25 Νοε 2016

ΟΡΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ.


ΟΡΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ.

Η ΟΕΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 19/11/16, ΕΔΩΣΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΖΩΗΣ 4 ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ. ΚΑΛΟΥΝΤΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΕΑ , ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Η ΟΕΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ , ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΕΠΕΤΑΙ ΝΕΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΤΟΛΗΣ ΔΙΑ ΑΜΥΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΟΠΛΟΥ ‘’ΤΕΙΖΕΡ’’ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ‘’CIA’’ KAI ΤΟΥΡΚΙΚΗ ‘’MIT’’ ΔΙΕΝΕΙΜΑΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΠΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΠ/ΕΥΠ. ΕΙΔΙΚΩΣ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠ/ΜΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΥ Κα ΚΑΡΑΜΠΙΝΗ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΜΑΙΛ ΠΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ Δ/ΣΗ ΒΟΛΟΥ. ΟΜΟΙΩΣ ΠΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΒΟΛΟΥ.

.
ΑΝΑΝΕΩΣΗ
* * *
 ΕΝ ΟΨΕΙ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΟΤΙ ΕΙΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΒΟΛΟΥ ΕΛΕΙΠΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ.

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΟΠΩΣ ΨΕΥΔΕΤΑΙ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠ ΜΑΝ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΕΙΣ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ‘’ COSMOS-THE OTHER SIDE’’

ΤΕΛΟΣ-ΟΒΕΡ.

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΟΛΟΣ, ΕΛΛΑΣ.

ΑΡ.ΛΟΓ/ΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 6886-124336-325
IBAN: GR47 0171 8860 0068 8612 4336 325
BIC: PIRBGRAA

ΤΕΛΟΣ ΟΒΕΡ.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΛΟΣ

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου