα εκφράζεται, έπιασε την άκρη του νήματος θέτοντας σωστές ερωτήσεις και ζητώντας άμεσες απαντήσεις, με την δική του, όπως προείπα, πεζοδρομιακή διάλεκτο. Γι' αυτό και η αντίδραση του "μειλίχιου" Μανώλη Λαμπράκη ήταν τόσο έντονη.

3. Ότι ο Σώρρας σιωπά γιατί, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Λαμπράκης, ο Αρτέμης είναι εξηρτημένος από τον Καλογερόπουλο. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ο Σώρρας κάνει την πάπια όταν πρόκειται για τον Καλογερόπουλο. Τα ίδια έκανε και τον Μάϊο - σύμφωνα πάντα με όσα είπε ο Μανώλης Λαμπράκης - αναλαμβάνοντας μάλιστα την ευθύνη για τις πράξεις και τις επιλογές του προστατευομένου του.

4. Ότι οργάνωση E.N.D., όπως τουλάχιστον θέλει να την παρουσιάζει ο Μανώλης Λαμπράκης, δεν υφίσταται. 
Ανύπαρκτο καταστατικό, ανύπαρκτα μέλη, ανύπαρκτος σκοπός, πέρα ίσως από την προσπάθεια μήπως κάτι "τσιμπήσουν" αυτοί που την έστησαν μέσα από την ιδέα της συνένωσης των Ελλήνων και την απελευθέρωση (τάχα) της πατρίδας.


5. Ότι ο Μανώλης Λαμπράκης έχει ξοδεύσει πολλές χιλιάδες δολλάρια (δεν είπε πόσα ακριβώς) προκειμένου να καλύψει τα ταξίδια, τη διαμονή και όλα τα άλλα έξοδα των μελών της οργάνωσης, εντός και εκτός Αμερικής. Κι' εγώ αναρωτιέμαι : Γιατί κ. Λαμπράκη δεν εξοφλείτε τους φόρους που οφείλετε στις Η.Π.Α., αφού σας περισσεύουν τόσα χρήματα, ώστε να βγάλετε από πάνω σας τον λεκέ του φοροφυγά; Θέλετε, προφανώς, να πείσετε τους αφελείς γηγενείς ότι το κάνετε για την απελευθέρωση της πατρίδας χωρίς να αποβλέπετε πουθενά. Αυτό τουλάχιστον είπατε. Εμένα πάντως, συγχωρήστε με, δεν με πείθετε. 63 ετών μαντράχαλος είμαι και σ' αυτή τη θεότρελη γωνιά του πλανήτη, όπου ευδοκιμούν τα είδη των πατριδοκάπηλων και των ευκαιριακών αλχημιστών και απατεώνων, έχουν δει πολλά τα μάτια μου...  
  
6. Ότι ο καυγάς, τελικώς, είναι για το "πάπλωμα". Όπως ήταν πάντοτε, άλλωστε, όταν το προσωπικό συμφέρον επίορκων, προδοτών και απατεώνων έπαιζε κρυφτούλι με το συμφέρον του έθνους και του λαού.

7. Είπατε, τέλος, ότι δεν γνωρίζατε πως η Ε4 του Σώρρα και του Καλογερόπουλου είχε ανοίξει λογαριασμό στην τράπεζα και έκανε εράνους, δίκην "εκκλησιαστικού δίσκου", όπως χαρακτηριστικώς είπατε. Να σας πιστέψω; Χάριν οικονομίας θα σας πιστέψω. Τι σκοπεύετε λοιπόν να κάνετε; Θα ζητήσετε το κλείσιμο αυτού του λογαριασμού, τον έλεγχο των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν και τον τρόπο με τον οποίον έγινε η διαχείρισή τους; Άντε να σας δω...

http://attikanea.blogspot.gr/2014/10/end.html
Πηγή
ΑΛΗΘΗΣ ΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου