4 Μαΐ 2016

Τα πήραν οι Στρατηγοί στον Έβρο …Τα δικά μας τα κανόνια τι πετάνε λουλούδια ; (video)


20-1024x577 
Τα πήραν στο κρανίο φαίνεται οι Στρατηγοί στον Έβρο από τις συνεχιζόμενες προκλήσεις της Τουρκίας και πολύ περισσότερο με κάποιους που φαίνεται  ότι θέλουν να μοιράζουν ψυχραιμία !

 1-1453806356
Το τι λέγεται στις Πολεμικές Μονάδες και τι κλίμα επικρατεί είναι αντιστρόφως ανάλογο με τους ειδικούς αναλυτές της πολιτικής του Κατευνασμού του θηρίου ,που διαρρέουν ότι πρέπει να επικρατήσει η λογική και μην προχωρήσουμε σε απάντηση στις προκλήσεις της Τουρκίας που καθημερινά αναβαθμίζονται !
1
Το Ηθικό στις Πολεμικές Μονάδες των νησιών  και Ειδικά στον Έβρο είναι στα ύψη ενώ στις διαρροές ότι οι Τούρκοι έχουν έτοιμη την πολεμική Μηχανή για κατάληψη μικρονήσιων στο Αρχιπέλαγος , Στρατηγός της Πρώτης Γραμμής απάντηση  στο συνομιλητή του …Δεν κατάλαβα τα δικά μας τα κανόνια τι πετάνε λουλούδια ; Κόκκαλο ο Πολιτικάντης της Περιοχής που ήθελε να το παίξει και παράγοντας της Πολιτικής ζωής !

Αν κρίνουμε πάντως από το πρόσφατο video απο ασκήσεις και βολές της Περιοχής μόνο λουλούδια δεν πετάνε ...Αλλά ξερνάνε φωτιά ,Ατσάλι και Θάνατο ! Για δείτε τους !


kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου