7 Απρ 2016

ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΔΗΘΕΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ!!!

ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙ ΛΟΓΙΑ....
 
ERZSvOq 
Οι «αλληλέγγυοι» τάζουν στους Λαθρομετανάστες τα σπίτια μας, δίνουν γη και ύδωρ και προετοιμάζουν την ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας λες και είναι δικά τους αυτά που θέλουν να τους δώσουν…



Δεν σέβονται την νομοθεσία, δεν σέβονται τις διεθνείς συνθήκες για τα δικαιώματα των προσφύγων, δεν σέβονται τα ιερά και τα όσια αυτής της χώρας δεν σέβονται τον Λαό μας και τα δικαιώματα του!

Μόνο οι Λαθρομετανάστες έχουν δικαιώματα??
Ο κάθε ένας από αυτούς τους «αλληλέγγυους» έχει δική του αντίληψη για το μεταναστευτικό. Αυθαιρετεί κόντρα στους νόμους και εχει κάνει την Πατρίδα μου τσιφλίκι του!!!

Πότε θα τα μαζέψετε αυτά τα πληρωμένα πρακτοράκια??

Αλήθεια, γιατί δεν ελέγχουμε τους λογαριασμούς και διασυνδέσεις των «αλληλέγγυων» να δούμε πόσο αλληλέγγυοι είναι στην πραγματικότητα?
Kosmo.




ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΔΗΘΕΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ!!!Οι "αλληλέγγυοι" τάζουν στους Λαθρομετανάστες τα σπίτια μας, δίνουν γη και ύδωρ και προετοιμάζουν την ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας λες και είναι δικά τους αυτά που θέλουν να τους δώσουν... Δεν σέβονται την νομοθεσία, δεν σέβονται τις διεθνείς συνθήκες για τα δικαιώματα των προσφύγων, δεν σέβονται τα ιερά και τα όσια αυτής της χώρας δεν σέβονται τον Λαό μας και τα δικαιώματα του!Μόνο οι Λαθρομετανάστες έχουν δικαιώματα??Ο κάθε ένας από αυτούς τους "αλληλέγγυους" έχει δική του αντίληψη για το μεταναστευτικό. Αυθαιρετεί κόντρα στους νόμους και εχει κάνει την Πατρίδα μου τσιφλίκι του!!!Πότε θα τα μαζέψετε αυτά τα πληρωμένα πρακτοράκια?? Αλήθεια, γιατί δεν ελέγχουμε τους λογαριασμούς και διασυνδέσεις των "αλληλέγγυων" να δούμε πόσο αλληλέγγυοι είναι στην πραγματικότητα?Kosmo.
Posted by ΕΝΑ-Ε on Thursday, April 7, 2016
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου