15 Δεκ 2016

Μαυροφορεμένοι άπλυτοι μαλλιάδες με μούσια πήραν 12χρονο σε κοινόβιο

Πήγε με τη θέλησή του

Ένα 12χρονο αγόρι φέρεται πως δέχτηκε στην αγκαλιά της θρησκευτική ομάδα που εδράζεται στη βόρεια Ελλάδα και διατηρεί εδώ και χρόνια το μεγαλύτερο σε έκταση κοινόβιο του πλανήτη. Ο 12χρονος Μιχάλης, όπως μας ενημερώνει το vimaorthodoxias.gr, έκανε μόνος του την επιλογή, να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και να αφιερώσει τη ζωή του στην υπηρεσία της θεότητας την οποία λατρεύει η εν λόγω ομάδα.



Βέβαια ο 12χρονος Μιχάλης, είχε δώσει δείγματα γραφής από τη μικρή ηλικία των 5 ετών, όταν αποφάσισε πάλι μόνος του, να γίνει βοηθός ενός επισκόπου στην Ιταλία, ονόματι Σιλουανό. Έχοντας αναπτύξει πλήρως την κριτική του ικανότητα και σίγουρα χωρίς καμία ώθηση από το οικογενειακό του περιβάλλον, ήξερε από πολύ νωρίς τι ήθελε να κάνει στη ζωή του.
Τι κι αν στα 12 σου, δεν κρίνεσαι ικανός ούτε να μπεις σε ασανσέρ μόνος σου;

Στη δυτική κοινωνία, φαίνεται πως δεν έχεις κανένα πρόβλημα να κάνεις επιλογές που θα σε στείλουν να ζεις με θρησκευτικές οργανώσεις σε κοινόβια, σε διάφορα μέρη του πλανήτη. Ιδίως όταν αυτές οι οργανώσεις, θεωρούνται άρρηκτα συνδεδεμένες με την πολιτική και οικονομική ζωή της κάθε χώρας που μπορεί να βρίσκεσαι.

Βέβαια η περίπτωση του 12χρονου Μιχάλη δεν είναι η μοναδική. Στο συγκεκριμένο κοινόβιο λειτουργεί από το 1842 η αυτοαποκαλούμενη Αθωνιάδα Ακαδημία και όπως μαθαίνουμε από την ιστοσελίδα της, παρέχει όλες τις ανέσεις σε παιδιά που φοιτούν σε αυτή, ενώ τα διαπιστευτήρια που δίνει στους απόφοιτους είναι ισότιμα με αυτά του ελληνικού δημοσίου.
Όπως μάλιστα μας λέει η wikipedia, η συγκεκριμένη σχολή, δε λειτουργούσε για λίγο καιρό και συγκεκριμένα από το 1940 έως το 1953, λόγω του ελληνοϊταλικού πολέμου, που μάλλον στη συγκεκριμένη γωνιά της Ελλάδας, κράτησε λίγο παραπάνω.

%ce%b1%ce%b8%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%ce%b1%ce%ba%ce%b1%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%af%ce%b1-%ce%b2%ce%b9%ce%ba%ce%b9%cf%80%ce%b1%ce%af%ce%b4%ce%b5%ce%b9%ce%b1





Είμαστε σίγουροι πως ο μικρός Μιχάλης, θα γαλουχηθεί με τις αξίες και τις αρετές του συγκεκριμένου κοινόβιου και αν ποτέ επιστρέψει στην κοινωνία, θα είναι ένα χρήσιμο μέλος με αγάπη για τον συνάνθρωπό του. Να, σαν αυτόν εδώ, μέλος του ίδιου κοινόβιου:



Παρόλο που στο παρελθόν, μέλη και ανώτατοι ταγοί της συγκεκριμένης θρησκευτικής σέχτας, έχουν κατηγορηθεί είτε για παιδεραστία είτε για συγκάλυψή της, είμαστε σίγουροι πως επρόκειτο για μεμονομένες περιπτώσεις και η οργάνωση έχει κάνει την αυτοκάθαρσή της και τα παιδιά δε διατρέχουν πια κανένα κίνδυνο.

1












Για τους λίγους γραφικούς αναγνώστες μας που θα ενοχληθούν με τις τύχες αυτών των παιδιών και θα αναρωτηθούν γιατί δεν επεμβαίνει κάποιος εισαγγελέας, να τους καθησυχάσουμε πως όλα γίνονται νόμιμα, και να τους ενημερώσουμε πως στη Σαουδική Αραβία των Βαλκανίων που ονομάζεται Ελλάδα, φαινόμενα σαν αυτά πρέπει να τα συνηθίσουν σαν καθημερινότητα.
Για όσους θέλετε να βοηθήσετε, να σας πούμε πως με κάθε share αυτού του άρθρου, ένα αγγελάκι παίρνει τα φτερά του.

Από: spasmenoparathyroblog
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου