5 Σεπ 2015

Προπαγάνδα της UNICEF με...Ερπετοειδή εξωγήινους !



Η UNICEF είναι ενας μηχανισμός βοήθειας  για το Ταμείο Παιδιών του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. Δραστηριοποιείται κυρίως στις αναπτυσσόμενες χώρες και υποστηρίζει σε περίπου 190 χώρες παιδιά και μητέρες στους τομείς της υγείας, του οικογενειακού προγραμματισμού, την υγιεινή, τη διατροφή και την εκπαίδευση, και παρέχει ανθρωπιστική βοήθεια σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Η UNICEF έχει κυκλοφορήσει ένα βίντεο στη Χιλή στη σελίδα της στο Facebook,  που δείχνει έναν εξωγήινο με ερπετοειδή εμφάνιση ως πρωταγωνιστή (!). Πρόκειτε για έναν νεαρό απο τον  Άρη ο οποίος ονομάζετε "Marciano".
Οι Αρειανός παρουσιάζεται ως νέος μαθητής σε μια τάξη και τα παιδιά τον απορρίπτουν. Στη συνέχεια όμως, η στάση των συμμαθητών του αλλάζει όταν ο Αρειανός δωρίζει σε έναν συμμαθητή του ενα μπλέ μήλο και στη συνέχεια κατα τη διάρκεια μιας θεατρικής παράστασης μέσω Μind Control (!) τους κάνει να πετάνε στην θεταρική σκηνή. Ο Αρειανός κερδίζει την αποδοχή των συμμαθητών του, επιδεικνύοντας τις υπερφυσικές του ικανότητες που δεν διαθέτουν οι ίδιοι.

Στο
τέλος του βίντεο ακολουθεί η παράκληση:

"No pierdas la oportunidad de aceptar a alguien distinto."
"No pierdas la oportunidad de que te cambie la vida."
Μη χάσετε την ευκαιρία να αποδεχτείτε κάποιον που είναι διαφορετικός.
Μη χάσετε την ευκαιρία που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας.



Υποθέτω οτι, το μήνυμα που θέλει να δώσει η UNICEF μεσω της ταινίας στα παιδιά είναι ότι θα πρέπει κάποιος να δεχθεί τους ξένους, ακόμα και αν μοιάζουν με ερπετά (!!!) και έρχονται από άλλο πλανήτη, δηλ. δεν είναι άνθρωποι.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να ερμηνεύσει κανείς το πραγματικό μήνυμα της ταινίας. Πρώτον, όντως το μήνυμα ειναι η ανεκτικότητα στο διαφορετικό και η ανοχή στους ξένους, δεύτερον είναι μια "αρνητική" προπαγάνδα κατήχηση των παιδιών για υποταγή στο ξένο (βλέπε γνωστό πλεον λόγω των αποκαλύψεων της Ο.Ε.Α).

Η UNICEF κατηγορείτε ότι ο πραγματικός της ρόλος ειναι αυτός της προώθησης  της ατζέντας της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Όπως όλες οι εκστρατείες εμβολιασμού στον αναπτυσσόμενο κόσμο, τα υποτιθέμενα προγράμματα για την στείρωση των γυναικών...

Γιατί η σκηνή με το μπλε μήλο; Συμβολίζει τη μεταφορά του απαγορευμένου καρπού; Γιατί ο ξένος είναι ερπετό; Πρόκειτε για προετοιμασία της κοινής γνώμης για την αποδοχή υβρίδιων ερπετοειδών, οι οποίοι φημολογείτε οτι υπάρχουν; Τι συμβολισμό έχει η σκηνή αιώρησης; Η επίδειξη δύναμης που έχουν (οι ερπετοειδείς) για ελέγχου του νου επανω σε εμας τους σκλάβους;

Εσεις τι νομίζετε; Αθώα διαφήμιση για περισσότερη ανοχή, ή προπαγάνδα για την NΤΠ;
 
Μετάφραση:  kerberos-hellas
πηγη: http://alles-schallundrauch.blogspot.gr/2015/08/unicefs-propaganda-mit-ausserirdischen.html


kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου