17 Μαΐ 2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΩΤΙΑ !!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ένα μερος Κελτων και Σκυθων μετοικησε στην ΘΡΑΚΗ και τη ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, για να γενοκτονηθουν το 1922 κατά τη διαρκεια της Μικρασιατικης καταστροφης από τους Τουρκους του Κεμαλ. Οι Κελτες αυτοι αφομοιωθηκαν από τον τοπικο πληθυσμο και ηταν ένα μερος του ελληνικου λαου, που εγκαταληφθηκε από το «συμμαχικο» αγγλικο στεμμα προκειμενου να σφαγιασθει από τους Τουρκους.

Κατά τη διαρκεια αυτου του πολέμου ο πεθερος της σημερινης βασιλισσας Ελισαβετ υπηρετωντας ως διοικητης σωματος (Second CORP) καταδικαστηκε από στρατοδικειο ως προδοτης της Ελλαδος.
Κατά τη διαρκεια της Τουρκικης εισβολης στη ΚΥΠΡΟ ο γιος του Φιλιππος ηταν αρχηγος των βρετανικων ενοπλων δυναμεων, όταν δοθηκε εντολή σε Αγγλους πιλοτους να πληξουν ελληνικους στοχους βοηθωντας του Μογγολους Τουρκους. Οι Τουρκοι επληξαν ακομη και σχολεια και νοσοκομεια με βομβες ΝΑΠΑΛΜ. 


Να σημειωθει ότι μεχρι το Α΄ ΠΠ η βασιλικη οικογένεια της Αγγλιας ειχε γερμανικο ονομα, αλλα το αλλαξε γιατι ντρεποταν να παρουσιαζεται στους υπηκοους της μ’ αυτό τη στιγμη που οι βρετανοι πολεμουσαν τους Γερμανους.(ΒΛΕΠΕ:
ΣΟΚ! ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.....ΓΕΡΜΑΝΟΙ!!!)


ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΠΛΑΝΗΤΗΣ «ΕΛΛΑΣ»!!! Δείτε τοπωνύμια με ελληνικά ονόματα που υπάρχουν σε όλη την υφήλιο! Χάρτες που όλοι πρέπει να δούμε ...


kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου