8 Οκτ 2016

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΡΑΤΗΓΕ

ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ - ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ, ΟΤΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ. ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ...ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ....

 Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΣΕ !!!!!

Ο μεγάλος επαναστάτης, ο αντιπρόεδρος της Επαναστατικής Εθνικής Κυβερνήσεως της 21ης Απριλίου, ο Στρατηγός Στυλιανός Παττακός πέρασε στην αιωνιότητα



 Η ΕΙΔΗΣΗ:
 
Σε ηλικία 104 ετών (γεννημένος στις 8 Νοεμβρίου 1912), ο Στυλιανός Παττακός, ο άνθρωπος που διέταξε τα τανκς κατά το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967, «έφυγε» από τη ζωή σήμερα Σάββατο (8/10). 
Το ρεπορτάζ της κρητικής (τόπος γέννησης του Παττακού) «neakriti.gr» αναφέρει: «Λίγες ώρες μετά τη διάρρηξη στο σπίτι του στην Αθήνα, όπου άγνωστοι του αφαίρεσαν κοσμήματα και το "Παράσημο της Ανδρείας", ο μακροβιότερος από τους πρωταίτιους του πραξικοπήματος και της 7χρονης δικτατορίας στην Ελλάδα, Στ. Παττακός εξέπνευσε πριν από λίγο σε ηλικία 104 ετών.
Ο καταγόμενος από το Ρέθυμνο πραξικοπηματίας που είχε αποφυλακιστεί για λόγους ανήκεστου βλάβης, παρότι καταδικαστείς σε ισόβια, θα κηδευτεί σύμφωνα με τους οικείους του την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη με σοβαρό το ενδεχόμενο η τελευταία του κατοικία να είναι στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Αγία Παρασκευή Ρεθύμνου».


http://www.neakriti.gr/?page=newsdetail&DocID=1356820

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου