23 Νοε 2015

ΚΙΝΕΖΟΤΟΥΡΚΟΚΙΝΕΖΟΤΟΥΡΚΟΙ ΟΥΙΓΚΟΥΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ!!! ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΟΤΟΥΡΚΩΝ ΣΕ ΦΟΥΛ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔOΣ !!! ΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΕΣΧΑΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΝΟΜΟΙΑ!!! ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!Ι

Ουιγούροι Τούρκοι αποβιβάζονται στη Λέσβο – Μουζάλα και ΕΥΠ πάρτε τα μέτρα σας!
http://www.tribune.gr/world/news/article/190379/ouigouri-tourki-apovivazonte-sti-lesvo-mouzala-ke-efp-parte-ta-metra-sas.html

Ουιγούροι Τούρκοι της Κίνας αποβιβάζονται ως πρόσφυγες στη Λέσβο, σύμφωνα με την τοπική δημοσιογράφο Κατερίνα Καραουλάνη.
Η Κατερίνα Καραουλάνη έγραψε στο Facebook:

«Μπορει καποιος να μου πει γιατι οι Ουιγουροι ερχονται ως προσφυγες στο νησι ; Εχω συναντησει αρκετους για να μην πω οτι τον τελευταιο καιρο οσες βαρκες ειδα στα Συκαμια ηταν γεματες απο αυτους. Απο οσο διαβασα η συμμετοχη αυτων στον πόλεμο της Συρίας στην πλευρά των ισλαμιστών ανταρτών εναντίον του Άσαντ τους κάνει συμμέτοχους στις διευκολύνσεις που δίνει η Άγκυρα στους Ισλαμιστές αντάρτες σε επίπεδο εξοπλισμού -εκπαίδευσης και παροχής καταφυγίου».

----------------------------------------------------


ΕΤΟΣ 2013 ΑΥΤΟ!!!!!!! ΕΝ ΜΕΣΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ



ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ 3:50 ΟΙ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ:



Στην Κύπρο, στην Πόλη και στην Αγιά Σοφιά και ακόμη παραπέρα στην Κόκκινη Μηλιά. 



ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ = ΤΟΥΡΚΕΣΤΑΝ ΟΥΙΓΚΟΥΡΟΙ ΤΟΥΡΚΟ - ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΙΝΑΣ



ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΟ ΚΡΥΠΤΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ "ΛΑ.Ο.Σ." ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΦΕΔΡΙΚΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ (!!!)



(ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΕΣ - ΠΑΡΑΝΟΙΚΕΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΛΗΚΤΟΙ ΚΑΙ ΙΑΧΩΒΙΚΩΣ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ "ΣΟΥΦΙ" ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΟΥΣ)



ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΥΙΓΚΟΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ






https://www.youtube.com/watch?v=oFNWyxKra-Y

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩΘΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2015/09/blog-post_22.html
ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ  https://www.youtube.com/watch?v=0ozLsJLpd4Y
ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  https://www.youtube.com/watch?v=nFcaTOZh7I0

http://www.kathimerini.gr/724710/opinion/epikairothta/arxeio-monimes-sthles/vy8isate-toys-pantes _13/04/2011_438721 «Στη Λάρισα τα κήρυξε αυτά ο κ. Καρατζαφέρης,  μιλώντας σε εκδήλωση του κόμματός του. Οτι θα έρθει  στα πράγματα μας το έχει πει κατ’ επανάληψη, είναι  απολύτως βέβαιος γι’ αυτό? «είναι θέλημα Θεού»  άλλωστε να γίνει αυτός ο παράκλητος του έθνους που  κάποια στιγμή θα δρέψει καρπούς και από την Κόκκινη  Μηλιά.»

http://clubs.pathfinder.gr/eikosidyo/419894 Κατά την διάρκεια του πρώτου συνεδρίου του "Λαϊκού  Ορθόδοξου Συναγερμού" τον Μάιο του 2002 στον  "Έσπερο", ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης είχε πει μια  αλησμόνητη φράση που έκανε μεγάλη εντύπωση και  πολλοί δεν την κατάλαβαν: "Ονειρεύομαι να κοιμηθώ  κάτω από την Κόκκινη Μηλιά" είχε δηλώσει τότε ο  αρχηγός του "ΛΑ.Ο.Σ." και κάποιοι αστοιχείωτοι  δημοσιογράφοι έσπευσαν να τον ειρωνευτούν.  Αγνοώντας οι άσχετοι ότι με τον όρο "Κόκκινη Μηλιά" οι  ίδιοι οι Τούρκοι εννοούν την γενέτειρά τους, που  βρίσκεται ανατολικότερα της Αγκύρας, στα υψίπεδα του  Τουρκεστάν ή της Μογγολίας... 
Η φράση, λοιπόν, "Ονειρεύομαι να κοιμηθώ κάτω από  την Κόκκινη Μηλιά" είναι η ακριβώς αντίστοιχη της  φράσεως που λένε οι Τούρκοι: "Θα πιούμε καφέ κάτω  από την Ακρόπολη"!..
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ = ΤΟΥΡΚΕΣΤΑΝ ΟΥΙΓΚΟΥΡΟΙ 
ΤΟΥΡΚΟ - ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΙΝΑΣ

http://ellhnkaichaos2.blogspot.com/2015/11/blog-post_11.html


kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου