9 Δεκ 2016

Τα Στελέχη του «307 ΤΣΥΑΥ» της Α.Σ …Παρέδωσαν μετά από (Overhaul) & το 3ο Ε/Π του ΠΝ και μας έβαλαν τα γυαλιά!

2
 Η Επίσημη Παραλαβή του Ελικοπτέρου AB-212 ASW στις  Εγκαταστάσεις του «307 ΤΣΥΑΥ»   στο Στρατόπεδο της 1ΗΣ ΤΑΞΑΣ
Τεχνιταράδες  αποδείχθηκαν  τα Στελέχη του  Συγκροτήματος  Συντηρήσεως Αεροπορικού Υλικού «307 ΤΣΥΑΥ» ,αφού  παρέδωσαν  μετά από (Overhaul)  και σε χρόνο ρεκόρ ,με κόστος λιγότερο των 100.000 ευρώ  & το 3ο Ελικόπτερο AB-212 ASW του Πολεμικού Ναυτικού ….Απίστευτο!
11
Στο πλαίσιο της διακλαδικής συνέργειας και στον τομέα της συντήρησης των υλικών και μέσων, παραδόθηκε την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016 στο Πολεμικό Ναυτικό, ένα  ελικόπτερο τύπου AB-212 ASW στο οποίο εκτελέσθηκε Γενική Συντήρηση (Overhaul) , από το 307 ΤΣΥΑΥ.veteranos-gr
Το ελικόπτερο είναι το τρίτο του ΠΝ, που έχει συντηρηθεί στις εγκαταστάσεις του 307 ΤΣΥΑΥ, από προσωπικό του Συγκροτήματος.
Παρών στην παραλαβή  του Ε/Π  ΠΝ -25 και ο Στόλαρχος του  ΠΝ Αντιναύαρχος  Καραγιώργης που δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του και απέδωσε τα εύσημα στην Ηγεσία και τα Στελέχη του Συγκροτήματος !
elikoptero
Nα Επισημανθεί οτι τα Στελέχη του «307 ΤΣΥΑΥ » εκτέλεσαν εργασίες & πέραν του ωραρίου ,υπερβάλλοντας εαυτούς και κατάφεραν το ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ !!!
...Μειώνοντας  το κόστος στο 1/5 τα έξοδα συντηρήσεως και ανταλλακτικών από ότι τους  ζήτησε η ΕΑΒ …Για το χρόνο δε παραδόσεως των Ελικοπτέρων δεν χρειάζεται να αναφερθούμε ,γιατί πολλοί θα τα βάψουν Μαύρα!
Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη στις Εγκαταστάσεις του Συγκροτήματος μπήκε για Γενική Συντήρηση  και  το 4ο Ε/Π το  ΠΝ -30  του Πολεμικού Ναυτικού !
Η Συνολική Δαπάνη και των Τεσσάρων ελικοπτέρων δεν θα υπερβεί τα όσα ζήτησαν κάποιοι άλλοι για ένα και μοναδικό Ελικόπτερο …Είπατε τίποτε;4
Τυχαίο είναι που ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αντιστράτηγος Βασίλης Τελλίδης βράβευσε  τα Στελέχη του «307  ΤΣΥΑΥ» σε Ειδική Τελετή στο Επιτελείο;1-1h3e8rez
        ΙΣΤΟΡΙΚΟ του Τάγματος Συντηρήσεως Αεροπορικού Υλικού (307 ΤΣΥΑΥ)
Μετά από  απόφαση του Ανώτατου Στρατιωτικού Συμβουλίου την 29η Σεπτεμβρίου 1995 συγκροτήθηκε το 307 ΤΣΥΑΥ και άρχισε να λειτουργεί από 26 Οκτωβρίου 1995.
Η αναδιοργάνωση της Μονάδας σε  Συγκρότημα ήταν απόρροια των διαρκώς αυξανομένων αναγκών συντηρήσεως, μετά από ανάληψη συντηρήσεως του συνόλου των Ε/Π CHINOOK καθώς και την παραλαβή των επιθετικών Ε/ΠAH-64 (APACHE).
Αποστολή του 307 ΤΣΥΑΥ σύμφωνα με τον Π.Ο.Υ είναι:
  • Η εκτέλεση ενδιάμεσης συντήρησης (AVIM) στα Αεροσκάφη και Ελικόπτερα του ΕΣ.
  • Η εκτέλεση προγραμματισμένης  Βάσεως (PDM) καθώς και επιθεωρήσεις 1200 ωρών.
  • Η παροχή τεχνικής εκπαίδευσης στο Στρατιωτικό και Πολιτικό προσωπικό σε ανάλογες ειδικότητες για τη συντήρηση του αεροπορικού υλικού.cf84cf83cf85ceb1cf85-4ceb1
Επιπλέον το Συγκρότημα:
  • Εκτελεί δοκιμαστικές πτήσεις συντηρήσεως Αεροσκαφών – Ελικοπτέρων.
  • Διατηρεί την μοναδική τεχνική βιβλιοθήκη αεροπορικού υλικού του τεχνικού Σώματος που απαριθμεί 3.000 τεχνικές οδηγίες.
  • Μελετά και εφαρμόζει εγκεκριμένες από το ΓΕΣ/ΔΤΧ τεχνικές οδηγίες και τροποποιήσεις επί των Αεροσκαφών και Ελικοπτέρων.
  • Τηρεί σε ετοιμότητα και εκπέμπει, εφόσον απαιτείται, ΚΟΕ  για την τεχνική υποστήριξη των Ε/Π των ΜΑΣ με το οργανικό Ε/Π (UH-1H ES 629).cf84cf83cf85ceb1cf85-3ceb1
Απο εμάς ένα Μεγάλο Μπράβο στα παιδιά της Ελλάδος που τιμούν το ψωμί που τρώνε …
πηγη

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου