29 Μαρ 2016

Έκαναν hot spot την γιάφκα της εγκληματικής συμμορίας, των κομμουνιστών το Πολυτεχνείο!

Έκαναν hot spot την γιάφκα της εγκληματικής συμμορίας, των κομμουνιστών  το Πολυτεχνείο!
Αναρχικοί και αντεξουσιαστές ασκούν μεταναστευτική πολιτική και στο όνομα της αλληλεγγύης μετατρέπουν πανεπιστημιακά κτήρια σε καταυλισμούς προσφύγων, αναρχικοί και αντεξουσιαστές ασκούν μεταναστευτική πολιτική καταλαμβάνοντας δημόσια κτίρια, στεγάζοντας σε αυτά πρόσφυγες και μετανάστες, μετατρέποντας το Πολυτεχνείο σε hot spot.

Με το «έτσι θέλω», άτομα του αναρχικού και αντεξουσιαστικού χώρου εκδίωξαν και κρατούν εδώ και έναν μήνα έξω από το ιστορικό κτίριο Γκίνη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου την πανεπιστημιακή κοινότητα υπό την απειλή βίας, όπως μέλη της κατήγγειλαν δημοσίως, λειτουργώντας πλέον τους πανεπιστημιακούς χώρους ως...
αυθαίρετο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών μέσα από τις πρακτικές της αυτοοργάνωσης και της αυτοδιαχείρισης.
Με τις πρυτανικές αρχές να σιωπούν εκκωφαντικά και τις φοιτητικές οργανώσεις να τηρούν σιγήν ιχθύος για το θέμα, ένα κτίριο-σύμβολο του Πολυτεχνείου, το οποίο έχει χρυσοπληρωθεί από τον Ελληνα φορολογούμενο όλα τα προηγούμενα χρόνια καθώς υπήρξε στόχος βανδαλισμών, και στο οποίο γίνονταν μαθήματα και εξετάσεις, έχει μετατραπεί σε καταυλισμό. Μια εικόνα που σε καμία περίπτωση δεν παραπέμπει σε οργανωμένη πολιτεία, η οποία θα έπρεπε να αντιμετωπίσει συντεταγμένα και θεσμικά ένα τόσο σημαντικό ζήτημα εθνικής σημασίας όπως το Προσφυγικό.

Στις αίθουσές του και στα αμφιθέατρά του πραγματοποιούνται μαθήματα της Αρχιτεκτονικής Σχολής, καθώς και εξετάσεις μαθημάτων των σχολών του ΕΜΠ. Στο κτίριο αυτό αρχικά στεγάστηκαν 70 άτομα ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα των αυτοαποκαλούμενων «αλληλέγγυων». Αυτή τη στιγμή ο αριθμός των φιλοξενούμενων είναι μεγαλύτερος των 100, με τους Αφγανούς να αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία.

Ηδη, στις ιστοσελίδες του αναρχικού και αντεξουσιαστικού χώρου έχουν αναρτηθεί λίστες αναγκών για τη φιλοξενία των προσφύγων και μεταναστών που βρίσκονται σε αυτό τον πανεπιστημιακό χώρο. Μεταξύ των κατεπειγουσών αναγκών περιλαμβάνονται νερό, ζάχαρη, αλάτι, λάδι, μπρίκια και κατσαρόλες, χαρτί υγείας και καθαριστικά. Επιπλέον, ζητείται η συνδρομή «αλληλέγγυων» σε τρόφιμα, όπως μπισκότα, φρυγανιές, αραβικές πίτες, κονσέρβες και φρούτα, ενώ έχουν αναρτηθεί και οι ανάγκες σε συγκεκριμένα φάρμακα ευρείας χρήσης. Τη σχετική λίστα κλείνει η επισήμανση: «Προαιρετικά: Καπνός/τσιγάρα για την περιφρούρηση».

Σκοπός των καταληψιών είναι, όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν σε κείμενο αποφάσεων της ανοιχτής συνέλευσης του κατειλημμένου κτιρίου, να στηρίξουν έμπρακτα τους αδελφούς τους μετανάστες που "εγκλωβίστηκαν" στην ελληνική επικράτεια μετά το κλείσιμο των συνόρων. Οσον αφορά στην επιλογή του συγκεκριμένου χώρου δεν ήταν τυχαία, αφού η ιστορικότητα του κτιρίου Γκίνη «ως σημείου εκκίνησης για να σπάσουν διαδηλώσεις! εδώ και δεκαετίες» υπήρξε καταλυτικός παράγοντας, σε συνδυασμό βέβαια με το γεγονός της δυνατότητας που παρέχει για στέγαση μεγάλου πλήθους ανθρώπων.
Ούτε στην Ουγκάντα δεν γίνονται αυτά! μια χωρα μπάχαλο , μόνο αν κατεβούν τανκς στους δρόμους και αρχίσουν να σκοτώνουν επί τόπου όχι μόνο λαθρο αλλα και τα αδέλφια τους κομμουνιστές και όλους τους αριστερούς λαθρο-εισβολείς ομαδικά! οι εισβολείς σε αυτόν τον κόσμο στηρίζουν εισβολείς! ψηλά γράμματα αυτά για την μάζα! άντε τώρα να τους εξηγήσεις τι ειναι οι κομμουνιστές και οι λαθρο στα αλήθεια!όταν έχουν θρησκευτικές παρωπίδες και δογματισμούς του Γιαχβε!

http://www.aetos-apokalypsis.com/2016/03/hot-spot.html

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου