9 Φεβ 2016

Ρε τι δούλεμα είναι αυτό που τρωτε Έλληνες…;



zOiiMwE

Όπως χάζευα την οθόνη βλέπω τίτλο με παχιά Γράμματα για τον Μογγόλο Απόλλωνα σε μικρο μπουκάλι και έναν άλλο …που τους ανέφερε σαν της δυο τεράστιες αρχές του πλανήτη!!
Κάτσε να δω λέω να γελάσω τι μ@λακειες λέει πάλι ο Αλφειός ποταμός … μπαίνω διαβάζω ..και αρχίζουν και πέφτουν τα δόντια μου …από την ηλιθιότητα !!!
http://alfeiospotamos.gr/?p=20665

VLADIMIR I. KOBZAR λέει λέγεται ο τιτανοτεραστιος που ελέγχει τον πλανήτη μαζί με τον σωρρα..κάτσε λέω να κάνω μια να δω ποιος είναι …


vladimir
Τα δυο πρώτα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά για πολύ γέλιο…


Πρωτο λινκ http://www.alphaomegastationbank.com/default/home.html ..η υποτιθέμενη τράπεζα – τραστ – οργανισμός του τιτανομεγιστοτεραστιου βλαντιμιρ…ανοίγεις την σελίδα και την να δεις …. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus dui ipsum, cursus ut adipiscing porta,…αχχαχα η σελίδα ακόμα δεν έχει τελειώσει την κατασκευή της σωστά …αλλά από την άλλη είναι ένας οργανισμός που διοικεί τον κόσμο ….αχχαχαχ πόσο απατεώνες άχρηστοι Θεέ μου …..

fSXYBWO
Το δευτερο λινκ http://fmd.alphaomegastation.org/ οδηγεί σε μια κατάσταση χαζαρο μογγολική .. με κάτι κινέζικα καταθέτηρια … δηλαδή .. ΣΙΟΝ ΓΚΟΓΚ και κίτρινος δράκος και πως τα λέει η οεα δεν θυμάμαι …Μα καλά υποτίθεται αυτούς δεν βρίζει ο Σωρρας …τι δουλειά έχει τώρα να είναι μαζί τους ; αχαχαχαχαχαχ

shock-1
Όποιος με παρακολουθεί ας θυμηθεί το βίντεο μου που εξηγώ το θέμα χρυσού και την μεγαλύτερη απατη στον πλανήτη … πριν 2-3 χρόνια σας τα λέω και τώρα τα παιδιά έρχονται με τα χαρτάκια του χρυσού να παρασυρουν κόσμο …με τον κλεμμένο χρυσό της Ταϊλάνδης …όπως ακριβώς λέω εδώ και χρόνια … ΑΠΑΤΗ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΎΣ …ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΨΕΙ!

 
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ … ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΛΙΟ… 

Θα πάνε στα χωριά και θα δείχνουν τον Βλαντιμίρ …και θα τους λένε οι δυο αρχηγοί του κόσμου ο τουρκομογγολος κοντός και ο Τιτάνας βλαντιμιρι!!!!! ΕΛΕΟΣ….

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ ΚΑΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΝΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ…. ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΝΟ !!!!!!

ΑΑ Κύριε εισαγγελέα … το βίντεο σας εξηγεί όλη την απάτη ..και έχετε πλέον και την μαρτυρία του Σωρρα μέσα από το άρθρο του Αλφειού ποταμού … θα κάνετε κάτι…η αν κάποιος από εσάς έχει άκρη με κάνα εισαγγελέα ..να η ευκαιρία για όλα…να αποδείξουν οι τύποι αν είναι αληθινά τα χρήματα που λένε η αν διακινούν χρεόγραφα τα οποία είναι προϊόν παγκόσμιου εγκλήματος !!!

Και το κερασάκι στην τούρτα με άρθρο για τον ρωσσο εγκληματία Βλαντιμίρ που πιάστηκε για ξέπλυμα χρήματος …κοκ κοκ κοκ…. σηκώνω τα χέρια ψηλά αν και μετά από αυτό συνεχίζετε να ασχολείστε και να στηρίζετε αυτά τα σκουλήκια …αντι να τους γιουχάρεται όπου τους βρίσκετε!!

y1Ku89C
 
Stranger….
ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΒΡΗΚΑ
ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ http://mignatiou.com/2015/04/kirie-prothipourge-na-parete-ta-lefta-tou-sorra-mas-axizoun-alla-stilte-ke-ena-isangelea/

Ο Vladimir I. Kobzar, κυκλοφορεί πλέον στη Μαλαισία και στις γύρω περιοχές, ενώ το Reuters φιλοξενεί ένα πρόσφατο, εξαιρετικό άρθρο που περιγράφει την έκνομη δραστηριότητα του (Special Report: The bonds that turned to dust – http://www.reuters.com/article/2011/08/15/us-phantom-bond-idUSTRE77E1ST20110815). Αυτός είναι ο μεγάλος “ανθρωπιστής” και ιδιοκτήτης των λογαριασμών, που αναφέρεται στο εξώδικο του Αρτέμη Σώρρα ως ο διαχειριστής των καταπιστευμάτων, στα οποία παλαιότερα ο Σώρρας είχε πρόσβαση λόγω κληρονομικής διαδοχής και με τη χρήση του δακτυλιδιού του Μεγάλου Αλεξάνδρου…

Όλα αυτά θα μπορούσαν να είναι απλά χαριτωμένα. Όμως, ο Kobzar μαζί με το συνεργάτη του Ruatapu Tukarawa, παρά λίγο να πετύχουν την αποσταθεροποίηση των Cook Islands, μέσα από μια παρόμοια διαδικασία με αυτή που χρησιμοποιεί ο Σώρρας για τους Δήμους. Έπεισαν τους Δήμους της χώρας να υπογράψουν δανειακές συμβάσεις και στη συνέχεια προσπάθησαν να ανακηρύξουν τους Δήμους σαν αυτόνομες περιοχές. Κάτι αντίστοιχο με αυτό που επιθυμεί η οργάνωση στην Ελλάδα, η οποία πλέον αυτοπροσδιορίζεται εθνικά, με όρους μικροέθνους (micronation).

πηγη

kerberos-hellas

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου