13 Νοε 2014

ΜΙΚΡΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΟΡΜΗΣΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΤΟΥ ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το βίντεο από τη Συρία συγκλονίζει το διαδίκτυο. Ένα μικρό αγόρι, όχι πάνω από 9 χρονών, σώζει ένα μικρό κορίτσι, περίπου 5 χρόνων, ενώ ολόγυρά τους πέφτουν βροχή οι σφαίρες. Στο βίντεο δεν αναφέρεται σε ποια πόλη της Συρίας συνέβη το περιστατικό και ποιοι είχαν βάλει στόχο τα παιδιά να τα σκοτώσουν. Σημασία έχει μόνο ο εικονιζόμενος μικρός ήρωας, που έπαιξε τη ζωή του κορώνα γράμματα για να σώσει την αδελφούλα του, από τον πόλεμο των «μεγάλων». Τα πλάνα είναι συγκλονιστικά. Ο μικρός θα υποδυθεί δύο φορές τον χτυπημένο για να κερδίσει έδαφος και να ξεγελάσει τους ένοπλους που τον πυροβολούν. Συγκλονίζει και η σκηνή την ώρα τραβά την αδελφή του πίσω από το αυτοκίνητο που έχει κρυφτεί, με τις σφαίρες να πέφτουν γύρω τους βροχή.

Make Money at : http://bit.ly/best_tips
 
Το βίντεο από τη Συρία συγκλονίζει το διαδίκτυο. Ένα μικρό αγόρι, όχι πάνω από 9 χρονών, σώζει ένα μικρό κορίτσι, περίπου 5 χρόνων, ενώ ολόγυρά τους πέφτουν βροχή οι σφαίρες.
Στο βίντεο δεν αναφέρεται σε ποια πόλη της Συρίας συνέβη το περιστατικό και ποιοι είχαν βάλει στόχο τα παιδιά να τα σκοτώσουν.
Σημασία έχει μόνο ο εικονιζόμενος μικρός ήρωας, που έπαιξε τη ζωή του κορώνα γράμματα για να σώσει την αδελφούλα του, από τον πόλεμο των «μεγάλων».
Τα πλάνα είναι συγκλονιστικά. Ο μικρός θα υποδυθεί δύο φορές τον χτυπημένο για να κερδίσει έδαφος και να ξεγελάσει τους ένοπλους που τον πυροβολούν.
Συγκλονίζει και η σκηνή την ώρα τραβά την αδελφή του πίσω από το αυτοκίνητο που έχει κρυφτεί, με τις σφαίρες να πέφτουν γύρω τους βροχή.πηγη
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου