29 Απρ 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ! ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ; ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΕΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ;;;;;;;;


Περιπολικό σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής, υποχρέωσε σκάφος στο οποίο επέβαιναν Ροδίτες σε έλεγχο, ανοιχτά του ακρωτηρίου Αλωπός, καθώς σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, το σκάφος κινούνταν σε τουρκικά χωρικά ύδατα.
Το σκάφος, στο οποίο επέβαιναν 6 συνολικά άτομα, μεταξύ των οποίων και παιδιά, είχε ξεκινήσει το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας από τη Σύμη και είχε προορισμό το λιμάνι της Ρόδου. Το περιπολικό σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής, ζήτησε από τον έλληνα κυβερνήτη να...
σταματήσει για τυπικό έλεγχο όπως κι έγινε.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής» οι τούρκοι ήταν ιδιαίτερα ευγενικοί και καθησυχαστικοί, προφανώς επειδή στο σκάφος επέβαιναν και παιδιά, αλλά ήταν ιδιαίτερα αυστηροί στις συστάσεις τους,  όταν είδαν ότι η τουρκική σημαία που υπήρχε στο διερχόμενο σκάφος ήταν φθαρμένη.
«Να έχετε περισσότερο σεβασμό στα σύμβολά μας, δεν επιτρέπεται αυτή η σημαία να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση» ήταν η σύσταση του Τούρκου Αξιωματικού, προς τον κυβερνήτη του Ελληνικού σκάφους.  Μάλιστα, ο ίδιος ο τούρκος κυβερνήτης του περιπολικού σκάφους, ζήτησε από  τα στελέχη του πληρώματός του και του έφεραν μια καινούργια σημαία, την οποία ο ίδιος έβαλε στον ιστό του σκάφους όπως φαίνεται και στην σχετική φωτογραφία.
Η όλη διαδικασία ελέγχου, διήρκεσε περίπου 20 λεπτά και δεν υπήρξαν άλλου είδους προβλήματα.
Ο ίδιος ο τούρκος κυβερνήτης του σκάφους, την ώρα που αλλάζει την τουρκική σημαία στο ελληνικό σκάφος. «Να σέβεστε τα σύμβολά μας» - είπε στους επιβαίνοντες.    Ο ίδιος ο τούρκος κυβερνήτης του σκάφους, την ώρα που αλλάζει την τουρκική σημαία στο ελληνικό σκάφος. «Να σέβεστε τα σύμβολά μας» - είπε στους επιβαίνοντες.
Το τουρκικό σκάφος απομακρύνεται μετά τον έλεγχο.Το τουρκικό σκάφος απομακρύνεται μετά τον έλεγχο.
rodiaki.gr 

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου