12 Ιαν 2015

Υποστράτηγος ε.α έβαλε στόχο για το Επικρατείας του Σύριζα! Στην διάρκεια της "θητείας" του θεωρούσε οτι ο τότε αρχηγός ΓΕΣ υπερέβαλλε σε ό,τι αφορά τους κινδύνους που διατρέχει ή χώρα!

Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΩΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. !!!!!!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΤΑΓΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΕΡΒΕΡΟΣ

Ένα όνομα κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα κι αυτό είναι του υποστράτηγου ε.α Νίκου Τόσκα, ο οποίος συμμετέχει στην πολιτική κίνηση ΠΡΑΤΤΩ του Νίκου Κοτζιά. Οι πιθανότητες να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ είναι 50-50.(onalert.gr)

O υποστράτηγος ε.α Τόσκας από το γραφείο του Μπεγλίτη στηρίζει Τσίπρα και Σύριζα!

f3a26ed8969978d641fb1c106b031fed_L 

Τρία πρόσωπα προερχόμενα από τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας είναι μεταξύ των 180 διανοούμενων, καλλιτεχνών, ακαδημαϊκών, πολιτικών στελεχών και προσωπικοτήτων που συνυπογράφουν το κείμενο στήριξης της υποψηφιότητας του Αλ. Τσίπρα για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.  σύμφωνα με το Onalert.gr Είναι :
  O Τόσκας Νίκος, Υποστράτηγος ε.α., ο Χατζηπέρος Παναγιώτης, Ναύαρχος ε.α. και ο Καπάκης Γιάννης, Αρχιπύραρχος ε.α.

Ποιός όμως είναι ο Υποστράτηγος Τόσκας σύμφωνα με δημοσίευμα του Βήματος

 Η σύγκρουση μεταξύ Φράγκου – Τόσκα …  Τα εθνικοπατριωτικά ιδεώδη, η νέα δομή των Ενόπλων Δυνάμεων και η κατάργηση μονάδων στη Βόρειο Ελλάδα

 Ο υποστράτηγος τεθωρακισμένων ε.α. Νίκος Τόσκας ήταν επικεφαλής του Γραφείου του κ. Πάνου Μπεγλίτη από το 2009 ως τον Ιούλιο του 2011. Ηταν ο κύριος συντάκτης του προγράμματος του ΠαΣοΚ για την Αμυνα στις εκλογές του 2009. Γεννήθηκε το 1953. Είναι δύο χρόνια μικρότερος του στρατηγού Φράγκου.
Ανήκει στο ΠαΣοΚ και θεωρείται «ανδρεοπαπανδρεϊκός» ενώ λέγεται ότι πρόσφατα φλέρταρε ελαφρώς και με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τόσκας ήταν δύο τάξεις μικρότερος του κ. Φράγκου στη Σχολή Ευελπίδων και άνθρωποι που γνωρίζουν και τους δύο λένε προς «Το Βήμα» ότι η αντιπαλότητά τους ξεκινάει από τότε.
Ο ίδιος ο  Τόσκας φέρεται να έχει παραδεχτεί σε ιδιωτικές συζητήσεις του ότι υποστήριζε την αντικατάσταση του κ. Φράγκου σχεδόν από την πρώτη στιγμή που ανήλθε το ΠαΣοΚ στην εξουσία το 2009. Ο λόγος που λέγεται ότι αναφέρει είναι ότι ο κ. Φράγκος δεν ήταν κατάλληλος για το αξίωμα του αρχηγού ΓΕΣ.
Ο κ. Τόσκας αποφεύγει να σχολιάσει οποιαδήποτε φήμη για ελλιπή αφοσίωση του κ. Φράγκου στο δημοκρατικό πολίτευμα – αν και αφήνει να εννοηθεί ότι ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ έδειχνε ήδη από τη δεκαετία του ’70 έντονη κλίση προς εθνικοπατριωτικά ιδεώδη. Ο κ. Τόσκας φέρεται να έχει υποστηρίξει σε συζητήσεις του ότι ο κ. Φράγκος υπερβάλλει σε ό,τι αφορά τους κινδύνους που διατρέχει ή χώρα, ακόμα και ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του στο ΓΕΣ… «κατασκεύαζε πληροφορίες».
Λέγεται ότι έχει υποστηρίξει ταυτόχρονα πως ο κ. Φράγκος έχει ξεχωρίσει στις Ένοπλες Δυνάμεις κυρίως εξαιτίας της καλλιέργειας καλών δημοσίων σχέσεων με πολιτικούς και εκκλησιαστικούς παράγοντες.
Η σύγκρουση μεταξύ τους έγινε σφοδρότερη μετά τον Νοέμβριο του 2009 με αντικείμενο τη νέα δομή δυνάμεων που ο κ. Τόσκας είχε σχεδιάσει. Ο κ. Τόσκας ενημέρωσε προσωπικά τον κ. Φράγκο για το σχέδιό του που περιελάμβανε κατάργηση μονάδων στη Βόρεια Ελλάδα. Ο κ. Φράγκος πολέμησε το σχέδιο με σύμμαχο και τον τότε υπουργό Αμυνας κ. Ευ. Βενιζέλο. «Ο Τόσκας θέλει να καταστρέψει τον στρατό» φέρεται να έχει πει ο κ. Φράγκος. Οπως απαντά η πλευρά Τόσκα, «επί Φράγκου όχι μόνο δεν έκλεισαν μονάδες, αλλά άνοιξαν και άλλες που τις κλείνει τώρα η τρόικα…».

http://veteranos.gr/pios-ine-o-ipostratigos-toskas-pou-vazi-stocho-gia-epikratias-tou-siriza/
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου