6 Σεπ 2015

EUROBASKET 2015. ΜΠΑΜΠΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ;;; ΠΩΣ ΤΟ ΕΞΗΓΕΙΣ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΝΑ 6ΧΡΟΝΟ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!!!! Η FIBA ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ FYROM ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ MAKEDONIA !!!! ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΥΣ, ΠΗΡΑΝ ΜΙΑ ΓΕΝΝΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ....ΑΠΛΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ MKD ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΩΣ MKD vs GRE !!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΕΛΛΗΝOΦΩΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΝΕΣ, ΚΟΙΝΩΣ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΑΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ.......ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
 O “ΟΗΕ” ΕΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΑΤΘΑΙΟ ΝΙΜΙΤΣ. Ο ΩΣ ΑΝΩ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ, ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ, ΕΔΗΛΩΣΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ:

  1. Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ.
  2. Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΣΦΑΓΕΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΥΒΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΝΙΜΙΤΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΝΑΙΔΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΘΑ ΑΠΕΚΛΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΝΙΜΙΤΣ, ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΧΕΡΙΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ, ΤΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΜΕ ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

«ΕΒΡΑΙΕ ΜΟΓΓΟΛΕ, ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΕ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΤΘΑΙΕ ή ΜΑΤΤΑΘΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ¨ΓΕΝΕΣΗ ΙΒ’ 10-20 ΚΑΙ ΙΓ’ 1-4¨ Ο ΓΕΝΑΡΧΗΣ ΣΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ή ΧΑΒΡΑ-ΧΑΝ ή ¨ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΧΑΒΡΑΣ¨ ΗΤΑΝ ΜΑΣΤΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΞΕΔΙΔΕ ΩΣ ΠΟΡΝΗ ΤΗΝ ΣΥΖΗΓΟ ΤΟΥ ΣΑΡΑ ΣΤΟΝ ΦΑΡΑΩ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ...ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ. ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΓΓΟΛΕ ΕΒΡΑΙΕ ΜΑΤΘΑΙΕ, ΩΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΜΑΣΤΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΡΝΗΣ, ΗΤΟΙ ΧΥΔΑΪΣΤΙ «ΣΑΝ ΠΟΥΣΤΗΣ , ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΠΑΤΕΡΑ ΓΥΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΜΑΝΑΣ ΓΥΙΟΣ» ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΗΘΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΟΥ ΣΤΟΜΑ ΤΟ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΣΠΕΡΜΑ ΠΕΟΛΕΙΧΙΑΣ ΤΩΝ ΕΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΗΡΩΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΟΘΕΝ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ΝΙΜΙΤΣ (ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΝΙΜΙΤΣ), ΩΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΤΩΝ ΟΜΟΦΘΛΟΦΙΛΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ ¨ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΕΦΙΡΩΘ¨, ΚΑΙ ΩΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΣ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ, ΕΙΣΑΙ ΕΚ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΥΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΨΕΥΔΟΘΕΟΙ ΣΟΥ, ΣΑΒΙΤ-ΣΑΒΑΩΘ-ΚΡΟΝΟΣ, ΚΑΙ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΤΖΕΗΝΤ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΣΕΝΤΑΪ-ΓΙΑΧΒΕΧ.

  1. ΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΣΟΥ, ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ:

Α. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ¨ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ¨ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑΣ, ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ¨ΑΛΕΞΩ¨= ΑΠΩΘΩ-ΑΠΟΚΡΟΥΩ-ΝΙΚΩ, ΚΑΙ ¨ΑΝΗΡ¨=ΑΝΔΡΑΣ, ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «Ο ΝΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ».

Β. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ¨ΦΙΛΙΠΠΟΣ¨, ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑΣ , ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ¨ΦΙΛΟΣ¨ ΚΑΙ ¨ΙΠΠΟΣ¨ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «Ο ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΙΠΠΩΝ».

Γ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ¨ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ¨, ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ», ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ: ΕΙΛΎΩ-ΕΙΛΥΌΣ-ΈΛΥΜΟΣ-ΌΛΥΜΟΣ=ΑΠΟΚΡΥΦΟΣ ΤΟΠΟΣ –ΦΩΛΕΑ ΘΕΩΝ.

Δ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ¨ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ¨ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑΣ, ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ¨ΑΡΙΣΤΟΣ¨ ΚΑΙ ¨ΤΕΛΩ¨ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ¨Ο ΤΕΛΩΝ ΑΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ¨, ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΔΙΔΑΞΕ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΖΟΜΕΝΑ  ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ.

Ε. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ¨ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗΣ¨, ΒΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΧΡΟΝΙΚΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑΣ, ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ¨ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ¨ ΚΑΙ ¨ΣΘΕΝΟΣ¨, ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ¨Ο ΕΧΩΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ¨.

Ζ. ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ: ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ – ΗΦΑΙΣΤΙΩΝ – ΑΝΤΙΟΧΟΣ – ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ – ΚΡΑΤΕΡΟΣ – ΝΕΑΡΧΟΣ – ΣΕΛΕΥΚΟΣ – ΝΙΚΑΤΩΡ – ΚΛΕΙΤΟΣ – ΑΝΤΙΠΑΤΡΟΣ – ΑΝΤΙΓΟΝΟΣ – ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ, ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ: ΑΝΤΙΟΧΟΣ = ΑΝΤΕΧΩΝ-ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΣ, ΗΦΑΙΣΤΙΩΝ = ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΟΥ, ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ = ΠΤΟΛΕΜΟΣ –ΠΟΛΕΜΟΣ-ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΚΛΠ.

Η. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ¨ΜΑΚΕΔΩΝ¨ ή ¨ΜΑΚΕΔΝΌΣ¨ ή ¨ΜΗΚΕΔΑΝΌΣ¨ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑΣ , ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ¨ΜΗΚΟΣ¨ ΚΑΙ ¨ΔΑΝΟΣ¨ = ΔΑΥΛΟΣ, ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ¨ΜΑΚΡΥΣ ΔΑΥΛΟΣ¨ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΣ ¨ΜΕΓΑΣ ΦΩΤΟΔΟΤΗΣ¨.

Θ. ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΗΡΟΔΟΤΟ, ΟΙ ΜΑΚΕΔΝΟΙ ή ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΩΡΙΚΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΕ ΑΡΧΙΚΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΘΦΊΑ- ή ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΗΤΟΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ.  ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΛΗΜΜΑ ¨ΜΑΚΕΔΝΌΝ¨ ΤΟΥ ¨ΛΕΞΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ¨ΤΟΥ ΑΛ. Ρ. ΡΑΓΚΑΒΗ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ¨ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ¨ ΑΘΗΝΑ , 1988: «ΜΑΚΕΔΝΟΝ: ΓΕΝΟΣ ΔΩΡΙΟΝ, ΕΝ ΦΘΙΩΤΙΔΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ ΟΙΚΟΥΝ, ΕΚΔΙΩΧΘΕΝ ΔΕ ΥΠΟ ΤΩΝ ΚΑΔΜΕΙΩΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΙΝΔΟΝ. ΗΡΟΔΟΤΟΣ Α-56 ΚΑΙ Η-43». ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΜΑΚΕΔΝΟΙ ή ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΓΕΝΑΡΧΗ ΤΟΝ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.
ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΜΜΑ ¨ΦΘΙΏΤΙΣ¨ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΛΕΞΙΚΟΥ: «ΦΘΙΩΤΙΣ ή ΦΘΙΩΤΙΔΑ: ΧΩΡΑ ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΙΝΔΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΜΑΛΛΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΕΚΤΕΙΝΟΜΕΝΗ, ΗΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ¨ΦΘΙΩΤΑΙ¨ ΕΚΑΛΟΥΝΤΟ ΚΑΙ ¨ΑΧΑΙΟΙ¨. ΕΠ’ ΑΥΤΟΝ ΕΒΑΣΙΛΕΥΕΝ Ο ¨ΕΛΛΗΝ¨ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΟΣ (ΗΡΟΔΟΤΟΣ Α-56). ΠΡΩΤΟΝ ΔΕ ΕΠΙΣΤΕΥΕΤΟ ΛΑΒΟΥΣΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΣΓΟΥ ¨ΦΘΙΟΥ¨, ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΑΧΑΙΟΥ, ΚΟΜΙΣΑΝΤΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΦΘΙΑΝ, ΑΠΟΙΚΙΑΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΖ’ (17ο) ΑΙΩΝΑ π.Χ. ΕΛΕΓΕΤΟ ΔΕ  ΟΤΙ ΕΙΣ (ΕΝΑΣ) ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, Ο ¨ΕΥΡΩΤΙΩΝ¨, ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΤΟΝ ΠΗΛΕΑ, ΕΛΘΟΝΤΑ ΕΞ ΑΙΓΙΝΗΣ ΜΕΤ’ ΑΠΟΙΚΙΑΣ ΜΥΡΜΗΔΟΝΩΝ, ΚΑΙ ΔΟΥΣ (ΑΦΟΥ ΕΔΩΣΕ) ΑΥΤΩ ΤΗΝ ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ. ΑΥΤΗ (Η ΦΘΙΑ) ΚΑΙ ¨ΕΛΛΑΣ¨ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΥΠΟ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ, ΗΝ (ΗΤΑΝ) ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΩΣ Η ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ (ΟΜΗΡΟΥ ΙΛΙΑΣ Ι-395)».
ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΜΜΑ ¨ΦΘΙΟΣ: ΠΕΛΑΣΓΟΣ, ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΣΗΣ, ΚΑΘ’ ΟΝ ΕΚΛΗΘΗ Η ΦΘΙΑ¨.

ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΝΟΙ ή ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΛΕΞΙΚΟ ΕΙΣ ΤΟ ΛΗΜΜΑ ¨ΘΕΣΣΑΛΙΑ¨, ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ ΑΡΧΙΚΩΣ ¨ΕΛΛΑΣ¨, ¨ΑΙΟΛΙΣ¨, ¨ΠΕΛΑΣΓΙΑ¨, ΚΑΙ ¨ΠΥΡΡΑΙΑ¨ (ΕΚ ΤΗΣ ΠΥΡΡΑΣ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΟΣ, ΜΗΤΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ). ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΗΣ ¨ΕΛΛΑΔΟΣ¨ ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ή ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΠΡΙΝ ΕΚΔΙΩΧΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΔΜΕΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΔΜΟΥ ΥΙΟΘ ΤΟΥ ΑΓΗΝΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ, ¨ΕΛΛΗΝΑ¨ ΑΡΑ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΩΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΠΙΔΡΟΜΕΙΣ  ¨ΠΕΤΣΕΝΕΓΓΟΙ¨ ΕΚ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΕΙΣΒΑΛΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΝ 7Ο ΑΙΩΝΑ μ.Χ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ¨ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ¨ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ «ΕΛΛΗΝΕΣ = ΜΑΚΕΔΟΝΝΕΣ = ΘΕΣΣΑΛΟΙ» ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΑ, ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΑΛΒΑΝΟΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ = ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ = ΘΕΣΣΑΛΟΙ.

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΔΙΔΑΧΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΥΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΓΕΙΟΥ ΑΓΗΝΟΡΟΣ, ΚΑΔΜΟΥ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΟΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΕΛΑΣΓΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΦΟΥ ΙΔΡΥΣΑΝ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΔΙΕΒΛΗΘΗΣΑΝ ΥΠΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΣΗΜΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΔΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ=ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ  ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΔΜΕΙΩΝ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΙΑ, ΕΚΘΕΜΕΛΙΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΘΗΒΑ ΠΤΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ ¨ΚΑΔΜΕΙΑ¨, ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΘΗΒΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΕ Ο ΚΑΔΜΟΣ.

Ι. ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΩΣ ΑΝΩ ΛΕΞΙΚΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΜΜΑ¨ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ¨:
«ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Η ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΡΟΔΟΤΟΥ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΟΥΤΩ ΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΒΟΡΕΙΩΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. ...ΕΠΙ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΠΑΣΑ Η ΠΑΙΟΝΙΑ (ΣΗΜΕΡΙΝΑ ¨ΣΚΟΠΙΑ¨) ΠΕΡΙΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΝ Δ’ (4η) ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΗΡΙΔΑ π.Χ., ΟΤΕ (ΟΤΑΝ) ΠΡΟΝ ΒΟΡΑΝ ΤΑ ΟΡΗ ΣΚΑΡΔΟΣ (ΔΥΤΙΚΑ ΣΚΟΠΙΑ) ΚΑΙ ΟΡΒΗΛΟΝ (ΔΥΤΙΚΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ) ΤΗΝ ΕΧΩΡΙΖΟΝΑΟ ΤΗΝ ΜΟΙΣΙΑΝ  (ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΙΚΗ ΘΡΑΚΗ)  ΗΤΟΙ ΚΟΣΣΟΒΟ+ΔΥΤΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ή ¨ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ¨.... ΗΣΑΝ ΔΕ ΤΑ ΟΡΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ο ΣΚΑΡΔΟΣ ή ΣΚΟΡΔΥΣ ΕΙΣ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΟΙΣΙΑΝ (ΚΟΣΣΟΒΟ + ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΛΛΥΡΙΑΝ (ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΛΒΑΝΙΑ) ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΜΙΟΝ ή ΣΚΟΜΒΡΥΝ ΕΙΣ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗΝ (ΜΟΙΣΙΑΝ ή ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ). ...ΕΞ ΑΥΤΟΝ ΔΕ ΠΡΟΥΧΩΡΟΥΝ (ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΑΝ) ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Ο ΒΑΡΝΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΙΣ ΒΟΡΕΙΟΙΣ ΟΡΙΟΙΣ, ... Η ΚΕΡΚΙΝΑ (ΚΕΡΚΙΝΗ) ΥΨΟΥΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΟΤΑΜΩΝ ΑΞΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΥΜΩΝΟΣ. ...ΜΑΤΑΞΥ ΔΕ ΤΟΥ ΣΤΡΥΜΩΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΣΟΥ (ΝΕΣΤΟΥ) ΠΑΡΕΚΕΙΝΤΟ Ο ΟΡΒΗΛΟΣ (ΔΥΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΓΑΙΟΝ...», ΗΤΟΙ ΟΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.        
      ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΟΡΗ ΣΚΑΡΔΟΣ-ΟΡΒΗΛΟΝ-ΣΚΟΜΙΟΝ-ΚΕΡΚΙΝΗ ΚΑΙ ΑΠΑΣΑ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΡ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ή ΠΑΙΟΝΙΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ  ΗΤΟΙ ΕΠΡΟΔΩΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΘΡΑΚΗ  ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΙΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΣΚΥΘΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΙΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΠΕΤΣΕΝΕΓΓΟΥΣ, ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΟΝ... ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ (!!!).

      ΕΑΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ¨ΕΛΛΗΝΕΣ¨ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ή ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ή ΜΟΙΣΙΑΣ,  ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΤΟΝ Δ’ ΑΙΩΝΑ π.Χ. ΙΔΕ: ΘΟΥΚΙΔΙΔΗ Β,Γ. ΗΡΟΔΟΤΟ Ζ. ΠΟΛΥΒΙΟ ΙΖ. ΣΤΡΑΒΩΝΑ Ζ.

Κ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΥΡΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ, ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ, ΑΠΟ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΙΣΒΟΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Η ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΕΥΡΥΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΟΛΩΝ ΑΝΑΣΚΑΦΕΝΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΙΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΤΟΥ 7ου ΑΙΩΝΩΣ μ.Χ.

Λ. Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΘΕΟΠΟΜΠΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ: «Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β’ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΤΗΡ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ».

Μ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ, Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ ΑΡΓΥΡΕΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ¨ΠΕΡΣΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ¨ ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΩΣ ΑΝΑΘΥΜΑΤΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΜΗΝΥΜΑ – ΕΠΙΓΡΑΦΗ: « ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΩΝ, ΑΠΟ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΤΩΝ ΕΝ ΑΣΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΩΝ».
Η ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ, ΩΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ, ΓΕΝΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΕ, ΠΟΡΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΡΩΠΟΥ ΥΙΕ, ΜΟΓΓΟΛΕ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑ ΜΑΤΘΑΙΕ ΝΙΜΙΤΣ, Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ¨VARDARSKA¨ ή ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΓΜΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ.
      ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΣΟΥ ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΕ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ « Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ» ΚΑΙ ΟΤΙ «ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»  ΚΑΙ ΟΤΙ «ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΝΤΟΠΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ, ΕΚΤΟΣ 350.000 ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Σ ΚΟΠΙΩΝ».
  1. ΕΙΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΨΕΥΔΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΣΟΥ, ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ:

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΦΑΓΕΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗΣ  ΚΑΙ Ο ΕΞ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΡΕΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΓΡΑΠΤΩΣ ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΕΣΤΟΧΕΥΕ ΟΥΤΕ ΕΒΛΑΠΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΩΣ ΠΑΓΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΜΑΧΗΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΦΟΥ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕ, ΑΦΗΝΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟ ΤΟ ΑΝΑΡΧΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΗΓΕΤΩΝ.
ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΑΤΘΙΑ ΝΙΜΙΤΣ, ΓΒΩΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ  ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΕΙΚΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΧΘΡΙΚΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ¨ΗΠΑ¨ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΩΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΩΝ ΝΙΚΗΦΟΡΩΝ ΜΑΧΩΝ ¨BLITZ KRIEG¨ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ. ΟΜΟΙΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ, ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΜΑΧΩΝ, ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ, ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΗΛΘΑΝ, ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΔΗΓΗΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΘΝΗ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΠΕΡΣΙΚΟ ΖΥΓΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΚΑΚΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΘΕΟΣ.
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΘΕΟΣ. ΗΤΑΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΕ ΣΑΥΡΟΕΙΔΗ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΕ NIMITS, ΓΙΕ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΑΣ ΣΑΡΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ..ΜΑΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑΤΟΣ.
ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΟΙΝΩΝΟΣ ΤΗΣ ΘΕΪΚΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΤΑΝ ΣΑΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ ΘΕΟΣ.
ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΪΚΟΣ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΘΕΪΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΑΙΓΈΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ¨ΔΙΟΝ¨, ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΠΛΗΓΕΣ ΜΑΧΩΝ ΣΤΙΣ ΕΡΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΕΙΣ ΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΔΙΑ ΔΟΞΑ, ΟΥΤΕ ΔΙΑ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ. ΔΙΟΤΙ Η ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΔΥΝΗΘΗ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΙΘΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ, ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΩΣ ΕΝΙΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ-ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΦΥΣΗ ΑΝΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΑ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΜΕΣΩ ¨ΘΕΪΚΩΝ¨ ΧΡΗΣΜΩΝ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΔΙΑΠΕΡΑΣΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΕΝΤΟΣ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΠΕΡΣΙΚΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΟΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΠΕΡΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΞΕΡΞΗ Α΄ ή ΑΣΣΟΥΗΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΑ ΕΣΘΗΡ, ΕΞΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΑΡΔΟΧΑΪ ή ΜΑΡΟΔΟΧΑΙΟΥ, ΑΥΛΙΚΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΚΗΣ ΑΥΛΗΣ. Ο ΞΕΡΞΗΣ ΝΥΜΦΕΥΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΔΑΣΣΆ ή ΕΣΘΗΡ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ¨ΚΕΙΣ¨ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΉΣ ΦΥΛΗΣ ΒΕΝΙΑΜΙΝ, «ΕΙΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ» ΗΤΟΙ ΕΙΣ ΤΟ 482 π.Χ, ΔΙΟΤΙ Ο ΔΑΡΕΙΟΣ Α΄ΥΣΤΑΣΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ 485π.Χ. (ΙΔΕ ΒΙΒΛΙΟ ¨ΕΣΘΗΡ¨ ΠΑΛΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ).
Ο ΔΑΡΕΙΟΣ Α΄ ΥΣΤΑΣΠΟΥ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΠΡΩΤΗ 499 π.Χ ΥΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΔΟΝΙΟΝ ΑΠΕΤΥΧΕ ΔΙΟΤΙ Ο ΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑΥΑΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΘΩ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΡΑΚΕΣ. Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΔΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΑΦΕΡΝΗ ΤΟ 490 π.Χ ΑΠΕΤΥΧΕ ΛΟΓΩ ΗΤΤΑΣ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΙΕΙΣ, ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ 10:1 ΗΤΟΙ 100.000:10.000 ΑΝΔΡΕΣ.
Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΕΡΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΑΣ, Ο ΞΕΡΞΗΣ Α΄ΑΣΟΥΗΡΗΣ, ΕΠΕΙΣΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΑ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΕΣΘΗΡ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΔΟΧΑΙΟ ΕΞΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ, ΠΡΟΑΧΘΕΝΤΑ ΣΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ, ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 480 π.Χ. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΒΙΒΛΙΟ ¨ΓΕΝΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ¨ ΕΚΔΟΣΕΩΣ ¨ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ¨, ΣΕΛΙΣ  238 ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ, ΔΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟ ΕΧΘΡΟ: «Η ΠΕΡΣΙΚΗ ΗΤΤΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΕΚΔΙΚΗΣΗ. Ο ΞΕΡΞΗΣ Α΄ΑΦΟΥ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΘΗ ΜΕ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΤΟΥ, ΕΚΑΜΕ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΔΙΑ ΝΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙ  (ΔΙΑΒΑΖΕ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ) ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΥΤΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Ο ΑΣΣΟΥΗΡΗΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΙΟΥΔΑΙΑ ΕΣΘΗΡ ΩΣ ΣΥΖΥΓΟ, ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ 127 ΕΠΑΡΧΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΩΣ ΤΗΝ ΑΙΘΙΩΠΙΑ (ΕΣΘΗΡ Α΄1).
      Η ΔΥΝΑΜΙΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΩΝ ΑΠ’ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕ ΑΝΑΤΟΛΙΤΑΣ, ΙΝΔΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΙΘΙΟΠΑΣ. ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΚΑΔΜΕΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ) ΕΠΡΟΜΗΘΕΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΞΕΡΞΗ 1.200 ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ 3.000ΠΛΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΟΥ ΜΙΚΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ. Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΗΣΑΝ 1.700.000 ΠΕΖΟΙ, 100.000 ΙΠΠΕΙΣ, ΚΑΙ 510.000 ΝΑΥΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΑΙ, ΣΥΝΟΛΟΝ 2.310.000 ΑΝΔΡΩΝ. ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 480π.Χ. Η ΠΕΛΩΡΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΕΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
            Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ: Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΜΟΝΟ 300 ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, ΤΟΥΣ 700 ΘΕΣΠΙΕΙΣ, ΚΑΙ 400 ΘΗΒΑΙΟΥΣ ΠΡΟΣ ΣΦΑΓΗΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΙΛΟΠΕΡΣΙΚΗΣ ΘΗΒΑΣ, ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΝΤΡΟΜΟ ΤΟΝ ΠΕΡΣΟΕΒΡΑΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΔΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .
ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ: 2.310.000:1.000 = 2310: 1 (!!!!)


            ΑΠΟ ΤΑ 4.200 ΠΛΟΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ, ΤΑ 400 ΕΒΥΘΙΣΘΗΚΑΝ ΣΕ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΤΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ ΣΗΠΙΑΔΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΕΥΒΟΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΙΠΑ 3.800 ΠΛΟΙΑ, ΤΑ 3.500 ΚΑΤΕΣΤΡΑΦΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (!!!), ΕΝΩ ΤΑ ΔΙΑΣΩΘΕΝΤΑ 300 ΠΛΟΙΑ ΚΑΤΕΦΥΓΑΝ ΣΤΗΝ ΝΗΣΟ ΣΑΜΟ  (ΗΡΟΔΟΤΟΣ Θ,Η). ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΤΟΥ ΞΕΡΞΗ ΗΤΟΙ 1.450.000 ΑΝΔΡΕΣ ΥΠΕΧΩΡΗΣΕ ΑΜΑΧΗΤΙ ΜΕΣΩ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ ΠΡΟΣ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, ΕΝΤΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΦΡΙΚΗΣ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ. ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΣΟΕΒΡΑΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ 300.000 ΑΝΔΡΩΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΔΟΝΙΟ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ 510.000 ΠΕΡΣΕΣ ΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΕΦΟΝΕΥΘΗΣΑΝ 474.000 ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΑΝ ΜΟΝΟ 36.000 ΕΠΙ ΤΩΝ 300 ΔΙΑΣΩΘΕΝΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ. ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 4.200:366= 11: 1 ΠΛΟΙΑ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΕΡΣΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΣΟΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500.000 ΑΝΔΡΕΣ (!!!)

ΟΜΩΣ ΟΙ ΔΙΑΔΟΧΟΙ ΤΟΥ ΞΕΡΞΗ, ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΕΒΡΑΪΚΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΗΣΗ ΩΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΑΣ ΕΣΘΗΡ ΟΡΓΑΝΩΝΑΝ ΝΕΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ......

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΑΤΘΑΙΕ ΝΙΜΙΤΣ, ΟΜΟΦΥΛΕ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΥ ΜΑΡΔΟΧΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΑΣ ΕΣΘΗΡ, Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΩΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΠΡΠΛΗΠΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΕΡΣΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΗ, ΠΡΙΝ ΑΥΤΗ  ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΟΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΟ ΙΣΡΑΗΛ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ. ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ, ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΠΕΡΣΟΕΒΡΑΪΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.
            ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΜΙΤΣ. ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ¨ΚΑΔΜΕΙΟΥΣ-ΦΟΙΝΙΚΕΣ¨ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ-ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ ΗΛΙΘΙΩΣ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΨΕΥΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΟΓΜΑ: «Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΣΦΑΓΕΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ».
.
.
.
Ο Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ ΟΥΤΕ ΔΙΑ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ, ΕΦ’ ΟΣΟΝ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ, ΛΟΙΠΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΛΙΘΩΝ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΙ ΣΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΣΤΟΡΙΚΟΙ, ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΕ ΝΙΜΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΑΙΤΙΑ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ΗΤΑΝ Η ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ  ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΡΕΨΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
            Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΕΛΥΣΕ  (ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΞΟΝΤΩΣΕ) ΣΤΗΝ ΠΕΡΣΙΑ, ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΝ ΛΑΟ, ΤΟΝ ΗΜΙΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΗΜΙΚΙΝΕΖΙΚΟ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ¨ΛΑΟ¨, ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΦΑΓΕΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΡΡΙΧΘΕΙΣ ΕΙΣ ΤΑ ΥΠΑΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑ ΜΕ ΑΠΑΤΕΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ – ΔΗΛΗΤΙΡΙΑΣΕΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ – ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΕΙΔΗ ΕΙΔΕΧΘΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΠΕΛΑΣΓΙΚΟ ΠΕΡΣΙΚΟ ΛΑΟ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΕΝΑΡΧΗ ΠΕΡΣΕΑ, ΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΕΠΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ, ΙΔΕ ΒΙΒΛΙΑ ¨ΝΕΕΜΙΑ¨ΚΑΙ ¨ΕΣΔΡΑ¨ΤΗΣ ¨ΠΑΛΑΙΑΣ (ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ) ΔΙΑΘΗΚΗΣ¨.
            ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΒΥΣΣΑΛΕΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΪΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΣΟΕΒΡΑΪΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 500 π.Χ.
ΕΞ ΕΤΑΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΪΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΕΣΩ ΘΙΒΕΤ, ΔΕΝ ΗΔΥΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ «ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΣΕΝΤΑΪ-ΓΙΑΧΒΕΧ» ΤΟ 105 μ.Χ. ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΣΙΝΑ ή ΚΙΝΑ, ΟΠΩΣ ¨ΠΡΟΦΗΤΕΥΕ¨ (ΔΙΑΒΑΖΕ ¨ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕ¨) ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ¨ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ¨ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΥ ΜΑΘΗΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ¨ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ¨ ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ ΜΑΣΤΡΩΠΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ HABRA-HAM ή HABRA-HAN ή ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΣΥΖΗΓΟΥ ΤΟΥ ΣΑΡΡΑΣ , ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΟΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΜΕΣΩ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΝ ΘΕΪΚΟ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ Γ΄ΠΠ ΜΕΡΟΣ 3ο 


ΟΥΣΤ ΡΕ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ....


kerberos-hellas


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου