15 Οκτ 2016

ΞΥΛΟ ΣΤΟ 66Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ...!!! ΓΟΝΕΙΣ ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΜΕΛΗ ΜΚΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΑ...!!!

ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ, ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. ΚΟΛΑΣΗ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ, ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ....ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ!!!!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ. 

ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ!Ένταση μεταξύ γονέων και μελών ΜΚΟ στο 66ο δημοτικό Αθηνών
ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ:

Με ένταση ξεκίνησε η πρώτη μέρα για 31 προσφυγόπουλα στο σχολείο. Γονείς που είχαν μαζευτεί από νωρίς το πρωί διαπληκτίστηκαν με μέλη μη κυβερνητικής οργάνωσης που συνόδευαν τα παιδιά, αλλά και με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Παιδείας.Η άφιξη των παιδιών έγινε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, λόγω του ότι συνεδρίαζε στο σχολείο ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων με τους εκπαιδευτικούς, αλλά και με εκπροσώπους του υπουργείου παιδείας.

Στις 3.30 περίπου το μεσημέρι, 31 προσφυγόπουλα πέρασαν την είσοδο του σχολείου μετά μουσικής, αφού ένας αποσπασμένος δάσκαλος είχε φέρει το ακορντεόν του για να υποδεχτεί τα παιδιά. Την ίδια ώρα μέλη αλληλέγγυων και ακτιβιστές διαπληκτίστηκαν έντονα με γονείς που προσπάθησαν να κρατήσουν κλειστή την πόρτα του σχολείου. Οι γονείς διαμαρτύρονταν όχι για την άφιξη των παιδιών αλλά γιατί κανείς υπεύθυνος δεν τους διαβεβαίωνε ότι τα παιδιά είναι εμβολιασμένα και υγιή.

Όταν ο γενικός γραμματέας του υπουργείου παιδείας τους έδωσε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις. τα πνεύματα ηρέμησαν και τα προσφυγόπουλα μπήκαν στο σχολείο.

Κατά τις ώρες που έμειναν στο σχολείο έπαιξαν στο προαύλιο και ξεκίνησαν να μαθαίνουν τα πρώτα γράμματα από δασκάλους που έχουν αποσπαστεί εκεί. Σύμφωνα όμως με τον εκπρόσωπο του υπουργείου παιδείας, θα υπάρξει αξιολόγηση των γνώσεων των παιδιών ώστε να προσαρμοστεί ανάλογα η εκπαίδευσή τους.


protothema.gr

kerberos-hellas

1 σχόλιο:

 1. ΞΥΠΝΗΣΤΕ...ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΒΙΑΙΗΣ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ Π[ΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΟΥΝ.
  ...........Εδώ, το βάσει συντάγματος απειλητικό (έγγραφο-καταγγελία) κατά της ζωής των δημάρχων και των όποιων άλλων συνεργούν και εγκρίνουν εγκατάσταση λαθρομεταναστων-λαθροπροσφυγων στις κατά τόπους περιοχές μας
  έχει ήδη γίνει δεκτό από την ελληνική δικαιοσύνη και με αυτό έχουμε αποτρέψει ήδη σε 4 δήμους υπουργικές αποφάσεις εγκατάστασης λαθρό.
  η εν μέσο κατοχής υπόθαλψη του λαθροπροσφυγικου, συνιστά συνέργεια σε βίαιη κατάλυση του συντάγματος και σε εσχάτη προδοσία( και αυτά ο κάθε πολίτης με εκλογικά δικαιώματα υποχρεούται από το νόμο να τα γνωρίζει.και δεν υφίσταται άγνοια νόμου)
  για ό,τι πληροφορίες πείτε μου
  κοινοποιήστε
  https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF%CF%85-120-%CF%85%CF%80%CF%8C%CF%88%CE%B9%CE%BD-%CF%8C%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AC%CF%81%CF%87%CF%89%CE%BD%CF%8C%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%8D%CE%BD%CF%89%CE%BD%CF%8C%CE%BB%CF%89/1042056112504403

  ΑπάντησηΔιαγραφή