4 Ιουν 2016

Το Αίμα νερό δεν γίνεται-Μεγάλη Ελλάδα για πάντα ζεις! «una faccia una razza»


''Οπαδοί της Νάπολη φωνάζουν «noi siamo Partenopei» δηλαδή «Εμείς είμαστε Παρθενοπαίοι - Έλληνες» την ώρα του Ιταλικού ύμνου''

ΠΑΡΘΕΝΟΠΗ ήταν...
η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ ή το ΑΡΧΑΙΟ ΟΝΟΜΑ των κατοίκων της ΝΕΑΣ ΠΟΛΗΣ (ΝΕΑΠΟΛΙΣ – NAPOLΙ)

Την στιγμή που στη Ελλάδα οι ανθέλληνες προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε κάθε σχέση με την Ελληνική Φυλή σε όλη την Μεσόγειο ξυπνάει το Ελληνικό κύτταρο του αρχαίου και σύγχρονου Ελληνικού Κόσμου.Για την ιστορία η Νάπολη είναι η ομάδα των Ελλήνων αποίκων της μεγάλης Ελληνικής Αυτοκρατορίας.

Η πρώτη πόλη (Παρθενόπη) ιδρύθηκε από Έλληνες της Κύμης ( ή της Χαλκίδας ), Ελληνική αποικία της ομώνυμης πόλης της Εύβοιας, γύρω στον 9ο - 8ο αι. π.Χ., με το όνομα Παρθενόπη.

Η αποικία αυτή ονομάστηκε αργότερα Παλαιόπολις και μετά κατά τον 5ο αι. π.Χ. ίδρυσαν σε μια κοντινή περιοχή την Νεάπολις δηλαδή Νέα πόλις σημερινή Νάπολη.

Ας μην ξεχνάμε επίσης και την Λάτσιο που έχει το χρώμα της Ελληνικής σημαίας στην φανέλα της, όπως και η Ολυμπίκ Μαρσέιγ στην Γαλλία .


Η πόλη της Μασσαλίας - Μαρσέιγ ιδρύθηκε από Έλληνες Φωκαείς περί το 600 π.Χ
στο κέντρο της σημαίας είναι ο Πρωτέας καιτο πανό από κάτω γράφει: δεν αρνούμαστε την καταγωγή μας..

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΟΡΕΟ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΡΣΕΙΓ  Βίντεο: ''Οπαδοί της Νάπολη φωνάζουν «noi siamo Partenopei» δηλαδή «Εμείς είμαστε Παρθενοπαίοι - Έλληνες» την ώρα του Ιταλικού ύμνου''


 


https://www.youtube.com/watch?v=jPPKZxGIt1Y

This-was-Hellas

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου