1 Νοε 2015

ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΦΡΑΚΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΚΕ'ΔΕΣ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΠΑΝΟ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΒΡΑΧΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ...ΑΛΛΩΝ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ

Αντιεξουσιαστές ρίχνουν νερό στο «Μύλο της Άγκυρας» …Επεισόδεια στην Πορεία κατά του Φράκτη του Έβρου (video)

21_01_20151

 Πανό του ΚΚΕ στην Ακρόπολη -Με μηνύματα για τους πρόσφυγες [εικόνα]

Το παιχνίδι της Άγκυρας παίζουν χωρίς να το καταλαβαίνουν Αντιεξουσιαστές αλλά και Νεολαίοι κομμάτων  της  Κυβέρνησης που ζητούν το γκρέμισμα του φράκτη του Έβρου …

Και μπορεί να μην το καταλαβαίνουν ,αλλά δυστυχώς ρίχνουν νερό στον Μύλο της Άγκυρας !

Η Άγκυρα σύμφωνα με καταγγελία δημοτικού συμβούλου της Καλόλιμνου που μετέφερε τις καταγγελίες των Σύρων προσφύγων  μετά το ναυάγιο και τον πνιγμό πάνω απο 22 ατόμων !

Σύμφωνα με την καταγγελία Τουρκική Ακταιωρός έκανε κύκλους γύρω από το ξύλινο σαπιοκάραβο  που μετέφερε τους πρόσφυγες και με τα απόνερα της το βύθισε !

21_01_20151031_kt_3624_copy_sooc14463113544

Η Άγκυρα παίζει το παζάρι του γύφτου στο τραπέζι των Ευρωπαίων και είναι η πρώτη που θέλει νεκρούς στο Αιγαίο ώστε να ανοίξουν τον Φράκτη του Έβρου όχι βέβαια για τους πρόσφυγες της Συρίας !

Απο την άλλη άσχετοι δήθεν ευαίσθητοι διαδηλώνουν κατά του φράκτη του Έβρου ζητώντας την κατάργησή του ,την στιγμή που οι Ευρωπαίοι δήθεν δημοκράτες σηκώνουν φράκτες και σφραγίζουν τα σύνορά τους !

Δεν είναι τυχαίο οτι οι Γερμανοί για να μετατρέψουν την Ελλάδα σε καταυλισμό προσφύγουν και αποθήκη ανθρώπων θα ρίξουν και αρκετά ευρώ για δόλωμα …Τα ευρώ όμως πέφτουν και σε ΜΚΟ που δεν θα είναι η πρώτη φορά που παίζουν πολιτικά παιχνίδια σε βάρος τςη Εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδος !

Λίγο πριν τις 10:00 ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη εκατοντάδες άτομα, τα οποία έφτασαν για  να διαμαρτυρηθούν στις Καστανιές κατά του φράχτη του Έβρου.

Με έξι λεωφορεία και Ι.Χ αυτοκίνητα, κινήθηκαν προς τον Έβρο, όπου είχαν  συγκεντρωθεί ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις.

fwtografia1-500x280

Η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ζητά με ανακοίνωσή της να ξηλωθεί άμεσα ο φράχτης στον Έβρο, ώστε να δημιουργηθούν ασφαλείς δίοδοι για τους πρόσφυγες και να σταματήσει η τραγωδία στα νερά του Αιγαίου.

Ένταση σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα στις Καστανιές του Έβρου όταν 500 περίπου νεαροί που συμμετέχουν στην κινητοποίηση του Συντονιστικού Ενάντια στον Φράχτη του Έβρου στην προσπάθειά τους να περάσουν τα σύνορα και να πλησιάσουν στον φράχτη απωθήθηκαν από αστυνομικές δυνάμεις που είχαν παραταχθεί μπροστά στις μπάρες της συνοριακής διάβασης και οι οποίες χρησιμοποίησαν δακρυγόνα.

Οι νεαροί έφθασαν στις Καστανιές από την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις με λεωφορεία και ΙΧ και στα βασικά τους αιτήματα είναι να πέσει ο φράχτης και να εισέλθουν ελεύθερα οι πρόσφυγες και να δοθούν άδειες εισόδου στους λαθρομετανάστες.

Στο Συντονιστικό εναντίον του Φράχτη συμμετέχουν άτομα και συλλογικότητες, η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό, η Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης, η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Θεσσαλονίκης, ο Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος Σχολείο, Κοινωνικός Χώρος για την Ελευθερία Μικρόπολις, μία ομάδα νομικών για τα δικαιώματα των προσφύγων και λαθρομεταναστών κ.α.

Επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και Αστυνομικών , σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της πορείας κατά του φράχτη του Έβρου στις Καστανιές. Επεισόδια όμως υπήρχαν μεταξύ κατοίκων και διαδηλωτών σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ


kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου