24 Νοε 2016

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΘΕΜΑ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ , ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΟΠΛΟ ‘’ΤΕΙΖΕΡ’’ ΝΕΥΡΟΜΥΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΥΣΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΟΡΗΓΗΣΕ Η ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ CIA ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ’’ ΜΙΤ ‘’
 

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΘΕΜΑ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ , ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΟΠΛΟ ‘’ΤΕΙΖΕΡ’’ ΝΕΥΡΟΜΥΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΥΣΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΟΡΗΓΗΣΕ Η ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ CIA ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ’’ ΜΙΤ ‘’

ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΘΑ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ. ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΟΠΛΟΥ ‘’ΤΕΙΖΕΡ’’ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΧΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΚΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΩΣ ΑΡΧΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΝΟΠΛΟΥ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (‘’ΚΑΛΠΑΖΟΥΣΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ’’, ΩΣ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΤΡΟΤΣΚΙ).

ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΟΠΛΟΥ ‘’ΤΕΙΖΕΡ’, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΑΝ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ ΑΠΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΚΑΡΔΙΑΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ. ΕΑΝ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙ ΤΗ ΝΕΦΡΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΝΕΦΡΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ .


ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ:


1...ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ ΥΦΑΣΜΑ
2...ΣΤΡΩΜΑ ΚΟΙΝΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ
3...ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΡΩΜΑ ΚΟΙΝΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ
4...ΕΥΚΑΜΠΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΥΡΙΣΕΚΤΑΙ ΕΥΚΟΛΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΙΔΗΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ‘’ ΣΙΤΑ ΣΥΡΜΑΤΙΝΗ ΨΙΛΗ’’.
5...ΣΤΡΩΜΑ ΚΟΙΝΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ
6...ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΚΟΙΝΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ
7...ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ ΥΦΑΣΜΑ ΩΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΥΦΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ .
8...ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΚΟΠΕΥΤΩΝ , ΗΤΟΙ ΘΕΡΜΙΚΗ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΥΠΕΡΥΘΡΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ , ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ ΣΥΡΡΑΠΤΟΝΤΕ ΡΑΚΗ-ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ ΑΜΙΑΝΤΟΥ.


ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ‘’ΜΑΚΕΛΕΙΟ’’ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΘΑ ΟΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΟΥΖΑΛΑ η ΜΟΖΕ-ΜΩΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΣΚΑ ( ΤΡΕΙΣ ΦΥΛΕΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ: ΤΟΣΚΗΔΕΣ-ΛΙΑΠΗΔΕΣ-ΤΣΑΜΗΔΕΣ) ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΕΙΣ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΟΠΛΟΥ ‘’ΤΕΙΖΕΡ’’ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΤΗΣ ΧΙΟΥ .


Η ΟΕΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ , ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ , ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤ. ΑΥΦΑΝΤΗ) , ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΜΟΥΖΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΤΟΣΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ‘’ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ’’ ΚΑΙ ΤΗΣ ‘’ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ’’ , ΑΡΘΡΑ 134-151 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ, ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΟΠΛΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗ ΧΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ , ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΕΙΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 17/11/16 , ΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΝΟΠΛΟΥ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΔΙΑ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ .

 

ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ :

ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΦΡΟΥΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ , ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΠΡOΔΟΤΕΣ.


ΤΕΛΟΣ –ΟΒΕΡ.


ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ, ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΕΑ.

ΒΟΛΟΣ , ΕΛΛΑΣ.


ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!!!


ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΡΑ!!!.


http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2016/11/cia_22.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου