12 Μαρ 2016

Ξέφυγαν: Τοποθετούν Τούρκο Αξιωματικό (Βεληγκέκα) της Στρατοχωροφυλακής στα «Hot-Spotς» των νησιών του Αιγαίου!!

21 

Στην παραδοχή πως  Τούρκος  Αξιωματικός (Βεληγκέκας της Στρατοχωροφυλακής ) θα αποφασίζει ουσιαστικά για την επανεισδοχή των λαθρομεταναστών στην Τουρκία, εφόσον επικυρωθεί η συμφωνία με την Ευρώπη και με βάση όσα συμφωνήθηκαν στην Σμύρνη, προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας

toskas
 
Η παραδοχή του αυτή, σε εκπομπή της τηλεόρασης του Σκάι σήμερα το πρωί , ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, με πρώτο τον επίσης βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μιχελογιαννάκη, που δήλωσε πως «δεν δέχεται Τούρκο χωροφύλακα στα νησιά». Είναι έγκλημα να βάλεις τούρκο παρατηρητή στα νησιά, είπε και ζήτησε να μπουν ουδέτεροι αξιωματούχοι: «Εγώ δεν βάζω χωροφύλακα αμφισβήτησης» είπε.

Στην ίδια εκπομπή, ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος ζήτησε να ανοίξει και πάλι η Αμυγδαλέζα ως κέντρο κράτησης μεταναστών.
Παράλληλα ο Τόσκας ενημέρωσε πως η κυβέρνηση προετοιμάζει μια σειρά καταυλισμών σε απόσταση περίπου 20-25 χιλιομέτρων πίσω από τα σύνορα, από την Ειδομένη, όπου οι συνθήκες θα είναι πιο ανθρώπινες για τους πρόσφυγες, ώστε αυτοί να εγκαταλείψουν την Ειδομένη, τόνισε το πρωί του Σαββάτου ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

Ο Τόσκας μίλησε για υπάλληλο της Μετανάστευσης αλλά στην Τουρκία το θέμα το χειρίζεται αποκλειστικά η Τούρκικη Στρατοχωροφυλακή !
Σχόλιο: Στείλαμε μαζί με τον Τσίπρα έναν Στρατηγό ε.α να συμφωνήσει να τοποθετεί στα νησιά μας Τούρκος Βεληγκέκας  στα νησιά μας που αποφασίζει ποιοί και πόσοι θα επιστρέψουν στην Τουρκία …Τα χειρότερα τι θα ήταν ;

http://veteranos.gr/xefigan-tourki-axiomatiki-tis-stratochorofilakis-sta-hot-spots-ton-nision-tou-egeou/
 
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου