29 Ιουλ 2015

Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΚΑΙ ΔΥΣΕΩΣ) ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΑΚΑΘΕΚΤΗ ΠΑΡΑ ΤΟ ΚΡΑΧ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΚΙΝΑ

 ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΚΑΘΟΤΙ ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ !!!!  
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΡΩΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΕΙΣ....
(ΒΛΕΠΕ:ΤΟ ΣΔΟΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΑΡΩΝΕΙ ΙΑΛΥΣΣΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΗ!!!!)
AΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΝΕ;;;;;;;;;;
Επέλαση Κινέζικων εταιρειών στην αγορά της Λάρισας, όπως διαπιστώνει ο πρόεδρος του ΕΒΕ κ. Δημήτρης Αδάμ. Μιλώντας στο "Μαγκαζίνο της Θεσσαλίας" ο πρόεδρος, ανέφερε πως η κρίση πλέον έκανε με εμφατικό τρόπο την εμφάνισή της και στη Λάρισα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να "ξεφυτρώνου" στο εμπορικό κέντρο της πόλης κινέζικα μαγαζιά με φτηνά αλλά αμφιβόλου ποιότητας εμπορεύματα, ενώ ταυτόχρονα  και στην παλιά Εθν. οδό Λάρισας - Αθηνών έχουμε το άνοιγμα ενός Εμπορικού Κέντρου με Κινέζικα προϊόντα.. Την ίδια ώρα τα μαγαζιά της Λάρισας κλείνουν το ένα μετά το άλλο, ενώ όσα δεν κλείνουν υπολειτουργούν, αφού δεν υπάρχει ψυχολογία....
Είναι ενδεικτικό πως την τελευταία εβδομάδα μισθώθηκαν τρία μαγαζιά σε Κύπρου, λαπιθών και Παναγούλη, ενώ την ίδια στιγμή έκλεισαν δύο εμπορικά παλιών λαρισαίων εμπόρων σε Ρούζβελτ και Ασκληπιού. Είναι προφανές ότι τα κινεζικα εμπορικά επιχορηγούνται από το Κινέζικο κράτος...
Έμποροι και βιοτέχνες, νοικοκύρηδες, έφτασαν να χρωστούν οφειλές στο κράτος, στον ΟΑΕΕ , σε ΔΕΚΟ και να μην έχουν ρεύμα, νερό ή τηλέφωνο ή θέρμανση στην επιχείρησή τους και να χρωστούν πολλά μηνιάτικα στους εργαζόμενούς τους. Η εικόνα της αγοράς είναι απελπιστική κατέληξε ο πρόεδρος του ΕΒΕ, αφού υπάρχει οικονομικήα σφυξία, αβεβαιότητα και ανασφάλεια...
Η κρίση πλέον έκανε την εμφάνισή της και στη Λάρισα, που έδειχνε να αντέχει τα πρώτα χρόνια κατέληξε και το δυστύχημα είναι πως κανείς δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για το τι θα γίνουν επιχειρήσεις που βάζουν λουκέτο και υπάλληλοι που μένουν άνεργοι...
Αντίθετα βλέπουμε στην πράξη όλο το πολιτικό σύστημα να ενδιαφέρεται μόνο για το δημόσιο τομέα, κατέληξε ο πρόεδρος του ΕΒΕ... 
ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ, ΕΠΙ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΑΡΘΡΟΥ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ - ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ:
Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΦΩΝΑΖΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΥΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣ ΕΠΙΛΗΣΜΟΝΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ!!!
ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣΤΑΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΔΙΕΞΗΓΑΓΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ Η ΚΙΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΟ-ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ.
ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. "ΠΕΡΣΕΥΣ" ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2006:
TO «ΔΙΟΡΑΤΙΚΟ» Γ’ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΤΟΥΣ 2006 – ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟ ΕΔΩ: ΖΗΤΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ – ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2003 ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ "
"ΑΛΗΘΗΣ ΓΡΑΦΗ" ΤΗΣ Ο.Ε.Α:
ΑΛΗΘΗΣ ΑΣΦΑΛΗΣ ΓΡΑΦΗ
ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΗΓΕΣΙΩΝ ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ
.......
ΩΣ ΜΕΣΟΝ ΔΙΑΣΩΣΕΩΣ ΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΩΝ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΩΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΑΠΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΑΡΓΕΙΩΝ ΜΕΛΑΝΟΣ ΦΥΛΗΣ ΩΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΛΑΝΗΤΟΥ "ΔΗΜΗΤΗΡΟΣ" ή ΓΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗΝ ΕΠΙΘΕΣΙΝ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΜΙΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΑΝΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ...
ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΝΕΟΠΡΟΒΑΤΕΛΛΗΝΕΣ!!!
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ;; ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ;


ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ "ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ" ΣΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ 100% ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ 
Η Ο.Ε.Α. ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΤΥΠΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 1988 ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ:
(ΦΑΚΕΛΟΣ (Β)-1988, 11 ΣΕΛΙΔΩΝ)  
ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ B_004 Η ΔΙΟΡΑΤΙΚΗ Ο.Ε.Α. ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 1988 ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2002: 
ΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ. 
ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΑ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΦΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ?? (ΗΔΗ ΣΦΑΖΕΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ) 
ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ = ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΟ ΔΙΑΤΑΓΑΣ ΘΙΒΕΤ - ΚΙΝΑΣ - ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΩΝ (ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ)
ΑΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ.
Η Ο.Ε.Α. ΩΣ ΙΔΡΥΜΑ ΑΛΗΘΟΥΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΟΥΣ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΓΝΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΩΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΙΔΡΥΜΕΝΗΣ ΤΟ 1947 ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΠΑΠΑΓΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΨΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ (ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ) ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΛΕΥΚΗΣ + ΜΑΥΡΗΣ ΣΕΙΡΙΑΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΗΣ ΦΥΛΗΣ.
ΔΙΑΤΑΥΤΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΣΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΒΑΡΥΤΑΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΜΥΑΛΟ ΑΒΟΗΘΗΤΟ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΝΑ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΔΙΧΩΣ ΡΕΥΜΑ + ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΠΗΛΑΙΩΝ ΝΕΑΝΤΕΡΤΑΛ, ΤΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΩΘΕΤΕ.
ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΥΤΟ ΣΤΑ 6 - 7 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙ 100.000 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΑΝ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΝΤΙΦΕΝΣ-ΝΕΤ (ΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ) ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΥΠΑΤΖΙΔΙΚΑ "ΜΜΕ" ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΚΙΝΕΖΟ-ΕΒΡΑΙΟ-ΜΑΣΩΝΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΝΤΥΜΕΝΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΩΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΕΟΠΡΟΒΑΤΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΦΘΗΝΑ ΣΑΒΟΥΡΟΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ. ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΙΧΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ, ΟΠΩΣ Π.Χ. Η ΛΑΡΙΣΑ (ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΑΡΧΗΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ) ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ.
ΜΗ ΣΤΗΡΙΖΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΛΕΕΙΝΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΠΟΡΔΕΛΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΟΡΚΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ (ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) ΚΑΙ ΟΡΚΟΥΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΧΙΛΙΕΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ "ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ (ΨΕΥΔΟ-)ΙΕΧΩΒΑ -  ΣΙΝ - ΣΙΩΝ - ΣΙΝΑ - ΚΙΝΑ", ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ.
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΔΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: 

1) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΣΤΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΕΚΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ & ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Η Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.

2) ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕ Ή ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΙΝΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
 (Π.Χ.: ΓΚΛΕΤΣΟΣ, ΛΕΒΕΝΤΗΣ, ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ε.Α. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΥΦΑΝΤΗΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΚΛΠ)

3) 100% ΠΛΗΡΕΣ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΣΑΒΟΥΡΟΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. ΟΜΟΙΩΣ ΠΡΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΟΥΝΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΟΠΩΣ Π.Χ. TA LIDL.

ΑΝΑΓΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. "Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ" ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ ΠΟΤΕ. "Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ" ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΕΥΘΗΣ ΕΞΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!!!
ΕΙΔΑΛΩΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΜΠΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΡΓΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΑΝΑΡΧΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΛΠ, ΚΛΠ.
Υ.Γ.1 ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ (ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΗΜΙΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.000.000) ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ:
ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΩΝ ΑΡΓΟΜΙΣΘΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΔΗΜΩΝ - ΔΕΚΟ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΩΝ 1500+ ΑΡΓΟΜΙΣΘΩΝ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΩΝ ΡΟΥΣΦΕΤΟΣΚΥΛΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 12.000 ΑΡΓΟΜΙΣΘΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ. 
1500 ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
ΚΟΛΟΣΙΑΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΕΤΙΟΎΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΕΙ ΕΝΑ ΣΑΠΙΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΤΟΥ.
Ο ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ...ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ...
Υ.Γ.2  ΟΙ ΔΗΘΕΝ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ" (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ - ΝΕΟΝΑΖΙ) ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ (ΠΟΥ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ) ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΜΕ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΣΑΒΟΥΡΟΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΩΣ ΛΙΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΘΙΒΕΤ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ (ΒΛ. ΑΠΑΝΤΕΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ, GEOPOLITIK ΚΑΡΛ ΧΑΟΥΣΧΟΦΕΡ, ΛΙΝΚΟΛΝ ΦΟΝ ΤΡΕΜΠΙΤΣ, ΜΟΓΓΟΛΟ ΧΑΙΝΡΙΧ ΧΙΜΛΕΡ, ΚΛΠ = ΜΥΗΜΕΝΟΙ ΩΣ ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ ΛΑΜΑ ΣΤΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΘΙΒΕΤ ΚΑΙ ΩΣ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΣΤΟΑ ΧΟΝΓΚ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ!!!)
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ!!!
Λεβέντης για Κινέζους και ελληνικές επιχειρήσεις
20.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΗΡΗΣΕΙΣ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΚΙΝΑ!!!  ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ
ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΓΙΑ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΦΙΛΟΚΙΝΕΖΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΟΥΛΗ ΠΟΥΤΑΝΑ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ) ΚΙΝΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Ο.Ε.Α. ΓΙΑ CHINA CRASH
777(KOREA) ΩΣ Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΤΟΥ 666(ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ - ΔΥΣΗ) ΣΕ 888(ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΙΝΑΣ: ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ)
ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!! ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ !!!
ΟΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΩΣ
TO «ΔΙΟΡΑΤΙΚΟ» Γ’ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΤΟΥΣ 2006 – ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟ ΕΔΩ: ΖΗΤΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ – ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου