28 Νοε 2014

Τὰ παιδιά μας εἶναι τὰ μεγαλύτερα θύματα τῶν δασκάλων τους.

Το 37% των δασκάλων ψηφίζει το κόμμα της ΑΝΤΑΡCIA γι’ αυτό και τα γεμάτα ανωμαλίες και σκουπίδια σχολικά βιβλία διδάσκονται στα παιδιά χωρίς αντιρρήσεις.       
 Τὰ παιδιά μας εἶναι τὰ μεγαλύτερα θύματα τῶν δασκάλων τους.1
Βιβλίο Νεοελληνικής Γλώσσας Α’ Γυμνασίου. Τα παιδιά καλούνται να αναλύσουν γραμματικά την αφίσα μιας αμερικανικής ταινίας! Η ταινία αναφέρεται στην απαγωγή και σεξουαλική κακοποίηση ενός αγοριού…και στο τέλος ρωτάει το βιβλίο: Θα πηγαίνατε να δείτε αυτή την ταινία; Γιατί ναι; Γιατί όχι;


Που να βάλουμε τώρα Παπαδιαμάντη και Σεφέρη ας βάλουμε στο βιβλίο αφίσες, συνταγές μαγειρικής, άρθρα από εφημερίδες, διαφημίσεις κλπ. Σκουπίδια βιβλία…όλες οι φώτο είναι από το ίδιο «βιβλίο»-περιοδικό ποικίλης ύλης όπως το χαρακτήρισε κάποιος!Τὰ παιδιά μας εἶναι τὰ μεγαλύτερα θύματα τῶν δασκάλων τους.3Τὰ παιδιά μας εἶναι τὰ μεγαλύτερα θύματα τῶν δασκάλων τους.4Τὰ παιδιά μας εἶναι τὰ μεγαλύτερα θύματα τῶν δασκάλων τους.5Τὰ παιδιά μας εἶναι τὰ μεγαλύτερα θύματα τῶν δασκάλων τους.6Τὰ παιδιά μας εἶναι τὰ μεγαλύτερα θύματα τῶν δασκάλων τους.7Τὰ παιδιά μας εἶναι τὰ μεγαλύτερα θύματα τῶν δασκάλων τους.2 ΜΗΝΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
Τα ξεφτέρια της Ρεπούση φυτεύουν στα παιδιά μας αυτά τα σκουπίδια χωρίς την παραμικρή αντίδραση.
Μόνο για τα λεφτά αντιδρούν πλέον μαζικά κι οργανωμένα οι εκπαιδευτικοί. Ποτέ για το περιεχόμενο των ανώμαλων βιβλίων που καλούνται να διδάξουν στις επόμενες γενιές.

Τα παιδιά μαθαίνουν να αλληλοκατηγορούνται για ρατσισμό, αλλά η κατάσχεση από τους τοκογλύφους του φτωχικού σπιτιού ενός πολύτεκνου δεν γίνεται ποτέ αντικείμενο συζήτησης.
Πρέπει να θεωρείται πράξη νόμιμη, φυσιολογική, ηθική και δίκαιη.


Σίγμα
filonoi.gr
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου