8 Νοε 2014

Μαζικές διαδηλώσεις κατά της λιτότητας και επεισόδια στο Βέλγιο, Λονδινο, Βουλγαρία....Στην Ελλάδα ολα βαίνουν καλως!


ΛΟΝΔΙΝΟ

Ένταση επικράτησε το βράδυ της Τετάρτης στους κεντρικούς δρόμους του Λονδίνου όταν διαδηλωτές, η πλειονότητα των οποίων φορούσε τις μάσκες του Γκάι Φόκς από το μυθιστόρημα V for Vendetta, συγκρούστηκαν με την αστυνομία.



Τα σοβαρότερα επεισόδια καταγράφηκαν έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ όταν διαδηλωτές έριξαν τα σιδερένια κιγκλιδώματα της αστυνομίας με ορισμένους να πετάνε πυροτεχνήματα.



ΒΕΛΓΙΟ

Οι συγκρούσεις ξέσπασε στο τέλος της μεγάλης και αρχικά ειρηνικής διαδήλωσης, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι. «Χτυπήστε τα αίτια της κρίσης, όχι τους φτωχούς» και «Κάτω τα χέρια από τα όρια συνταξιοδότησης», ανέφεραν τα κεντρικά πανό που κρατούσαν οι διαδηλωτές. Νέες διαδηλώσεις προγραμματίζονται εντός του Νοεμβρίου, και ειδικότερα στις 24 του μήνα, ενώ στις 15 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί εθνική απεργία.
Η βελγική κυβέρνηση, που ανέλαβε την εξουσία πριν από περίπου ένα μήνα έχει προκαλέσει αντιδράσεις με τις πολιτικές που προωθεί και κυρίως με τα σχέδια για αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης, το πάγωμα των μισθών και των συντάξεων, που θα αυξάνονταν βάσει του πληθωρισμού, αλλά και μείωση των δαπανών για την υγεία και την ασφάλιση, υπονομεύοντας, όπως καταγγέλλουν, οργανώσεις και συνδικάτα, το κράτος πρόνοιας της χώρας.




ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Γυναίκα αυτοπυρπολήθηκε έξω από το προεδρικό μέγαρο.

Η αιτία που ώθησε τη γυναίκα στην πράξη αυτή παραμένει αδιευκρίνιστη, ωστόσο την άνοιξη του 2013 άλλοι επτά άνθρωποι είχαν αυτοπυρποληθεί σε διάφορες περιοχές της Βουλγαρίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το χαμηλό επίπεδο διαβίωσης και για να καταγγείλουν τη διαφθορά στην πολιτική ελίτ.



ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....

ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ Ή ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΩΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΝΑΠΕΣ....ΚΑΝΑΠΕΣ!!!!

Ζητούνται… εθελοντές εκπαιδευτικοί... Πρόταση ΣΟΚ-> Εθελοντική διδασκαλία και πληρωμή με μόρια! 

 Διδασκαλία με αντάλλαγμα περισσότερα μόρια μελετά το υπουργείο Παιδείας για την κάλυψη των κενών στα σχολεία.
Εθελοντές εκπαιδευτικούς – που θα αποδεχθούν να εργαστούν… δωρεάν για να καλύψουν περίπου 1.100 θέσεις οι οποίες υπολογίζονται ότι θα απομείνουν κενές στα σχολεία όλης της χώρας, ύστερα και από τα τελευταία μέτρα που λαμβάνονται για την άμβλυνση των ελλείψεων – σκέφτεται να αναζητήσει το... υπουργείο Παιδείας.

 

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου