26 Απρ 2016

Με τον Όρκο στον νεκρό Πολεμιστή & τον Πολεμικό χορό των Ποντίων …Η «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2016» στο Βέρμιο!

5Με Αγιασμό τον Όρκο στον νεκρό Πολεμιστή και τον Πολεμικό χορό των Ποντίων οι Έφεδροι της Ελλάδος ξεκίνησαν στην Καστανιά Ημαθίας την Μεγαλύτεροι Άσκηση των Εφέδρων των Ενόπλων Δυνάμεων «Μακεδονομάχος»  2016 στο Όρος  Βέρμιο !…Αξιωματικοί παρόντες 39 Υπαξιωματικοί και Οπλίτες 253!

1
Το τριήμερο 22-24 Απριλίου 2016 διεξήχθη η καθιερωμένη ετήσια διαγωνιστική άσκηση εφέδρων «Μακεδονομάχος» που οργανώνεται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντών Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (ΠΟΕΕΦΕΔ)  και που φέτος έλαβε χώρα στην Καστανιά Ημαθίας, στο όρος Βέρμιο.!
Στιγμιότυπο 2016-04-26, 10.12.38 π.μ.Η Αναφορά των Εφέδρων  των Ενόπλων Δυνάμεων με το ξεκίνημα της Άσκησης…Παρόντες Αξιωματικοί 39, Υπαξιωματικοί και Οπλίτες 253!
Η άσκηση τουλάχιστο 24ωρης διάρκειας και περιλάμβανε  πολλαπλές και ποικίλες δοκιμασίες στρατιωτικών δεξιοτήτων, ενώ είναι ιδιαίτερα απαιτητική σε αντοχή σωματική και ψυχική, γνώσεις, αυτοσχεδιασμό, οργάνωση αλλά  και  το ομαδικό πνεύμα.
agia
Ολοκληρώθηκε  με μεγάλη επιτυχία η άσκηση Μακεδονομάχος 2016 που πραγματοποιήθηκε στην Ημαθία, από  22 έως 24 Απριλίου.
SANYO DIGITAL CAMERA
Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Καρδίτσας που συμμετείχε στην ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2016
Ομάδες από την Μητροπολιτική Ελλάδα και την Κύπρο συμμετείχαν  στην άσκηση, η οποία αποτελεί το κορυφαίο γεγονός για την εφεδρεία με στόχο την αξιολόγηση και τη συντήρηση των Εφέδρων .
SANY8640
Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Καρδίτσας  συμμετείχε ενεργά στην άσκηση αυτή με  ομάδα εφέδρων αξιωματικών  & αρχηγό αποστολής τον πρόεδρο του ΣΕΑΝ Καρδίτσας Ντενησιώτη Ιωάννη.
Φώτο απο την ΛΕΦΕΔ και τον ΣΕΑΝ Καρδίτσας!

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου