20 Δεκ 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΚΑΨΑΝ 3 ΤΡΟΛΕΪ - ΤΟΣΚΑΣ: "Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ" - ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΝΟΕΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ !!!

Αδριάντα στα Εξάρχεια θα στήσουν οι αναρχικοί προς τιμή του Νίκου Τόσκα


Ούτε ένα ούτε δύο αλλά τρία τρόλει τα οποία έχει πληρώσει ο ελληνικός λαός πυρπόλησαν χθες το βράδυ οι αναρχικοί επί της Πατησίων. Τα δύο τελευταία χρόνια, στο ίδιο ακριβώς σημείο, έχουν καεί συνολικά 8 τρόλεϊ και ένα πυροσβεστικό όχημα. Φυσικά ούτε λόγος για τις ζημιές που έχουν λάβει χώρα στο κτήριο του Πολυτεχνείου. Πρέπει να είχε μερικές χιλιάδες φορές που οι αναρχικοί το έχουν σπάσει - κάψει - λεηλατήσει. Αλλά είπαμε: για τον υπουργό η κατάσταση είναι ελεγχόμενη. Θα σταματήσει να είναι υπό έλεγχο μόνον όταν οι αντιεξουσιαστές κάνουν χρήση όπλων μαζικής καταστροφής πχ αέριο Σαρίν. 

Ο Νίκος Τόσκας ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης είναι ο βασικός υπεύθυνος για την πολιτική ανοχής απέναντι σε κάθε λογής ταραξίες, κακοποιούς και εγκληματίες. H κατάργηση της Ομάδας ΔΕΛΤΑ ήταν το πολιτικό γραμμάτιο του ΣΥΡΙΖΑ που εκπληρώθηκε προς τον αναρχικό χώρο.
Περισσότερα για το θέμα αυτό μπορείτε να βρείτε εδώ: http://defencenews.gr/asfaleia/ethniki-asfaleia/4539-omada-delta-ena-politiko-grammateio-tou-syriza-pros-ton-anarxiko-xoro-ekplirothike

Επί ημερών Τόσκα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, έχουν σημειωθεί τα πλέον σοβαρά περιστατικά της τελευταίας δεκαετίας και αυτό είναι κάτι που στοιχειοθετείται με τρόπο σαφή και ξεκάθαρο.
  1. Οι ζωές και οι περιουσίες των πολιτών βρίσκονται σε διαρκή κίνδυνο.
  2. Μέσα μαζικής μεταφοράς πυρπολούνται χωρίς την παραμικρή αντίδραση από μέρους της πολιτείας.
  3. Επιθέσεις εναντίον Αστυνομικών με στόχο τον σοβαρό τραυματισμό τους.
  4. Μνημεία ιστορικής και αρχαιολογικής αξίας βανδαλίζονται, ενώ σημειώνονται επανειλημμένα κλοπές προτομών, χωρίς την παραμικρή αντίδραση της πολιτείας.
  5. Πραγματοποιούνται επιθέσεις εναντίον γραφείων πολιτικών κομμάτων, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές των ανθρώπων που εργάζονται εκεί.
  6. Επιθέσεις εναντίον Αστυνομικών Τμημάτων, με τους δράστες να αποχωρούν ανενόχλητοι.
  7. Συγκρούσεις χούλιγκαν σε κεντρικά σημεία της πόλης.
  8. Εισβολές σε κεντρικά μέγαρα και κυβερνητικά κτίρια από παρακρατικές ομάδες.
  9. Δολοφονίες πολιτών σε κεντρικά σημεία της πόλης.
  10. Πορείες ενόπλων παρακρατικών ομάδων σε κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν συνοπτική περιγραφή της κατάστασης που επικρατεί από τις 22 Σεπτεμβρίου 2015. Το πλέον παράδοξο στο οποίο πρέπει να επικεντρωθεί η προσοχή, είναι το γεγονός πως η πολιτική ηγεσία εξισώσει τη δράση των επίσημων οργάνων του κράτους με τη δράση παρακρατικών στοιχείων. Όταν γίνεται επέμβαση της Αστυνομίας για αποκατάσταση της τάξης και την αποτροπή ταραχών, οι Αστυνομικοί καταλήγουν κατηγορούμενοι με πειθαρχικές διώξεις. Αντίστοιχα, όταν παρακρατικοί προκαλούν αναταραχές, πυρπολούν λεωφορεία, λεηλατούν δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες, τότε δεν συμβαίνει το παραμικρό και το σημαντικότερο.



Η Αστυνομία διατάσσεται να είναι θεατής, αποτέλεσμα εντολών και κατευθύνσεων της πολιτικής ηγεσίας. Συνοψίζοντας, δεν θα μπορούσε να είναι λανθασμένη η διαπίστωση πως η πολιτική ηγεσία ενδιαφέρεται και θέτει σε άμεση προτεραιότητα την ψυχαγωγία και την εκπαίδευση αντιεξουσιαστών και παρακρατικών στοιχείων και αδιαφορεί προκλητικά για τους πολίτες, τη δημόσια ασφάλεια και τα μνημεία.  Το πολιτικό γραμμάτιο του ΣΥΡΙΖΑ προς τον αναρχικό χώρο εξοφλήθηκε με τον πλέον γενναιόδωρο τρόπο με την έλευση του Νίκου Τόσκα στο Υπουργείο Προ.Πο.

Η Πλήρης αποδιοργάνωση της αστυνομίας και η στοχοποίηση υπηρεσιών και προσωπικού με καθεστωτικές μεθοδεύσεις, προς τέρψιν των ακραίων και περιθωριακών στοιχείων της κοινωνίας είναι προσφορά του Τόσκα στην κοινωνία και τον τομέα της Δημόσια Ασφάλειας, την οποία έδωσε όρκο να υπηρετεί με ευσυνειδησία.

Η καταγραφή και παρουσίαση περιστατικών και επιθέσεων που έλαβαν χώρα στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού (26 Ιουνίου έως 22 Σεπτεμβρίου) σε μια περίοδο στην οποία η γενικότερη δραστηριότητα θα έπρεπε να είναι αισθητά μειωμένη απ’ τις υπόλοιπες περιόδους του χρόνου, δείχνει με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι κύριο μέλημα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είναι η εξυπηρέτηση των αιτημάτων του αναρχικού χώρου με κάθε τίμημα.

H ομάδα ΔΕΛΤΑ δεν καταργήθηκε καθόλου τυχαία. Οι αναρχικοί γνώριζαν πολύ καλά πως η ΔΕΛΤΑ δεν ήταν διμοιρίες ΥΑΤ ή ΥΜΕΤ. Ήταν μια καθαρά ταχυκίνητη και ευέλικτη, καθαρά επιθετική μονάδα με ατσάλινο ηθικό που έκανε συλλήψεις τόσες σε αριθμό όσες δεν είχαν κάνει οι διμοιρίες τα τελευταία δέκα χρόνια. 

Στις 04 Νοεμβρίου 2016 το defencenews.gr δημοσιεύει μια μεγάλη έρευνα με τίλο: Έρευνα: Η Δημόσια Τάξη στο χειρότερο σημείο από το 1974. Αναλυτικά την καταγραφή των συμβάντων μπορείτε να δείτε εδώ: https://www.defencenews.gr/asfaleia/ethniki-asfaleia/4652-erevna-i-dimosia-taksi-sto-xeirotero-simeio-apo-to-1974

Συνοψίζοντας τα συμπεράσματα που προκύπτουν, τόσο από την καταγραφή και παρουσίαση των περιστατικών, όσο και από την αριθμητική ανάλυση των δεδομένων που προκύπτουν από αυτά, οδηγούν σε μία και συγκεκριμένη διαπίστωση….. Η δημόσια ασφάλεια έχει καταρρεύσει πλήρως. Οι ευθύνες γι αυτό βαραίνουν πρωτίστως την πολιτική ηγεσία και εν συνεχεία την ηγεσία του Σώματος, η οποία δεν παίρνει θέση για τίποτα, επιτρέποντας την περαιτέρω χειροτέρευση της κατάστασης, θέτοντας σε μεγάλους κινδύνους τις ζωές και τις περιουσίες των πολιτών, τις ζωές και την επαγγελματική ακεραιότητα των αστυνομικών, την πολιτειακή ομαλότητα και την εθνική ασφάλεια.

Η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και του υπεύθυνου για τα ζητήματα Δημόσιας Τάξης Νίκου Τόσκα έχει αποκλειστική προτεραιότητα την διασφάλιση της «ομαλής λειτουργίας» των συλλογικοτήτων των Εξαρχείων και την ανεμπόδιστη έκφραση των αντιεξουσιαστών. Με κάθε τρόπο, η πολιτική ηγεσία παρεμβαίνει στους μηχανισμούς λειτουργίας  των Σωμάτων Ασφαλείας, εμποδίζοντας την εύρυθμη δραστηριότητα τους και δημιουργώντας όλες τις προϋποθέσεις που επιθυμούν οι διάφορες περιθωριακές ομάδες προκειμένου να ασκούν με αφοσίωση το καταστρεπτικό τους έργο χωρίς να διατρέχουν τον κίνδυνο της σύλληψης. Η γενικότερη στάση και οι επιλογές της πολιτικής ηγεσίας επιτρέπουν την εκδήλωση καθώς και την αύξηση των περιστατικών βίας και επιθέσεων, καθιστώντας την Αστυνομία απλό παρατηρητή και δημιουργώντας όλες τις προϋποθέσεις για την ανεμπόδιστη δράση των ακραίων παρακρατικών ομάδων.

Η ανυπαρξία σχεδίου καθώς και η εφαρμοζόμενη πολιτική δεν είναι αποτέλεσμα ανικανότητας, αλλά εντάσσεται στο πλαίσιο ικανοποίησης του ακραίου κομματικού ακροατηρίου του ΣΥΡΙΖΑ, τον αναρχικό χώρο, ο οποίος από το 2007 έως το 2012 Βοήθησε με όλες του τις δυνάμεις στη δημιουργία αποσταθεροποιητικών καταστάσεων, οι οποίες με τη σειρά τους διαμόρφωσαν πολιτικές εξελίξεις φέρνοντας το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.

Με τη δημιουργία μεγάλης έκτασης επεισοδίων, στοχευμένων επιθέσεων , τρομοκρατικών χτυπημάτων, εμπρησμών με ανθρώπινα θύματα και της γενικότερης αποσταθεροποιητικής δραστηριότητάς του, ο αναρχικός χώρος αποτέλεσε τον πολυτιμότερο στυλοβάτη του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς ποτέ να έχουν αμφισβητηθεί εκατέρωθεν οι στενότατες σχέσεις.

Η ανταπόδοση της πολύτιμης βοήθειας του αναρχικού χώρου τα τελευταία χρόνια, με την πλήρη απαξίωση και αποδιοργάνωση της αστυνομίας  αποτελεί την ελάχιστη ανταπόδοση προς αυτόν. Μια πράξη αναγνώρισης και επιβράβευσης σε όλα τα παρακρατικά στοιχεία, τα οποία με κάθε ευκαιρία αναλαμβάνουν δράση προκειμένου να δημιουργήσουν κλίμα ανασφάλειας και αποσταθεροποίηση.   

http://defencenews.gr/asfaleia/ethniki-asfaleia/4936-adrianta-sta-eksarxeia-tha-stisoun-oi-anarxikoi-pros-timi-tou-nikou-toska

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου