24 Ιουν 2016

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ - BREXIT! ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΑ @ΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ. ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΕΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η Ο.Ε.Α. ΙΔΟΥ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ

ME 52% ΥΠΕΡ ΚΑΙ 48% ΚΑΤΑ ΤΟΥ BREXIT ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ Ε.Ε Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ

10η ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΦΙΞΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΒΟΛΟΥ , ΕΚΤΟΣ 20 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΟΕΑ ΔΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ. 

ΜΑΣΩΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ «ΒΑΣΙΛΗΑ» ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΚΩΝ/ΝΟΥ Β’ , ΩΣ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΗΑ , ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΕΛΛΗΝΟΡΩΣΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΤΑΤΖΗ , ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΜΟΝΗ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ ΑΓ ΟΡΟΥΣ , ΩΣ ΜΕΣΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΒΑΣΤΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 

ΩΣ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ , ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ- ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗ  ΝΟΤΙΑ ΗΠΕΙΡΟ , ΕΛΛΑΔΟΣ- ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ , ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ- ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. 

ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΛΛΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ 4 ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ , ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ –ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΝΤΙΟ ΕΛΛΑΔΑ.

ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΙΚΟ «ΝΑΤΟ» ΝΑ ΜΗ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΣ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΧΕΡΣΑΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΙΟΝΙΟΥ –ΑΙΓΑΙΟΥ –ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ 

ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ  ΚΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΤΙΩΝ –ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ –ΜΗ ΜΑΣΩΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ-ΜΗ ΜΑΣΩΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ , Η ΟΕΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ , ΠΑΡ ΟΛΕΣ ΤΙΣ 40ΕΤΕΙΣ ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ , ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΝΕ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ , ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΨΥΧΡΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ , Η ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ «ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ» ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ , ΔΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ , ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ « ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΑΣΗ».

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ 2 ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ , ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ’’ ΚΕΡΒΕΡΟΣ’’ ΝΑ ΑΝΡΤΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ «ΩΣΤΕ» (ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΗΣ ''ΒΑΣΤΡ'' ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΩΣΤΕ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΜΕΝΟ ΝΑΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ ,ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΟΣΧΑΣ ΚΑΙ WASHINGTON ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ 666 ΚΩΝ/ΛΕΩΣ, ΑΡΧΙΚΩΣ ΩΣ 888 ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΩΣ 666 ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΩΝ , ΩΣΤΕ Η ΩΣ ΑΝΩ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ «ΡΙΚ» , Η ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΝΓΚΑΗΣ , ΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟ ΣΤΟΝ Γ’ ΠΠ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ.).

ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΦΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «ΒΑΣΤΡ» ΚΑΙ «ΡΙΚ»  ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.


ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α
ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α
ΕΛΠΙΔΟΣ 12 ΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ.
ΤΗΛ: 698 365 7954
 
ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΝΝΗ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ. ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ  24/06/2016 ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ 500 ΨΩΡΟ LIKE (!!!!!!!). ΕΝΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΤΑ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ  ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ 500 ΗΡΩΙΚΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΕΝΔΟΞΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ. 
 
ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΙ ΟΤΑΝ LIFE STYLE ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΑ SITE ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ
 

 ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΑ SITE ΚΛΥΔΑΡΟΤΡΥΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ LIKE ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ...


  ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ (ΤΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ) ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ - ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ


ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΣΤΙΜΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

ΤΟ ZOUGLA.GR ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟ PROTOTHEMA.GR ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟ NEWSIT ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ 20ΑΔΑ ΤΩΝ ΤOP SITE ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.....ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ!

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΟΣ KERBEROSEXIT (ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ Ο ΟΡΟΣ). ΟΜΩΣ, Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΥ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΣ Ο.Ε.Α ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ' ΟΣΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕΡΦΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΘΟΛΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.


ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΟΣΟ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ:


ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ Ν.Δ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΑΝΑ ΜΕΧΡΙ....ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΟ" ΤΣΙΠΡΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.:


ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ; ΤΟ ΚΚΕ, ΤΗΝ Χ.Α ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗΑ;
(ΑΠΟΣΜΑΣΜΑ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α)

...ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ, Η ΕΛΛΑΣ ΩΣ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!!!!

ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ! ΒΑΛΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Ν.Κ.Ε.(ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ), ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΑΣ ΦΥΤΕΨΑΝΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΒΑΡΟΝΟΙ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Α.(ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ). ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ., ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ. ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΞΑΝΑ ΩΣ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΤΟ YOUTUBE ΣΑΝ ΝΕΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ, ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ, ΣΒΗΣΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΒΥΘIΣΤΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΨΕΜΜΑ, ΦΑΓΩΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΖΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΩΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ. ΦΤΙΑΞΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΡΗΓΜΑΤΑ, ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ, ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΟ, ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΜΑΤΡΙΞ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΟΥΣ, ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ, ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΜΑΣ, ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ. ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΗΝ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟΝ Γ' Π.Π. ΜΕ ΜΕΓΑ ΕΝΟΧΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙΤΕ ΩΣ ΕΝΟΧΟΙ 666 ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

ΚΑΤΑΔΩΣΤΕ ΞΑΝΑ ΣΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ YOUTUBE, ΣΤΗΝ GOOGLE, ΣΤΗΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΗ ΕΛ.ΑΣ., ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΩΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ, ΓΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΚΟΚΑΛΑΚΙΑ ΜΕΤΑ, ΣΚΥΨΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΞΤΕ ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΛΑΨΤΕ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΘΕΩΝΑΤΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΣΜΟ, ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟ, ΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ, ΤΑ ΟΥΙΣΚΙΑ, ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΠΙΑΤΑ, ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ, ΤΗΝ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ, ΤΟΝ ΑΡΙΒΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΠΟΤΙΣΕ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟ ΣΑΣ ΕΡΓΟ. ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ.

ΒΑΛΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-Ν.Κ.Ε.(ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ, ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ. ΒΑΛΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ. ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ, ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΕΣ(ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑΣ, ΒΟΡΒΟΡΙΔΗ ΤΗΣ Ν.Δ.). ΒΑΛΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ Η ΚΚΚ, Η GOLDEN MORGENROTE, Η GOLDEN DAWN, Η ΜASSAGRANDE, ΟΙ ΛΕΥΚΕΣ ΤΡΙΓΩΝΙΚΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ. ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΞΥΛΟΥ. ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, ΤΟΥ ΞΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΑΔΕΡΦΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΗΣ ΓΑΔΑ, ΒΑΛΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΒΑΛΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ UCK ΚΑΙ ΤΟΥ UCC, ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΒΑΛΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΓΑΜΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ, ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ, ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ, ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΟΛΦΟ ΡΟΘΤΣΙΛΔ, ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΦΙΣΣΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ ΜΑΣΟΝΙΚΑ, ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΡΟΤΕΤΑΜΜΕΝΟ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ Ο ΦΥΡΕΡ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΑΛΑΜΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ! ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΟΥ GOLDEN DAWN ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΚΚ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΒΟΥΝ ΔΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΜΟΡΦΟ ΠΑΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΣΕ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΡΑΓΟΜΟΡΦΟ ΒΑΑΛ, ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΡΑ! ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΩΝ NEAR METATRON ΚΑΙ ΝΑ ΕΘΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΛΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΣΑΤΑΝ-ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ "ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ Η Ο.Ε.Α."

ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΒΑΪΜΑΡΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΥ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙΤΕ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΦΡΟΝΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΝΑΖΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΤΕ, ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ 666 ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΘΕΙΤΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΡΕΣΔΗ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΙΟΧΑΝ ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΕΝ ΨΕΥΔΟΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ 666 ΝΑ ΗΓΕΙΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΜΕ ΤΑ ΞΥΡΙΣΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΜΠΟΝ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΞΑΝΑ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΕΞ'ΩΝ ΣΥΝΕΤΕΘΗ, ΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ, ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΘΡΥΨΑΛΛΑ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ 666, ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΘΕΙ Ο 888 ΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ, ΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΙΣΤΙΑΣ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΕΧΘΑΝΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΙΣΤΙΑ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΚΕΛΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΙΣΤΙΑΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΠΥΡΙΑ.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΤΕ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ, ΟΙ ΕΨΙΛΟΝ, Ο ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΔΑΝ, Η GOLDEN DAWN, ΤΟ Ο.Τ.Ο., Η ΘΕΟΣΟΦΙΑ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ, "ΑΡΜΑΓΓΕΔΩΝ" - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Γ'Π.Π. ΚΑΙ ΝΑ ΒΥΘΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ, ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΛΙΨΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΡΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΘΕΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΥΤΟΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ, ΟΠΩΣ Ο ΠΑΪΣΙΟΣ, Ο ΙΩΣΗΦ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ Ο ΕΦΡΑΙΜ ΚΟΥΤΣΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΛΗΝΙΑΖΕΤΑΙ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε. ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΗΣΑΪΓΙΑΧ, ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΑΛΕΛΟΥ ΓΙΑΧ ΑΛΕΛΟΥ ΓΙΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΕΟΡΤΑΖΕΤΕ ΤΟ ΠΕΣΑΧ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΚΩΒ ΤΗΝ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΑΑΚ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΘΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣΤΕ ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΚΕΛΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝΕ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΙΑ ΦΡΑΤΖΟΛΑ ΨΩΜΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΦΑΪ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΦΑΤΕ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΟΠΛΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΛΟΓΩ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΑΤΕ. ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΟΠΛΕΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΖΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ!

ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ, ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ, ΠΟΥ ΕΞΕΔΙΩΞΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΣΟΦΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΚΑΛΗ ΜΑΖΑ/ΟΧΛΟΣ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΨΕΤΕ ΞΑΝΑ ΟΠΩΣ Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΣΩΘΗΚΕ, ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ. ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ, Η ΑΡΒΕΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΙΑΜΕΠ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΟΣΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΥΠΟΥΛΑ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΔΙΟΤΙ "ΕΟΡΤΑΖΑΝΕ ΤΑ ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΑ"..., ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝΕ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ Η ΠΟΛΗ ΝΑ ΤΟΥΡΚΕΨΕΙ. ΞΑΝΑΖΗΣΤΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΑΜΠΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΓΕΤΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΑ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.....

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου