27 Νοε 2014

Mη επανδρωμένα αεροσκάφη φέρνει ο Κικίλιας από το Ισραήλ -ΒΙΝΤΕΟ

ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ! ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕΙΝΑΝΕ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ "ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ" ΠΡΟΣ ΜΕΡΙΑ ΙΣΡΑΗΛ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΩΘΗΘΗΚΑΝ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ MADE IΝ ISRAEL.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ!!!

ΚΕΡΒΕΡΟΣ

0202125_jpg_pagespeed_ce_oHf0Gpp_o6 

Με drones, που θα φέρουν θερμικές κάμερες και άλλων ειδών αισθήτηρες, έρχεται μετά το επίσημο ταξίδι του στο Ισραήλ ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Ισραήλ ο κ. Κικίλιας θα συναντηθεί με τον ομόλογό του υπουργό Δημόσιας Ασφάλειας, με ανώτατους Αξιωματούχους και Επικεφαλής Υπηρεσιών Ασφαλείας, ενώ θα γίνει δεκτός από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ΄. Ενα από τα κύρια ζητήματα που θα συζητηθούν στο διήμερο ταξίδι του υπουργού Δημόσιας Τάξης στο Ισραήλ είναι η πιθανή απόκτηση των τηλεκατευθυνόμενων αεροπλάνων που θα φέρουν θερμικές κάμερες και ακτίνα πτήσης έως 300 χιλιόμετρα, αναπτύσσουν ταχύτητα μεγαλύτερη από 40 χιλιόμετρα την ώρα ενώ παράλληλα έχουν τη δυνατότητα κατόπτευσης κύκλων ακτίνας περίπου δυο χιλιομέτρων. Τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη που θα προμηθευτεί η Ελληνική Αστυνομία θα έχουν πιθανότατα ακτίνα πτήσης από 30 έως 300 χιλιόμετρα, αναπτύσσουν ταχύτητα μεγαλύτερη από 40 χιλιόμετρα την ώρα έχοντας τη δυνατότητα κατόπτευσης κύκλων ακτίνας ενός τουλάχιστον χιλιομέτρου. Διαθέτουν δυνατότητα ενσωμάτωσης σειράς συσκευών, όπως θερμικές κάμερες για κατόπτευση χώρων. Τα drones μπορεί να «κλειδώσουν» κάποιον στόχο και να μεταδίδουν εικόνα ή άλλα δεδομένα σε έναν σταθμό βάσης της ΕΛ.ΑΣ., από όπου και κατευθύνονται.

 

Ο κ. Κικίλιας στη διάρκεια του ταξιδιού του στο Ισραήλ θα συναντηθεί με τον επικεφαλής της Υπηρεσίας Πληροφοριών κ. Γιοράμ Κοέν, τον σύμβουλο Αμυντικής Ασφαλείας κ. Αμος Τζιλάντ και τον υπουργό Δημόσιας Ασφάλειας κ. Γιτζάκ Αχαρόνοβιτς. Την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου θα παρακολουθήσει αντιτρομοκρατική άσκηση στο Κέντρο Εκπαίδευσης Συνοριακής Αστυνομίας. Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, που έχει τα τελευταία χρόνια καλλιεργήσει καλές σχέσεις με ισραηλινούς κυβερνητικούς παράγοντες, θα συζητήσει και τα ζητήματα της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) και γενικότερα των ενεργειακών εξελίξεων. Παράλληλα, ο κ. Κικίλιας θα ζητήσει βοήθεια στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την περίπτωση των τζιχαντιστών.  

πηγη

Ακολουθούν φωτογραφίες από UAV αστυνομικής χρήσης.









πηγη
kerberos-hellas

ΣΧΕΤΙΚΑ:

« ΠΗΓΑΣΟΣ » - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ : ΟΛΗ Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΩΝ UAVs, ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ - ΕΠΙ ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΗΜΙΤΗ - ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ !!! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ»
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2009/08/uavs.html

Η ΛΕΞΗ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ 300 ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ : ΣΑΜΠΟΤΑΖ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου