20 Ιουλ 2015

Minions - Η σατανική δύναμη του Hollywood πάνω στα παιδιά. ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ!



Όλοι οι γονείς πρέπει να γνωρίσουν πιο ειναι το περιεχόμενο της ταινίας κινουμένων σχεδίων, η οποία έχει ξεκινήσει να προβάλλεται στα σινεμα σε όλο τον κόσμο για την οποια γινεται πολυς λογος. Εν ολίγοις, αυτή η ταινία προωθεί την ΝΤΠ – το πρόγραμμα των Illuminati και είναι ένα πολύ ύπουλο εργαλείο για την αρνητική επιρροή των παιδιών. Η ταινία παρήχθη, άκουσον-άκουσον, από την "llumination Entertainment". Τα Minions διδάσκουν στα παιδιά, οτι μοναδικός σκοπός στη ζωή είναι να εξυπηρετουν έναν κακό αφέντη. Το μήνυμα είναι: «Δεν αισθάνεσαι ωραία οταν εισαι κακός;" Η ταινία δείχνει πώς σε μια σατανική αίρεση, το κακό παρουσιάζεται ως καλό, και τα μέλη της διαφθείρονται και αρρωσταίνουν προκειμένου να είναι σε θέση να ελέγχονται και να εκμεταλλεύονται! Πως ειναι δυνατόν να επιτρέψουμε στα παιδία μας να δούνε τέτοια σκουπίδια;

  


Ο «ήρωας» της ταινίας είναι η «Scarlet Overkill" ... το όνομα τα λέει όλα...
Διαβάστε περιεχόμενο παιδικής ταινίας: Τα «Minions» που είναι ευχαριστημένα μόνο όταν εξυπηρετούν έναν κακό αφέντη, δεν εχουν πια κακό αφέντη, έτσι ξεκινάν προς αναζήτηση ενός νέου κακού αφέντη τον οποίο θα μπορούν να υπηρετήσουν. Αυτό είναι, αυτή είναι όλη η ιστορία!



Είναι το έτος 1968 και τα Minions  θέλουν να πάνε στο Ορλάντο στο "Villain-Con», ενα συνέδριο που προσελκύει τους μεγαλύτερους εγκληματίες του κόσμου. Εκεί συναντούν την Scarlet Overkill, την κορυφαία γυναίκα κακοποιό στον πλανήτη. Οι συμμετέχοντες ρωτούντε πόσα «evil talents" ή "κακά ταλέντα» διαθέτουν (!!).
Τα Minions που αναζητούν ένα κακό αφέντη, για να τον υπηρετήσουν, τι ωράιο μήνυμα για παιδιά! Τι ύπουλη μέθοδος για να πασάρης στα παιδιά τη Νέα Ταξη Πραγμάτων με πλύση εγκεφάλου μέσω παιδικών ταινιών! Σαφώς, τα παιδιά είναι η άμεση ομάδα-στόχος για αυτά τα σκουπίδια.




"Έργαστείτε για μένα και όλα τα όνειρά σας θα γίνουν πραγματικότητα ..." λέει η Scarlet στα Minions για να τα προσελκύσει, επιδεικνύοντας το συσσωρευμένο πλούτο της. Το νόημα της ζωής είναι, ως εκ τούτου, είναι η απόκτηση υλικών αγαθών με εγκληματικές πράξεις και εξουσία πάνω σε άλλους. Πόσο Σατανικό!
Τα παιδιά θα πρέπει να ταυτιστούν και να αενθουσιαστούν με τα Minions, μια άμορφη υποταγμένη μάζα, εργάτης- δούλος. Τα Minions είναι χωρίς άποψη, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις, χωρίς φύλο, απρόσεκτη πλάσματα χωρίς προσωπικότητα ... όλα φαίνονται ίδια, εκτός από το ότι αντί για δύο μάτια, μερικά έχουν μόνο ενα μάτι-Illuminati.  Σε τέτοια πλάσματα θέλει να μετατρέψει η ελίτ τη μάζα και είναι καλύτερο να αρχίσει με τα παιδιά.

Φυσικά, κάποιοι θα πούνε οτι ειναι απλά μια αθώα παιδική, διασκεδαστική ταινία. Κανένα ίχνος αρνητικής επίδρασης και ελέγχου του νου. Δεν υπάρχει κακιά πρόθεση, εντελώς ακίνδυνη. Και τι έγινε που θα ‘εχουν τα παιδιά ωε πρότυπα άψυχα πλάσματα που υπηρετούν τους χειρότερους κακοποιούς; Και τι έγινε αν κάποια στιγμη πουνε στα παιδία: «Είσαι κι εσυ ενας Μινιόν!"



Θεωρώ σκανδαλώδες το γεγονός ότι αυτή η ταινία θα κυκλοφορήσει ως «κατάλληλη χωρίς απαραίτητη την γονική συνάινεση»!!!. Ως εκ τούτου, οι γονείς θα πρέπει να αποφασίσουν εάν θέλουν πραγματικά να αφήσουν τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν την ταινία. Ναι, ζήτησα μόνο ένα "killjoy", αλλά θέλω απλώς να προειδοποιήσει και να δείξει πώς η κοινωνία μας βομβαρδίζεται συνεχώς με δηλητήριο, το οποίο πωλείται ως ψυχαγωγία.

ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ:

Φτιάξτε Ελληνόπουλα


kerberos-hellas


ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ SHOWBIZ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου