30 Οκτ 2015

Δανός τουρ οπερέιτορ εγκαταλείπει τη Λέσβο εξαιτίας των μεταναστών

ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ; 

δημοσίευμα

Ο τουρ οπερέιτορ της Δανίας, Bravo Tours, ανακοίνωσε χθες, Τετάρτη, ότι βγάζει από τα προγράμματα του 2016 τη Λέσβο, εξαιτίας της συσσώρευσης μεταναστών στο νησί.
Η ζήτηση είναι πολύ μικρή, και γι΄αυτό αποφασίσαμε να διακόψουμε τα προγράμματα στο νησί για το καλοκαίρι του 2016», ανέφερε ο εκπρόσωπος της εταιρίας Stig Elling.

Η Λέσβος είναι ένα «μικρό, αυθεντικό νησί, όμως αυτό το καλοκαίρι σχηματίστηκε μια διαφορετική εικόνα για αυτό. Κάθε μέρα, χιλιάδες πρόσφυγες καταφθάνουν στο νησί», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο οργανισμός.
Η Bravo Tours δεν έχει λάβει παράπονα από πελάτες της σχετικά με την κατάσταση στη Λέσβο, η οποία αποτελεί πύλη εισόδου για χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες στην Ευρώπη.
«Εύχομαι για το καλό όλων ότι η δυσάρεστη κατάσταση θα τερματιστεί σύντομα και τότε θα επιθυμήσουμε να εντάξουμε ξανά τον προορισμο στα προγράμματά μας», ανέφερε ο γενικός διευθυντής, Peder Hornshoj. Όπως πρόσθεσε, η Λέσβος είναι ένα πολύ αυθεντικό νησί που προσφέρει πολύ καλές εμπειρίες διακοπών.

tornosnews.gr


 Πηγή:www.dimokratiki.gr

kerberos-hellas

Στη Λέσβο 60000 άτομα περίπου ψήφισαν τα δημοκρατικά αντιρατσιστικά κόμματα.                                                                                                                                  

Πόσοι απο αυτούς τους 60.000 αντιρατσιστές άνοιξαν τα σπίτια τους να φιλοξενήσουν τους λαθρομετανάστες ή τους πρόσφυγες;

Η απάντηση ειναι ΚΑΝΕΝΑΣ.

Ουτε οι 310 του ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν άνοιξαν τα σπίτια τους.

Τελικά η ταμπέλα του αντιρατσιστή έχει μεγάλη κονόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου