5 Σεπ 2016

Η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΡΟΔΟΥ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΙΑΧΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΒΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΑΛΛΑ Η ΦΡΙΚΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!


ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΚΥΡΙΟΙ, Η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ! ΗΔΗ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ). ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΕΝΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΙΓΜΑ...

ΒΛΕΠΕ:

ΕΛΛΑΣ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ !!! ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΟΠΛΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΩΡΑ !!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ!!!

 Η ΕΙΔΗΣΗ:

nks 
Ως «ύποπτη» χαρακτηρίζει με ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νότιας Δωδεκανήσου, την εκ νέου επικαιροποίηση του θέματος της αναδιάρθρωσης των υπηρεσιών της αστυνομίας, την ώρα που υπάρχει σοβαρό θέμα με τους πρόσφυγες και λαθρομετανάστες που ξεκίνησαν και πάλι να έρχονται στα νησιά μας.

 thumb_640


Στην ανακοίνωση, η οποία υπογράφεται από τον πρόεδρο κ. Μανώλη Ανδρουλάκη και τον γενικό γραμματέα κ. Γιώργο Βουρλούμη, ξεκαθαρίζεται ότι οι συνδικαλιστές αστυνομικοί δεν πρόκειται να δεχθούν «άπραγοι να μετατραπούν εξ’ ολοκλήρου τα νησιά μας σε άτυπα hot spot από αλλοδαπούς διαφόρων εθνικοτήτων οι οποίοι σύντομα θα καταλήξουν να υπερκαλύπτουν τον τοπικό πληθυσμό με ότι κινδύνους αυτό συνεπάγεται»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νότιας Δωδεκανήσου αναφέρει τα εξής:

«Τον τελευταίο καιρό παρακολουθούμε να γίνεται πολύς λόγος για την επιχειρούμενη αναδιάρθρωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών, μία προσπάθεια η οποία εκτιμούμε ότι εκ’ των προτέρων έχει αποτύχει αφού έχει ‘’ξεχειλωθεί’’  από τις παρεμβάσεις που έχει δεχθεί, που δεν αξίζει καν  να αναφερθούμε στα αποτελέσματα που θα έχει.

Επίσης  θεωρούμε ύποπτη την χρονική  στιγμή που έρχεται στο προσκήνιο, με δεδομένο το γεγονός ότι η αναδιοργάνωση θεωρητικά είχε ολοκληρωθεί στα τέλη του 2015.


Από την πλευρά μας πιστεύουμε ότι την τρέχουσα περίοδο θα έπρεπε να ασχολούμαστε με το γεγονός ότι η χώρα μας έχει μετατραπεί σε αποθήκη ψυχών, οι οποίες στοιβάζονται σε άθλιες και απάνθρωπες συνθήκες σε πλατείες, δρόμους και δομές, καθώς και αυτούς που κερδοσκοπούν σε βάρος τους (ιδιώτες, οργανώσεις κ.α.).

Ωστόσο εμείς δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε τι θα πρέπει να μας ανησυχεί περισσότερο η κατάσταση που περιγράψαμε παραπάνω σε συνδυασμό με τις νέες αφίξεις μεταναστών  που ξεκίνησαν αργά αλλά αυξάνονται σταθερά σε όλα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου ή ο τρόπος που λειτουργούμε.

astynomikoi-rodou-630x400

Επειδή συμβαίνουν πράγματα και παίρνονται αποφάσεις ¨ελαφρά την καρδία¨,  με αποκορύφωμα την απόφαση των διοικούντων να υποχρεώνουν τους μετανάστες να παραμένουν στα νησιά ακόμα και όταν αφήνονται ελεύθεροι, εμείς διαμηνύουμε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα δεχθούμε άπραγοι να μετατραπούν εξ’ ολοκλήρου τα νησιά μας σε άτυπα hot spot από αλλοδαπούς διαφόρων εθνικοτήτων,  οι οποίοι σύντομα θα καταλήξουν να υπερκαλύπτουν τον τοπικό πληθυσμό με ότι κινδύνους αυτό συνεπάγεται».   

rodiaki.gr


kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου